markoniec 02.01.04, 18:52 stawiam na p. Izdebskiego, to pozytywny bohater zielonogórski, rozsławia nasze miasto i odkrywa bardzo korzystne i przydatne nasze cechy :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markoniec Re: Zbigniew Izdebski - seks najlepszy 02.01.04, 18:55 ma do tego ważną zaletę, nie odbija Mu sodówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: Zbigniew Izdebski - seks najlepszy IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.04, 19:53 Tak jest jeden z nielicznych przykładow zielonogórzanina w wielkim swiecie który swoja robote robi dobrze przy tym promujac miasto.Tolerancyjny i wiedzacy co mowi ,jako jeden z nielicznych potrafi rozmawiac o seksie w sposob otwarty i bez uprzedzen . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J_ka Re: Zbigniew Izdebski - seks najlepszy IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.04, 20:13 Super, zauwazyliście człowieka, którego poglądy mogą być dla wielu światełkiem w ciemnym tuneku uprzedzeń, nietolerancji, głupoty. To jest ktoś, kogo nalezy słuchac i cytować! Pozdrawiam Pana Izdebskiego! Jestem dumna z takich zielonogórzan! Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Zbigniew Izdebski - seks najlepszy 03.01.04, 09:56 Kurna, jak Wy wybierzecie Izdebskiego zielonogorskim bohaterem roku to i ja mam szanse!!! ;-) Tak jak prof. Izdebski pochodze z Zar, w jakis tam sposob zwiazany jestem z UZ. A przede wszystkim rozsalwiam wasze miasto wsrod znajomych rozbawiajac ich anegdotami o "zielonogorskich winnicach", Centrum Biznesu, Bozenie Ronowicz a przede wszystkim hitem ostatnich dni jest opowiesc na co przeznaczane sa w ZG pieniadze z podatku od psow :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Zbigniew Izdebski - seks najlepszy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 17:34 Izdebski jest OK Odpowiedz Link Zgłoś