milka112 25.10.05, 20:10 Jaki według was jest najgorszy telefon i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_ktos Re: Najgorszy telefon IP: *.pronet.lublin.pl 25.10.05, 21:14 Taki co nie działa - bo nie działa. Zdaje się kiedyś był już taki temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: Najgorszy telefon IP: *.crowley.pl 25.10.05, 21:15 kazda nokia Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Najgorszy telefon 25.10.05, 22:33 Bratek. Totalna klapa, nawet jak dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilgor Re: Najgorszy telefon IP: *.chello.pl 26.10.05, 03:13 siemens a35 :))) ... sam się przekonaj dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkaa Re: Najgorszy telefon 26.10.05, 07:38 SIEMENS ST55 - a przez to mam też jak najgorsze zdanie o wszystkich SIEMENSACH. Dlaczego? Dlatego, że żadna szanująca się firma nie zrobiłaby telefonu, który: - jest zgłaszany kilkakrotnie do reklamacji a jedyne to co mogli zrobic to wymiana Softu, który nadal zawodzi - oprogramowanie mało sensowne i niedoprwcowane, - po roku UWAŻNEGO i SPOKOJNEGO użytkowania, telefon wygląda jak po II wojnie światowej, kolor z obudowy schodzi płatami, zacisk trzymający baterie przestał ją trzymać, klawisze zacinają się - Tragedia. Podsumowując: NEVER EVER SIEMENS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Najgorszy telefon IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:45 zgadzam sie mam siemnsa c65 ipo roku uzywania jestem zalamana-bateria trzymala tylko jeden dzien, klawisze sie zacinaja. w ogole ostanio komrka ta dzialajak windows, musialam wyjmowac baterie zeby go zresetowac. polaczyc sie z netem tez sa wilekie problemy.... nigdy wiecej siemensa Odpowiedz Link Zgłoś
milka112 Re: Najgorszy telefon 03.11.05, 20:54 milka112 napisała: > :-) Dzięki za wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: Najgorszy telefon IP: 217.153.84.* 04.11.05, 15:14 Nigdy więcej Nokii! Badziewie, przereklamowane i nie warte swojej ceny- może nie wszystkie ale mówię o telefonach dostępnych dla ogółu a nie takich za 1000 zł. Tandeta plastikowa. Never Ever Nokia.... Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: Najgorszy telefon 20.11.05, 15:39 Najwiekszym badziewiem jaki do tej pory znam to jest NOKIA,wiekszego g.wna nie ma. Najbardziej drazni to ze co nowa funkcja to juz jakis dodatek do kolejnego nr. Wszyscy Co twierdza,ze Nokia jest cool czy cos takiego polecam wizyte u specjalisty ktory pomoze wyleczyc przypadek maniakalnego chwalenia Nokii.Ja posiadam telefon Firmy ktora jest uwazana za dziadowska,ja posiadam juz kolejny model tej firmy i nie narzekalem i nie narzekam na te modele.Jeden z tych telefonow to MC815 mam go prawie 6 rok i dziala do dzisiaj,co On przeszedl to juz jest jego. MyX-2 obecnie ma go siostra.Jest maly poreczny w trakcie podruzy i wogole jest fajny.Obecnie mam MyX 5-2 i sprawuje sie rewelacyjnie.Nieraz topil sie w wannie kilka razy zlecial mi ze schodow,zreszta wszystkie modele ktore mam zaliczaly upadki.Druga siostra ma Myx-1 i kiedys zlecial z wysokosci 5m. nic mu nie jest,wrecz przeciwnie przestal sie wieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hils Re: Najgorszy telefon IP: *.crowley.pl 20.11.05, 15:57 <Nieraz topil sie w wannie kilka razy zlecial mi ze schodow,zreszta wszystkie modele ktore mam zaliczaly upadki.Druga siostra ma Myx-1 i kiedys zlecial z wysokosci 5m. nic mu nie jest,wrecz przeciwnie przestal sie wieszac.> Ja akurat nie na temat telefonu ale zwróć uwagę na swoje zdrowie i udaj sie do specjalisty jak ci tak wszystko z rąk leci. Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: Najgorszy telefon 20.11.05, 16:00 Taka mam prace,ze nie da sie robic wszystkiego naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zunia Re: Najgorszy telefon IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.05, 16:55 Zauważyłam, że wszystkie telfony im są starsze tym są prościej wykonane, są najtrwalsze... Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Najgorszy telefon 21.11.05, 21:34 zdecydowanie najgorsza jest NOKIA 3510i mam ją dwa lata, chce się jej pozbyć jak najszybciej /małokonfortowa klawiatura, duży model,ciężka, polifonia do bani, dwa razy sofcik mi padł...jestem z niej barzdo niezadowolona-mam ja bo dostałam na mikołaja dwa lata temu <lol> Odpowiedz Link Zgłoś