Gość: r.e.r.e IP: *.olkusz.pl / *.olkusz.pl 21.08.04, 11:18 Bezpłatna bramka ery to ściema! Czekam na hasło a ono nie dochodzi na moj e- mail. I tak już jest od jakiegoś czasu! Jak ktoś moze jeszcze kupować ten szajs??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barracuda7110 Re: BEZPŁATNA BRAMKA ERY IP: 194.63.132.* 21.08.04, 11:35 To jest jedna z wad bramek internetowych. Zresztą czy dwadzieściaparę groszy za sms to tak dużo, że trzeba korzystać z bezpł bramek? Pozatym jak coś jest za darmo to nie musi być dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.e.r.e Re: BEZPŁATNA BRAMKA ERY IP: *.olkusz.pl / *.olkusz.pl 21.08.04, 14:03 jakoś bramka plusa i idei działa (z wyjątkiem awarii która przeciez może sie zdarzyć niezawodnie) niezawodnie, wiec nie widze powodu zeby placic za bramke ery. dla mnie osobiscie sa to niuanse ale nie bez wpływu na to jaka sieć wybieram. poza tym siedząc w domu przy komputerze wysyłam smsa po porstu szybciej bo wstukuję w gg o co mi chodzi i już. nie martwie sie o to cvzy zmieszcze sie w jednym smsie czy nie bo wiem ze mam 20 smsow na jeden numer (w idei). to na prawde nie chodzi o pieniądze! chociaz policz sobie 20 gr x 20 smsów (na JEDEN numer jesli chodzi o idee) no i jest to tez przydatne kiedy na przykład nie masz nic na koncie (choć sam osobiscie mam na abonament) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heperion BEZPŁATNA BRAMKA ERY IP: *.e-wroc.com 21.08.04, 16:12 Siema!! u mnie z bramka ery jest wszystko okej;-) mam 3 konta i nie nazekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długopisem Re: BEZPŁATNA BRAMKA ERY IP: 81.190.171.* 22.08.04, 11:29 a gdzie taka bramka jest?? Jaki url ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heperion BEZPŁATNA BRAMKA ERY link do stronki IP: *.e-wroc.com 22.08.04, 13:01 oto link: www.eraomnix.pl/sms/login/login.jsp a naspepnie musisz wyslac smsa, koszt jest normalny(czyli taki ile kosztuje cie sms) ponizej masz wszystko wypisane... ;) bardzo prosta sprawa. jesli juz otrzymasz hasło mozesz wysylac smsy- ale limit takze jest!!!! 10 dziennie dobre i to:):):)aha a jako login do swojego konta uzywasz numeru telefonu z ktorego wysylales sms o tresci HASLO, haslo oczywiscie bedziesz mogl zmienic. w razie problemow bedziemy w kontakcie ... pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: BEZPŁATNA BRAMKA ERY link do stronki IP: *.klaudyny.net / 217.17.34.* 22.08.04, 13:12 Ja tez korzystam z tej bramki i jak do tej pory niegdy sie nie zawiodłem.Hasło oczywoscie sobie nalezy zmienic na poczatku bo to co dadza jest nie do zapamietania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meri Re: BEZPŁATNA BRAMKA ERY IP: 83.16.113.* 22.08.04, 13:13 ja mam konto w plusie... tam jest świetna bramka sms, 60 smsów na dzień do każdej sieci!! i można odpisywac na nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heperion BEZPŁATNA BRAMKA ERY... odp. meri ;) IP: *.e-wroc.com 22.08.04, 13:25 hejka moze przedstawisz wiecej info na temat konta w plusie :> jakis link albo co <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: BEZPŁATNA BRAMKA ERY IP: 212.160.240.* 22.08.04, 15:32 No wiec ja tez mialem z tym problem dopoki nie zaczalem sie logowac na inny adres mailowy. Cos jest nie tak ze skrzynkami na gazeta.pl, tez czasami haslo w ogole mi nie przychodzilo, albo przychodzilo nastepnego dnia. Po zmianie portalu nie mam tego problemu. Haslo przychodzi natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś