Gość: eve IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 20:20 Brawo Małgosiu!!! Gratuluję!!! Potwierdzam!!! Jesteś bardzo dobrą specjalistką! Życzę dalszych sukcesów! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Certyfikaty dla logopedów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.03, 09:53 Od urodzenia zielonogórzanka, studiowała pedagogikę specjalną na UAM w Poznaniu, potem dwuletnie studia podyplomowe i roczna specjalizacja w surdologopedii w Lublinie. nie wiedziałem że na UAM przyjmują noworodki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis Re: Certyfikaty dla certyfikatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 11:42 Proponuję wprowadzić powszechny obowiązek certyfikowania każdego na zasadzie podobnej do opodatkowania. Mają być powszechne, płatne, zabezpieczane sankcją państwową (więzieniem). Do tego potrzebne będą specjalne urzędy i procedury, a także policja certyfikacyjna z siedzibami na szczeblu powiatów (320 !) i centrami wojewódzkimi (hali Gorzów i Zielona Góra) i oczywiście potężną centralą w Warszawie. Certyfikaty dla certyfikatorów, konkursy na przeprowadzaczy konkursów. Musimy także pamiętać, że oprócz certyfikacji istnieje jeszcze recertyfikacja. To wszystko kosztuje. Oczywiście jest to dla naszego dobra. A dobro to szczęście... A co zrobić z osobą, która nie chce szczęścia ? Scertyfikować ? To też kosztuje. Qooorva chce mi się wyć ze szczęścia na myśl, ze czeka mnie New Brave World. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis Re: czy Artur Rubinstein ur. w Łodzi był od urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 11:51 Czy Artur Rubinstein urodzony w Mieście Łodzi był od urodzenia nowojorczykiem ? Czy fakt urodzenia się w Zielonej Górze ma wpływ na lepszą pracę z klientami z np. Czerwieńska ? Czy uroczysta promocja w Urzędzie Marszałkowskim nic nie kosztowała ? Przecież nie wszyscy uczestnicy imprezy byli z Zielonej Góry, czy podróże były opłacane w ramach delegacji służbowych ? Drobne ? Czepiam się ? Na pewno nie pani Kozłowskiej, której gratuluję, tylko tym od propagandowej pompy. Odpowiedz Link Zgłoś