Dodaj do ulubionych

140 tyś i tablica

11.12.03, 17:03
wiecie co byłem dzisiaj, widziałem, ale nie ma tych diamentów i złota, a
szkoda - może ktoś ukradł? Pani P. i pani B. - powinnyście ogłosić śledztwo!
z pewnościa kradziejem jest ktoś z Małomic by zemścić się na najwspanialszym
z samorządowców, o tak! Albo - wersja nr 2 - sabotaż SLD!
a i jeszcze idę o zakład - założę sięże komisja rewizyjna się za to nie
weźmie!
Obserwuj wątek
    • Gość: RPO Re: 140 tyś i tablica IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.12.03, 17:48
      Prawa i sprawiedliwa i nie głupia.
    • tezgucio Re: 140 tyś i tablica 11.12.03, 20:14
      co to za cudo?
    • Gość: niedsvp Re: 140 tyś i tablica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 20:18
      i tak was wygruzimy z deptaka komuszki, możecie stanąć pod tymi tablicami :-) i
      handlować runem leśnym
    • Gość: Paweł Re: 140 tyś i tablica IP: 62.87.177.* 11.12.03, 23:21
      Jak sądzicie czy za tą tablicą kryją się jakieś przekręty . Kiedyś w firmie w
      której pracowałem/państwowej/też miałem zorganizować taką tablice, ale nawet
      gdyby ona kosztowała kilkakrotnie mniej to bym wyleciał z hukiem.
      • tezgucio Re: 140 tyś i tablica 12.12.03, 02:05
        Gość portalu: Paweł napisał(a):
        > Jak sądzicie czy za tą tablicą kryją się jakieś przekręty . Kiedyś w firmie w
        > której pracowałem/państwowej/też miałem zorganizować taką tablice, ale nawet
        > gdyby ona kosztowała kilkakrotnie mniej to bym wyleciał z hukiem.

Jako podkład użyto blachy z garnków Zeptera, całość na tytanowym stelażu.
    • Gość: gutek Re: 140 tyś i tablica IP: 1.5.* / 212.160.159.* 12.12.03, 11:33
      Na dziennikarskie pytanie z radiu zielona góra Baran przekonywał o potrzebie
      promowania zielonej góry. Ze zdziwieniem słuchałem tego wywodu aż oniemiałem
      stojąca tablica na wjazdach miasta to promocja warta 140.000 zetów. Promujmy
      się w Zielonej ?Górze bo gdzie indziej nas nie zauważą. Skandalicznym jest w
      dobie takiej biedy rozrzucanie się z kasą. A może zbadajmy komu trzeba było
      dać zarobić ? Albo uknujmy inna teorię spiskową.
      • afe-lek Re: 140 tyś i tablica 12.12.03, 13:58
        Gość portalu: gutek napisał(a):

> A może zbadajmy komu trzeba było
        > dać zarobić ? Albo uknujmy inna teorię spiskową.

no właśnie, ciekawe kto był zleceniodawcą (imiennie!) i wykonawcą???
      • Gość: tomek Re: 140 tyś i tablica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 19:40
        też słuchałem tego barana. dziennikarz zapytał czy kierowca zdąży odczytać te
        wszystkie nazwy miast. baran odrzekł, że tam jest ograniczenie do 40-ki. czy
        sikora nie powinien zatrudnić tego typa w kabarecie?
        • Gość: sagan Re: 140 tyś i tablica IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.12.03, 20:05
          no, zawsze można poprawić, wszak zostało jeszcze parę wjazdów nieotablicowanych
        • markoniec Re: 140 tyś i tablica 12.12.03, 20:15
          ograniczenie do 40 coś sugeruje ? czasami mam wrażenie, że u nas
          znaki stawia się wg ilości wyprodukowanych , np. na listopad zamówiono 200
          sztuk 40-tek i się je rozmieszcza , w grudniu 300 60-tek itd.
          Przejaskrawiam, ale prawda jest taka, że wiele ograniczeń powinno zniknąć.
          Są odcinki, na których ograniczają nas do 60 , a wszyscy jadą 100, bo ani
          budynków, ani ludzi, stan drogi dobry i widoczność bardzo dobra.Podobnie z
          wieloma zakazami parkowania.
          • afe-lek Re: 140 tyś i tablica 13.12.03, 10:46
            widziałam jedną z tych tablic, specjalnie zwolniłam, no i nikt za mną nie
            jechał i tak nie dałam rady przeczytać całej - a czytam dosyć szybko, no i
            wiedziałam, co tam jest napisane. I gdzie tu sens, gdzie logika?
    • Gość: IGOR Re: 140 tyś i tablica IP: 62.87.177.* 21.12.03, 15:17
      I co sprawa uschła a pieniądze do kieszeni fifty-fifty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka