Dodaj do ulubionych

Piłkarzyki

21.10.12, 18:48
Witam, czy Wasi mali i duzi chłopcy posiadają zabawkę tego typu allegro.pl/simba-gra-stadion-pilkarski-pilkarzyki-promo-24h-i2711895538.html
Pamiętam,że mój starszy brat posiadał taki, fajny drewniany. Graliśmy dość często. Myślę żeby synkowi coś podobnego kupić pod choinkę, ale szukam czegoś dobrej jakości. Możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: Piłkarzyki 21.10.12, 18:55
      Ma u dziadków takie tradycyjne spręzynkowe, dosyć lubi. Ale w domu zdecydowaliśmy się na boisko i pilkarzy Playmobil, wydawało mi się to nieco bardziej kreatywne. I rzeczywiście uwielbia się tym bawić, ustawia zawodników w rożnym szyku, wymyśla sytuacje pod bramką itd. Polecam, fajna zabawka. Ogólnie nie lubię Playmobila, ale boisko im wyszło.
      • mieeke Re: Piłkarzyki 21.10.12, 18:57
        A zalinkujesz?
    • camilcia Re: Piłkarzyki 21.10.12, 20:41
      widziałam ostatnio w tesco - za 30zl takie piłkarzyki tradycyjne na sprężynkach małe ale firmy nie pamiętam
      kupowałam synkowi na urodziny duże (jak dla dziecka, nie wielkie dorosłe) takie i są super smile gramy rodzinne mecze, ja zazwyczaj robię zrzutkę po rodzinie i kupujemy coś wspólnie (np dziadkowie itd)
      https://nygus-sklep.nazwa.pl/PILKARZYKI%20142604.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka