Dodaj do ulubionych

jaki telefon?

10.05.05, 13:00
W ramach wymiany aparatów w Plusie muszę się zdecydować na jakiś nowy
nabytek. W grę wchodzi raczej średnia półka. Do tej pory myślałam o nokii
np.6610i, 6020, 6820 itp., ale po przeczytaniu opinii na tym forum zaczynam
mieć wątpliwości. Nokię dlatego, że kiedyś miałam 3330 i bardzo odpowiadało
mi proste menu i łatwość w obsłudze. Gorzej użytkowało mi się motorolę (V50)
i simensa.
Aparat ma służyć głównie do dzwonienia, sms-ów, gadżet jaki bym chciała to
aparat - nie musi być super jakości, ale byłoby dobrze gdyby był.
Z góry dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • avon_22 Re: jaki telefon? 10.05.05, 13:45
      A co Ci zaproponowali?
      • Gość: mgosia4 Re: jaki telefon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:55
        Mam sobie wybrać model, a oni mi zaproponują ofertę specjalną. Oczywiście nie
        ma gwarancji, że ten wybrany model będzie dostępny, albo jego cena będzie
        dostępna.
        Gdybym miała kilka określonych modeli do wyboru, pewnie miałabym mniejszy
        problem, a tak...
        • Gość: blq skoro jestes w Plusie odpowiedz jest prosta.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:30
          ... Motorola C651!

To bez wątpienia najlepszy telefon dla kobiety, jesli chodzi o tansze modele,
          dostepny w ofercie Plusa.
          Od Nokii ma wiecej pamieci, dwonki mp3, lepszy aparacik, lepszy wyświetlacz,
          lepszą baterię. Wszystko ma lepsze, co najwyzej wygląd pozostaje kwestią gustu.
          Jak dla mnie jest b. fajny z wyglądu, sam bym go sobie kupił gdyby tylko miał
          zewnętrzną pamięć (Tobie i tak niepotrzebną, do zdjęć i paru dzwonków spokojnie
          te dwa mega wystarczy).

Skoro od dawna zachwalam c650 i c385, to nie mogę nie polecić c651. Gdyż jest to
          c650 po liftingu, od c385 różniąca się jedynie tym, ze ma inną obudowę, oraz
          aparat cyfrowy z mozliwością rejestracji krótkich filmików.

pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka