GoĹÄ: Mixer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:25 Dawaj Seba, zmielimy wszystkich, jak za starych dobrych czasów juniorskich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: abiks1981 pozdrowienia z Częstochowy! IP: 212.244.68.* 08.12.06, 08:40 Świder jest świetnym zawodnikiem.Wspaniały lider! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: matrek Re: pozdrowienia z Częstochowy! IP: *.emirates.net.ae 08.12.06, 14:48 tinyurl.com/ylg2e2 - szokujące zdjęcia polskich sportowców Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skok Mam nadzieję że Świder dołączy do Kucharskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 15:01 Pastuszki i Sokołowskiej (medalistów olimpijskich z Gorzowa). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uno_ Re: pozdrowienia z Częstochowy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:59 www.tiny.pl/rn9t Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radom-była siatkar Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: *.mofnet.gov.pl 08.12.06, 09:19 Świder- jesteś wielki!!!!! Nie dość , że piękny jako mężczyzna, przystojniak, to ten Twój styl gry.My w naszym gronie fanów siatkówki stwierdziliśmy, że na boisku bardzo przypominasz Gibę/ to chyba naprawdę komplement/. Masz ten sam widoczny pazur i zacięcie. Tak trzymaj i dzięki.Muszę przyznać, że mecz z Brazylią nie był porażającym przeżyciem siatkarskim ale sam fakt grania o taką stawkę wprawiał w euforię.Podziękowania dla całego zespołu i Napoleona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: P Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: 80.54.27.* 08.12.06, 09:27 Do roboty sie wez urzedasie a nie od rana kawka i na forum. Swietnie pracujecie w tym ministerstwie finansow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Taka jedna Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: *.um.warszawa.pl 08.12.06, 09:31 Zgadzam sie, Seba to fantastyczny gość. Nieprzeciętny siatkarz, ale równiez jako człowiek wydaje sie byc przesymapatyczny i... mądry (tak mu z oczu dobrze patrzy, ze mówie to w ciemno mimo, ze go nie znam). Prezencja też niczego sobie - zawsze był moim numerem 1. Pozdrawiam Sebastiana i jego całą familię, załujac jednocześnie, tak pół zartem pół serio, ze nie jestm jego zoną :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: P Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: 80.54.27.* 08.12.06, 09:44 Kolejny obibok - tym razem z Urzedu Miasta Warszawa. Rece opadaja jak sie widzi takich pracownikow - leni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taka jedna Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: *.um.warszawa.pl 08.12.06, 10:30 Taaaaaaaaaa jest parcusiu, a ty to co robisz leniu smierdzacy, co? No ręce opadają . Jak rozumiem ty przez 8h jesteś zwarty i gotowy, a przerwy na rozprostowanie kosci robisz w domu, tak? Nie oceniaj innych, bo zeby bolą jak widze takie komentarze. A ty to co tu robisz na forum - umoralnisz? Zajmij się czyms pożytecznym darmozjadzie, a o moja wydajnośc się nie martw, bo nie tobie oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: McManus Bo ma racje IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.06, 12:19 Ma facet racje...Ja akurat dzisiaj sobie zrobilem wolne (12 dzien w roku w roli wyjasnienia),ale jakbym zauwazyl,ze ktorych z "moich" pracownikow wchodzi w czasie pracy na strony internetowe w ramach "rozprostowania" to by od razu zostal pozbawiony premii. Na szczescie nie mam takich leni jakich pelno w urzedach,bo firma tak pracujac dawno by juz padla. Zasada jest prosta - tylko 8 h pracy (ja pracuje statystycznie dziennie 4h wiecej,jako podmiot prowadzacy dzialalnosc gosp. limit pracy mnie nie obowiazuje),ale na maksymalnych obrotach z przerwa na drugie sniadanie... Kazdy pracobiorca wie,ze jego praca bedzie miala wplyw na przyszle zarobki. No ale co ty w urzedzie mozesz o pracy wiedziec... Wy tam udajecie jedynie,ze cos robicie o czym niejednokrotnie moglem sie juz przekonac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: P Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: 80.54.27.* 08.12.06, 15:06 Roznica miedzy nami obiboku polega na tym,ze ja pisze z domu a ty z pracy. I mam prawo tak mowic bo pensje placi ci urzad miasta z podatkow obiboku. I zamiast nicka taka jedna uzyj "byle jaka" - czyli taka jaka prace wykonujesz nierobie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kontr-wywiad Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:06 Gość portalu: P napisał(a): > Kolejny obibok - tym razem z Urzedu Miasta Warszawa. > > Rece opadaja jak sie widzi takich pracownikow - leni. OOOO Poseł Filipek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ktoś Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.06, 14:55 A ja go znam osobiście i jest debeściak mimo kasy jaką posiada jest normalnym facetem i nie szpanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: korkoni Tak, mnie sie oni też kojarzą :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 00:33 Już od dawna mówię, że Świderski i Giba, to ten sam typ sportowego zacięcia. Obaj imponują mi swoją grą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andre Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.06, 09:48 Swider jestes moim bozyszczem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacynko Zabierz ze soba Marionetkiewicza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:21 Niech tez wraca do Gorzowa. C i e n i a s. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do pacynki Re: Zabierz ze soba Marionetkiewicza! IP: 195.136.109.* 08.12.06, 11:40 a ty leszcz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Schuja Re: Rozczarowany " Swidrem " IP: *.pools.arcor-ip.net 08.12.06, 16:07 Nie ukrywam , ze Swiderski lezal mi najbardziej z waszych siatkarzy , mianowicie za jego zadziornosc no i chwilami swietna gre.Tak gral jednak , niestety tylko z o wiele slabszymi przeciwnikami , przeciw wysokiej , najwyzszej klasie , rozczarowal mnie bardzo. Wczym to moze lezec ? W zachamowaniach psychicznych? A moze po prostu to byla granica jego mozliwosci? Mojej sympatii , mimo tego ,nie stracil. Moze ma niemieckich przodkow? "Schwieddersky" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: susi Re: Rozczarowany " Swidrem " IP: *.aster.pl 09.12.06, 12:27 "Zachamowania" to ty masz, od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: we_st Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.06, 16:40 Chciałam rzucić mu się na szyję, ale nie dopuścili mnie do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa 08.12.06, 16:59 Gorzów to nie tylko architektura (coraz ładniejsza zresztą). Gorzów to również ludzie. Postawa gorzowskiego siatkarza napawa optymizmem. Cieszę się, że są tacy Gorzowianie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lubuszczyzna Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:32 Mareczku, masz rację! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: licealista Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: *.aster.pl 08.12.06, 18:18 Chwała Sebastianowi za dotychczasowe i duże dzięki i wszystkiego najlepszego, ale jeśli ma być medal olimpijski to niech lepiej Lozano szykuje nastepcę, bo niektóre progi okazują sie dla niego za wysokie. A te wspaniałe ścięcia ze "słabeuszami" okazują się bezradne z Rosją czy Brazylią. Dlatego nie ma co rozdziawiać gęby z zachwytu po meczu z Japonią czy Tunezją, tylko spojrzeć prawdzie w oczy. Takie jest moje zdanie i niech mnie tu z tego powodu żaden gimnazjalista nie obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafik Re: Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:54 Widzisz jaki ty jeszcze głupiutki jesteś. Skoro taki cienki to jak to się stało że został uznany za najlepszego siatkarza ligi włoskiej - najsilniejszej ligi świata ? Czyży tam sami japończycy i tunezyjczycy grali ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kinga18 Świderski: Wrócę do Gorzowa IP: 88.156.77.* 09.12.06, 14:17 bardzo lubie Swiderskiego od 11 lat jetes moim idolem, wlasnie postanowilam ze bede studiowac w gorzowie wielkopolskimz miloscii do Swiderskiego:> Odpowiedz Link Zgłoś