akkaja Re: Dobranoc 27.02.09, 17:38 Może za wcześnie, bo wieczorową raczej porą, ale miłego weekendu i dobranoc :))) L8R Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Dobranoc 10.03.09, 08:11 Samą jaką trzeba se było zorganizować.. na noc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Dobranoc 11.03.09, 21:20 Dobranoc...zrobilo sie juz po 22 , Kolorowych snow zycze.Pa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Dobranoc 11.03.09, 21:28 Dobranoc i ode mnie ... choć tu pół h przed 22.. I snieg pada jak oszalały i nie jest to grąca Afryka ... niestety... Kolorowych ... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Dobranoc 13.03.09, 20:08 Dobranoc i do zobaczenia kiedyśtamkiedyś. Może nawet i jutro jak się uda.. albo i kiedy indziej. Kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Dobranoc 13.03.09, 23:39 Tu sie dzieja fajne rzeczy a wy nic nie wiecie ;)DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Dobranoc 13.03.09, 23:46 JUTRO POSZUKAM CO JESZCZE CIEKAWEGO TU JEST Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Dobranoc 14.03.09, 09:04 Tak to nocą bywa, że przedziwne rzeczy mogą się wtedy dziać :) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Dobranoc 14.03.09, 19:37 Nie myslisz akkaja, ze to troche za wczesnie na dobranoc? Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Dobranoc 14.03.09, 19:43 Musimy jej dzisiaj wybaczyć Fakirze - poszła na randkę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Dobranoc 14.03.09, 20:00 O wieku niewieścim lepiej nie dyskutować.Można się narazić,lub nawet odnieść obrażenia ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Dobranoc 14.03.09, 20:32 przepraszam, cofam pytanie... jak w sadzie...mam na mysli wymiar prawa , a nie sad... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Panowie, panowie! 15.03.09, 07:41 A mawiają, że to kobiety są nosicielkami plot :) Aaaa tu proszę bardzo, nawet mój biograf się objawił ;) Panowie, Panowie ... eeech Ale jak to mówi o męskim problemie wieku średniego stare kaszebskie przysłowie : <Głowa siwieje ..., a d**a szaleje> :D ;). Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Panie ! ... Panowie ! ... 19.03.09, 21:31 po drobnej korekcie ..:) D o b r a n o c Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Panie ! ... Panowie ! ... 20.03.09, 22:04 Dziś bez obrazków dobranocnych, bo tu takie ignoranctwo dla dobranocki ma miejsce, że starać się nie warto he he. Kolorowej! Niech się Wam wiosna przyśni :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Panie ! ... Panowie ! ... 20.03.09, 22:10 Nic podobnego - dla mnie bardzo się podobało... Dobrej i spokojnej... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Panie ! ... Panowie ! ... 21.03.09, 22:05 A mi się bardzo podobało, dlatego zawiesiłam na forumie... Ale z braku zainteresowania, raz wystarczy... I tradycyjnym dziś dlatego - Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Panie ! ... Panowie ! ... 21.03.09, 22:09 Eee,przecież podobało mi się... Czee... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Panie ! ... Panowie ! ... 22.03.09, 21:55 No to: dobranoc i czeee ============================ Głupota ludzka jest jak łaska boska: bez granic. <Kornel Makuszyński> Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Panie ! ... Panowie ! ... 06.06.09, 20:35 Dobranoc już ... a jutro na 7 do pracy... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Panie ! ... Panowie ! ... 06.06.09, 22:11 Jutro jest niedziela... Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Starsi panowie dwaj... 06.06.09, 23:04 Kabaret Starszych Panów Już czas na sen Dobranoc, dobranoc mężczyzno Zbiegany za groszem jak mrówka Dobranoc, niech sny Ci się przyśnią porosłe drzewami w złotówkach Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą się całą Garściami pakujesz je w kieszeń a resztę taczkami w P.K.O. Aż prosisz by rząd ulżył Tobie i w portfel zapuścił Ci dren Dobranoc, dobranoc mój chłopie, już czas na sen Dobranoc, dobranoc niewiasto Skłoń główkę na miękką poduszkę Dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem Niech rycerz Cię na nim porywa co piękny i dobry jest wielce Co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje A teraz tak objął Cię ciasno jak amant ekranów i scen Dobranoc, dobranoc niewiasto, już czas na sen Dobranoc, dobranoc ojczyzno Już księżyc na czarnej lśni tacy Dobranoc i niech Ci się przyśnią pogodni, zamożni Polacy że luźnym zdążają tramwajem, wytworną konfekcją okryci i darzą uśmiechem się wzajem, i wszyscy do czysta wymyci i wszyscy uczciwi od rana, od morza po góry, aż hen Dobranoc, ojczyzno kochana, już czas na sen... DOBRANOC.... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Starsi panowie dwaj...z rana ... 07.06.09, 09:34 Z rana Starsi Panowie, też cudownie łagodzą duszę ... Dziękuję Czesiulu :) Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Starsi panowie dwaj...z rana ... 07.06.09, 17:57 Prawda, że balsamik? Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Starsi panowie dwaj...z rana ... 08.06.09, 21:01 Dobranoc i niech Ci sie przysni...mlodych dwoch panow, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś