Dodaj do ulubionych

forum straciło impet

03.06.04, 11:48
Obserwuj wątek
    • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 11:50
      znów mi sie wysłało bez tekstu
      Tym razem to juz nie przelewki
      Widocznie na całego wiosna juz przyszła (a może to juz lato)
      i wszyscy się opalaja i spacerują w słonku zamiast na forum sie udzielać
      Poza tymi co w pracy :P
      • wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 11:53
        No faktycznie. Od tego ze wszyscy sie opalaja tobie teksty nie chca sie wysylac!
        Na pewno to moja wina....Co tam, biore to na siebie!
        • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 11:56
          Ty masz jeszcze jeden objaw Wolf: myśli ksobne
          To nie jest zdrowy objaw
          wersja nr 2: tak mało uwagi poswięca Vi woje otoczenie, ze sie tego typu
          komentarzy chwytasz, to też nie jest dobrze, niesety
          • wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:01
            To moze ja juz ic nie bede mowil. Bedzie lepiej. Bo zdaje sobie sprawe, ze
            cokolwiek powiem, jest na to paragraf w ksiazkach psychiatrycznych. Slynne juz:
            "nie ma ludzi zdrowych, sa tylko nie przebadani" (psychiatrycznie,of course)
            Zajme sie lepiej kasowanie postow,bo zaniedbalem zupelnie...
            • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:04
              Ej Wolf, jest wręcz przeciwnie!
              Każdy jest trochę popyrtany (jak mówi mój wykładowca)
              No i dobrze, a problem maja Ci co powaleni sa mocno
              A właściwie to otoczeni ma z nim problem
              Nie łam się, znam gorsze przypadki
              • wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:06
                No ja nic nie powiem, bo jestem ciezki przypadek. Na szczescie jakos tak ciągne
                ten bagaz psychiczej udreki i jakos to idzie do przodu...
                • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:13
                  zgłoś się do Piotra Drozdowskiego
                  Kraków, najlepszy oddz. psychiatryczny w Polsce
                  Tylko ze specjalizuje się w nerwicach
                  Ale jaby Ci Twoje objawy zaczęły przeszkadzać, podeślę Ci namiary na dobrych
                  terapeutów w krakowie
                  • wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:16
                    Kiedys byly Dni Otwarte Malopolskich Zabytkow...Jednym z punktow byla wizyta w
                    Kobierzynie (dal niewtajemniczonych- piekny kompleks psychiatryczny) Strasznie
                    urocze miejsce... Najbardziej spodobal mi sie oddzial zamkniety dla pacjentow
                    sądowych...
                    • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:26
                      z zamknietych zwiedzanych kompleksów najbardziej podobał mi sie oddzaił
                      więzienia zamkniętego o zaostrzonym rygorze w grudziądzu
                      a dokładniej izolatka w bloku dla młodocianych przestepców :)
                      • wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:29
                        A ze tak spytam, jak to sie objawialo, ze ci sie spodobalo ? :)
                        Tak dobrze tam pacjentom, cyz tak wygodnie personelowi ?
                        Te obostrzone zaklady zamkniete sa naprawde hardcore...Gorzej niz wiezienie :))
                        • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:46
                          wolfgang87 napisał:

> A ze tak spytam, jak to sie objawialo, ze ci sie spodobalo ? :)
                          > Tak dobrze tam pacjentom, cyz tak wygodnie personelowi ?
                          > Te obostrzone zaklady zamkniete sa naprawde hardcore...Gorzej niz
                          wiezienie :))
                          >
                          ja piszę właśnie o więzieniu :)
                          izolatce był taki specjalistyczny miekki hełmik dla kolesi co lubią główką w
                          ściane pukać. i kombinezonik i takie tam
                          • wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:48
                            Hehehe....No nie powiem...Niezla tam musi byc terapia. Ciekawe czy cos pomaga :)
                            • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:56
                              wolfgang87 napisał:

> Hehehe....No nie powiem...Niezla tam musi byc terapia. Ciekawe czy cos
                              pomaga :

W wiezieniu nie ma terapii tylko resocjalizacja
                              • omarta Sprostowanie 03.06.04, 12:57
                                >
                                > W wiezieniu nie ma terapii tylko resocjalizacja

Terapia w wiezieniach jest na oddziałach psychiatrycznych i odwykowych
                              • wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:58
                                Jasne...Resocjalizacja w pokoju bez klamek. I jak resocjalizowac kolesia ktory
                                ma cos nie tak z główką ?
                                Esz...cala ta resocjalizacja w Polsce to koszmar. Powinni tak jak w finaldnii
                                karac 90% skazanych grzywnami. To tez boli...
                    • woy Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:27
                      Forum dopiero straci impet w wakacyje (obym się mylił był), co się dziwić jak 5
                      osób się udziela, wg mnie forum powinno być podczepione gdzie indziej (gdzie
                      nie wiem jeszcze :), ilu w suwałkach czyta gw papierową a ile w elektronicznej
                      wersji? Zbyt popularna nie jest GW...

woytek

wolfgang87 napisał:

> Kiedys byly Dni Otwarte Malopolskich Zabytkow...Jednym z punktow byla wizyta w
                      > Kobierzynie (dal niewtajemniczonych- piekny kompleks psychiatryczny) Strasznie
                      > urocze miejsce... Najbardziej spodobal mi sie oddzial zamkniety dla pacjentow
                      > sądowych...
                      >
                      • wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:33
                        Noo coz...
                        Fajnei byloby to podczepic pod Wspolczesna, ale tam forum jest kosmicznie
                        niewygodne. Ogolnie to przydalaby sie reklama forum :)
                      • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:48
                        woy napisał:

> Forum dopiero straci impet w wakacyje (obym się mylił był

No własnie! ja się zmywam na 2tyg od 28 czerwca a potem wrócę i co???
                        Bedę pisać sama do siebie?
                        • wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:49
                          Coś w tym stylu... Nie ma sie co lamac...Od pazdziernika znowu ruszamy :))
                          A łono natury wzywa !
                          • wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:51
                            A poki co pomyslmy sobie o Ełku i do 5000 dociągniemy.
                            Jest super! Raptem kilka tu skrobie osób, ale za to jakich ! (nie chwaląc się ja
                            tez tu bywam...)
                            • woy Re: forum straciło impet 03.06.04, 13:17
                              omarta => urlop blisko kawiarenki internetowej, to problem rozwiąże.
                              ze mną źle może nie będzie, praktycznie całe wakacje robota, tylko parodniowe
                              wypady by Pułaskiego gdzieś zbudować :)
                              woy
                              • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 13:43
                                taaa blisko kawiarenki...
                                wiocha nad morzem i 4 godz wolne w ciągu dnia bo kurs intensywny
                                o Boże już mam stresa
                                a poza tym, ja nie lubie internetu więc sobie odpocznę
                              • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 13:43
                                Woy ale dobrze wiedzieć, że bedziesz
                                • woy Re: forum straciło impet 03.06.04, 13:47
                                  Ten intensywny kurs to pewnie kurs deski surfingowej z elementami jęz.
                                  angielskiego? :)
                                  w.
                                  • omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 13:50
                                    angielski znam
                                    windsurfing w weekendy na priv lekcjach u kolegów
                                    calkiem inny kurs, stresujący very i pracowity
                                    • kamaoka Re: forum straciło impet 03.06.04, 15:36
                                      no to ja od razu mowie ze mnie nie bedzie na czas egzaminow (ło matkobosko!)
                                      ale potem jak wroce to nei wiem czy gdzies jade czy zostaje, badz co badz w te
                                      miejsce gdzie mzoe wyajde jest net wiec bede pisac:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka