Dodaj do ulubionych

Aplikacje - Android

02.05.13, 14:49
Jakie polecilibyście ciekawe aplikacje na androida ? Pacjent Note N7000 / oprócz gier /
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: Aplikacje - Android IP: *.tpnet.pl 02.05.13, 14:52
      Automapa.
      • bananarama-live Re: Aplikacje - Android 02.05.13, 15:36
        ... a jest juz darmowa? Ok Luknę.
        • Gość: mufi Re: Aplikacje - Android IP: *.home.isko.net.pl 02.05.13, 16:59
          Nie pisałaś, że ma być darmowe.
          • bananarama-live Aha :] 02.05.13, 17:08
            Ma być darmowe :]
            • Gość: Zwiniu Re: Aha :] IP: *.opera-mini.net 06.05.13, 18:25
              Yanosik jest darmową nawigacją.
    • Gość: 802.11n Re: Aplikacje - Android IP: *.multimo.pl 07.05.13, 20:01
      www.chip.pl/artykuly/recenzje/2013/05/artykuly/recenzje/2013/04/najlepsze-aplikacje-na-androida-w-tym-tygodniu-1
      www.chip.pl/artykuly/recenzje/2013/05/artykuly/recenzje/2013/04/najlepsze-aplikacje-na-androida-cz.-2
      www.chip.pl/artykuly/recenzje/2013/05/najlepsze-aplikacje-na-androida-cz.-3
    • magda.grzelewska Re: Aplikacje - Android 08.05.13, 12:37
      Moim faworytem jest aplikacja mobile.pkt.pl Bardzo fajna aplikacja, która moim zdaniem jest dopracowana do najmniejszego szczegółu. Wielkie brawa dla twórców, za ułatwienie życia ;)
    • pugot Re: Aplikacje - Android 27.05.13, 16:04
      Zależy, czego oczekujesz. Ja mam kilka apek sportowych, ale nie wiem, czy Ci to potrzebne ;) Polecam za to każdemu korzystającemu z kom. miejskiej apkę Mobilet - kupujesz bilety przez telefon, nie musisz latać po kioskach, co zwłaszcza w sobotę czy niedzielę jest problemem.
    • Gość: krzysiek22 Re: Aplikacje - Android IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.13, 10:38
      Korzystałem chyba ze wszystkich aplikacji tego typu i najbardziej do gustu przypadła mi jednak ta z panoramy firm i szybka i bardzo czytelna nawet na mniejszych ekranach
    • maciek9011 Re: Aplikacje - Android 03.06.13, 12:49
      Skype, Taxi5, Shazam, Jakdojade, Voowl i wiele innych
    • zbyszekwk Re: Aplikacje - Android 04.06.13, 10:39
      jest taka jedna co pokazuje tytul piosenki lecacej w radiu, fajny bajer ;)
    • Gość: redo Re: Aplikacje - Android IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 20:42
      Fajną ostatnio sobie zainstalowałem apkę upc tv www.upc.pl/telewizja/poznaj-telewizje-cyfrowa/upc-tv/ dzięki czemu mam możliwość np. nagrywania spoza domu programów tv. No i też jak pilot działa ;) Naprawdę przydatne, bo teraz nie latam po chałupie w poszukiwaniu pilota, bo jakby co, to te telefon mam pod ręką ;)
    • gsm.wroclaw.pl Re: Aplikacje - Android 21.06.13, 20:45
      sky map
    • Gość: Marta_00_ Re: Aplikacje - Android IP: *.emfme.net 26.05.14, 13:13
      Ja natomiast mogę polecić bardzo ciekawą aplikację BeFit, zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Pomaga w rozwijaniu zdrowych nawyków żywieniowych. Do tego jest po prostu bardzo ładna wizualnie. Przyjemnie się opiekuje tym wirtualnym warzywem lub owocem :-) Przypomina mi pod tym względem tamagochi.
      • Gość: Sandra Befit - najlepsza dla dzieci IP: *.slubice.vectranet.pl 06.06.14, 15:43
        Aplikacja Befit świetnie się sprawdza w przypadku niejadków i będę ją polecała każdemu rodzicowi, który ma taki problem ze swoim dzieckiem. W przypadku mojego synka sprawdziła się bardzo dobrze. Dzięki niej zaczął jeść coraz więcej warzyw i owoców.
    • cruleking Re: Aplikacje - Android 30.05.14, 22:21
      Ja polecam Mobile Doc Scanner Lite - można sanować dokumenty smartfonem, przydatne na studiach...
      Groopic - do robienia zdjęć, na których będzie też fotograf - odpada ten problem, że kto fotografuje, tego nie ma.
      Money Zoom - do spisywania wydatków.
      Plecam zajrzeć na stronę yourapps.info/aplikacje-na-telefon można tam znaleźć tego typu cuda :) Ja tylko tam wyszukuję apki :)
    • raiss Re: Aplikacje - Android 31.05.14, 18:56
      jakdojade.pl, Spotify, Endomondo (jak często trenujesz). Z ostatnich związanych z ciekawymi akcjami zainstalowałem Najmilsze miast, żeby wesprzeć trochę swój region. No i oczywiście najbardziej irytująca gra na świecie - flappy bird :P
      • agulina86 Re: Aplikacje - Android 01.07.14, 11:41
        Dodałabym Smartgroschen. Możesz darmowo ich wypróbować, potem jak Ci się spodobają doładowywać konto. Rozmowy z nimi są tańsze niż na skype ;-) Super sprawa, potrafię długo gadać ze znajomymi z Irlandii i w końcu pozbyłam się dużych rachunków. Prosty w obsłudze i wciąga :)
    • 15adrian Re: Aplikacje - Android 15.07.14, 12:47
      Polecam bardo ciekawą aplikację dla podróżujących ECC-Net: Travel zapewnia wiedzę prawną i wsparcie językowe podczas wyjazdu na wakacje więcej o aplikacji tutaj www.turystyka24h.pl/turystyczne_ecc-net-travel-darmowa-aplikacja-dla-konsumentow-podrozujacych-po-europie-5542.html
    • natalia02026 Re: Aplikacje - Android 24.10.14, 12:21
      Ja też mam telefon z androidem.Również szukam fajnych aplikacji na androida.Jeśli interesujesz się książkami możesz sobie pobrać aplikacje z ebookami. Jeżeli lubisz języki obce możesz sobie pobrać aplikacje do uczenia się języków . Do wyboru masz kurs języka angielskiego, niemieckiego hiszpańskiego lub włoskiego.
    • darek.rycek Re: Aplikacje - Android 29.10.14, 13:38
      Ojj sporo tego jest, mi np bardzo przydaje się nawigacja, barcode scanner, poza tym spoko są też słowniki, jeśli sa Ci potrzebne :D
    • Gość: ja Re: Aplikacje - Android IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.14, 12:29
      ecoGator to bardzo fajna, bezpłatna apka.
    • kpwj Re: Aplikacje - Android 04.03.15, 01:08
      Dermaveel. Wraz z dziecmi korzystam z tej aplikacji. Mam 2 dzieci z azs. Jest bezpłatna, sciagnelam z google play. Wspomaga leczenie AZS. Razem z kameleonem Derkiem dziecko wyrusza w podróż po całym świecie. Jest wiele pomyslow i zadan do realizacji z dzieckiem, takze motywuje je do smarowania kilka razy dziennie a dziecko dzieki temu lepiej reaguje na terapię, która zwykle trwa dłuższy czas. Dziecko uvzy sie leczyc przez zabawe, mniej sie flustruje. Ty jako rodzic zyskujesz niezawodne narzędzie pozwalające Ci monitorować i kontrolować proces leczenia i mozesz sporządzać raporty. Starsza 10-latka sama czyta przygody zwierzaka, ma w telefonie i kiedy zadzwoni budzik przychodzi po leki i mowi o smarowaniu. Mlodsza 4-latka wola \"mamo Derek dzwoni musisz mnie posmarowac\". Takze polecam. Wprowadzilam wszystkie leki i ich dawkowanie a do kalendarza wizyty u lekarza.
    • 91aleksandra Re: Aplikacje - Android 06.03.16, 20:57
      Aplikacja arguido jest całkiem fajna. Można tworzyć własne trasy i korzystać z gotowych, do tego jeszcze przydatne opisy miejsc.
    • makarena00 Re: Aplikacje - Android 09.03.16, 11:19
      Całkiem fajne aplikacje do fitnessu znajdziemy.
    • mroofka87 Re: Aplikacje - Android 23.10.16, 13:51
      my shop- aplikacja z kuponami rabatowymi do wielu sieciówek, naprawdę można sporo zaoszczędzić, stówka przy kupowaniu telefonu w sferisie i 5 dych jak kupowałem buty w reserved
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka