Dodaj do ulubionych

telefonik z bajerami

IP: *.acn.waw.pl 27.05.05, 23:53
Hej,
Chciałabym kupić sobie jakiś fajny, nowoczesny telefonik z bajerkami. Taki nastolatkowy i dziewczęcy :P Do 500 zł na allegro, ale to już naprawde takie duuuuże maximum... Najlepiej tak 300 , 400 pare zł (cały czas mówie o allegro!)
Zwróciłam uwagę na nokie 3220 lub 3200... Czy są warte swojej ceny? Co o nich sądzicie?
Nie musi mieć aparatu, bo mam cyfrówke oddzielnie :) ale chyba się takiego nie znajdzie :P Ma mieć fajny wygląd, duży, kolorowy ekran i w miare możliwości długo trzymającą baterię...
I od razu podziękuję miłośnikom "starych, ale jakże pożądnych telefonów" za jakże przydatne rady :)
Pomóżcie mi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: blq Re: telefonik z bajerami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 01:00
      Witam sympatyczna warszawianke!

No wiec tak... sporo wątków przegladnalem, dotyczacych telefonu dla dziewczyn. A
      ze fora byly przewaznie specjalistyczne, to i sami "twardziele" sie wypowiadali.
      Niestety - w wiekszosci szowinisci :) No bo jak nazwac takiego, co to pisze "kup
      jej nokie, nokia ma bardzo proste menu"!

Oczywiscie od razu odzywal sie taki, w ktorym szowinizm mniejszy jest od
      nienawiści do Nokii (nie od dzis wiadomo ze ludzie znający się na telefonach
      raczej tanszych nokii sympatia nie darzą). I rzecz jasna dyskusja rozpoczynala
      sie na nowo.

A jaka z tego konkluzja? Cóż, zalezy co lubisz. Jak telefony łamane, to polecam
      motorole, samsunga lub LG. To nowoczesne firmy, ktore stawiaja na wiele funkcji
      w telefonie. Jak telefony proste, to polecam Sonyericsson K300i, lub Motorole
      C650/C651/C835 - jest to prawie taka sama motorola, różni się tylko tym, ze c651
      ma wiecej pamieci od c650, a c385 nie ma aparatu foto. Mozesz wiec wybrac taka,
      ktora najbardziej Ci sie podoba z obudowy.

A kazdy z w/w telefonów ma bajerki. Są i dzwonki mp3, i fajny wyświetlacz 65,000
      kolorów (a nie nokia, co ma 4 tysiące kolorów). Są gry, dużo gier w javie.
      Motorolki to nawet krótkie filmiki odtwarzają.

pozdr,
      blq
      • Gość: grooo Re: telefonik z bajerami IP: *.acn.waw.pl 28.05.05, 12:36
        U la la
        Dzięki wielkie, już je oglądam... Jednym słowem, Nokia odpada, tak?
        • szafa.bojowa Re: telefonik z bajerami 28.05.05, 13:05
          tak! zdecydowanie!
          (i to mowie ja, kobita z krwi i kosci, jakby co)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka