Dodaj do ulubionych

Nachalne strzałki i sms'y - help!

02.02.06, 21:42
Macie jakis pomysł na to, koles puszcza mi ciagle strzałki i wysyla sms'y,
jego to cieszy, konia chyba sobie nawet wali (co za posrańcy na tym świecie),
nie mam pojecia jak sie pozbyc go, telefon ma raczej na karte ... 510...
Obserwuj wątek
    • poconick Re: Nachalne strzałki i sms'y - help! 02.02.06, 21:54
      Jak mi sie cos takiego trafilo to pomoglo jedynie ignorowanie i to ze jak
      wyjechalam na tydzien za miasto nie bralam telefonu tylko lezal wylaczony. koles
      chyba sie znudzil. Zapomnialam dodac ze na ten czas wlaczylam sobie poczte
      glosowa ( a zawsze mialam wyl). :D ciekawe na ile kasy sie nacial ;)
    • scandia Re: Nachalne strzałki i sms'y - help! 02.02.06, 22:01
      Hmmm, ano masz racje z tą pocztą ;) tak wlasnie spróbuje ;) ale kurde, no co za
      ludzie na tym świecie zyją, nie wiem czy koles boi sie podeejsc zagadac, wogle
      ile on ma lat? 10, 15? :P kto sie tak zachowuje..
    • blq Re: Nachalne strzałki i sms'y - help! 02.02.06, 22:03
      1. opublikuj ten numer na gejowskich czatach - jak mu chłopcy będą dzwonić i
      sobie dogadzać, to mu się odechce.
      2. ustaw.orange.pl/ - powysyłaj mu ustawienia MMS, GPRS i internetu na
      różne egzotyczne telefony. na pewno mu to dopiecze :)
    • scandia Re: Nachalne strzałki i sms'y - help! 02.02.06, 22:27
      Hmm, czaty gejowskie - boje sie ;) no ale spróbuje, narazie koles dostaje okolo
      120 smsów dziennie ode mnie, tzn. z bramek :) no ale chyba po prostu bede
      wylanczala telefon z ustawioną pocztą. Gorzej jak znajomi beda chcieli sie do
      mnie dodzwonic :)
      • Gość: rob Mam podobny problem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:55
        Mam podobny problem, tylko że osoba która do mnie dzwoni (ostatnio coraz częściej) ma numer prywatny. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, mam telefon na karte (POP) i nie chcę go zmieniać a zależy mi na wykryciu osoby dzwoniącej...
        Jeżeli ostatecznym posunięciem miała by być policja, to gdzie konkretnie mam iść i z jakimi dokumentami ??
    • scandia Re: Nachalne strzałki i sms'y - help! 03.02.06, 23:47
      Wydaje mi sie, że tak jak wczesniej tutaj zauważono - ignorowanie takiej osoby
      jest dobre, po prostu znudzi mu sie to. Współczuje, ze są tacy debile (na bank
      jacys małolaci, albo nie wiem kto moze byc tak ubogi umysłowo)..
    • poconick Re: Nachalne strzałki i sms'y - help! 04.02.06, 00:54
      daj ten numer tu na forum - jak kazdy pusci tylko po 2 syg - to koles da sobie
      spokoj - a moze na dodatek sie dalej rozejdzie to bedziesz miec go napewno z
      glowy ;)
      • Gość: jarekdo Re: Nachalne strzałki i sms'y - help! IP: 82.160.239.* 29.06.06, 15:26
        haha ja też maiałem taką akcę że ciągle do mnie ktoś dzwonił, podałem numer na
        forum ale OPY mi usunęły wątek.
        Spróbuj ramen kretynów wyniszczymy
    • Gość: s Re: Nachalne strzałki i sms'y - help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:01
      Daj ten numer w ogłoszeniach towarzyskich, typu sponsoring, albo pani do
      towarzystwa.
      • Gość: Iwona [...] IP: *.34.pl / 80.51.236.* 29.06.06, 21:14
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • yavorius umówmy się tak: 30.06.06, 07:52
          Jeśli jeszcze raz numer zostanie podany na forum, wątek zostanie przeniesiony
          na oślą, a jego autor zgłoszony do administracji forum. Forum nie jest miejscem
          na podawanie czyichś danych osobowych, nawet jeśli ta osoba nie jest do końca w
          porządku wobec innych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka