Dodaj do ulubionych

Zbigniew Izdebski - seks najlepszy

02.01.04, 18:52
stawiam na p. Izdebskiego, to pozytywny bohater zielonogórski, rozsławia
nasze miasto i odkrywa bardzo korzystne i przydatne nasze cechy :-)
Obserwuj wątek
    • markoniec Re: Zbigniew Izdebski - seks najlepszy 02.01.04, 18:55
      ma do tego ważną zaletę, nie odbija Mu sodówka
    • Gość: AMG Re: Zbigniew Izdebski - seks najlepszy IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.04, 19:53
      Tak jest jeden z nielicznych przykładow zielonogórzanina w wielkim swiecie
      który swoja robote robi dobrze przy tym promujac miasto.Tolerancyjny i wiedzacy
      co mowi ,jako jeden z nielicznych potrafi rozmawiac o seksie w sposob otwarty
      i bez uprzedzen .
      • Gość: J_ka Re: Zbigniew Izdebski - seks najlepszy IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.04, 20:13
        Super, zauwazyliście człowieka, którego poglądy mogą być dla wielu światełkiem
        w ciemnym tuneku uprzedzeń, nietolerancji, głupoty. To jest ktoś, kogo nalezy
        słuchac i cytować! Pozdrawiam Pana Izdebskiego! Jestem dumna z takich
        zielonogórzan!
    • croolick Re: Zbigniew Izdebski - seks najlepszy 03.01.04, 09:56
      Kurna, jak Wy wybierzecie Izdebskiego zielonogorskim bohaterem roku to i ja mam
      szanse!!! ;-) Tak jak prof. Izdebski pochodze z Zar, w jakis tam sposob zwiazany
      jestem z UZ. A przede wszystkim rozsalwiam wasze miasto wsrod znajomych
      rozbawiajac ich anegdotami o "zielonogorskich winnicach", Centrum Biznesu,
      Bozenie Ronowicz a przede wszystkim hitem ostatnich dni jest opowiesc na co
      przeznaczane sa w ZG pieniadze z podatku od psow :-)))
      • Gość: normal Re: Zbigniew Izdebski - seks najlepszy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 17:34
        Izdebski jest OK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka