Gość: jasiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 07:20 Czy znak zakaz wyprzedzania i ciągła linia to jakaś przeszkoda dla debili za kierownicą ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bałty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 07:35 A kiedy studzienki w tym miejscu zostaną naprawione. Moim zdaniem też wpływa to na bezpieczeństwo. Kierowcy wykonują różne manewry żeby je ominąć . Ale policja jakoś tego nie widzi. Pomijam dwie studzienki na bałtyckiej na zjeździe z wiaduktu kolejowego. Ok 10cm poniżej asfaltu. Nie wieże ze tam nie przejeżdża radiowóz. Ciekawe ile razy zgłosili ten niebezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
antymenel.1 Re: Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bał 26.03.13, 10:12 Problem studzienek wystepuje wszędzie.Jeden Gustek nie widzi problemu ale w końcu to jest najlepszy w kraju specjalista od świateł a nie od studzienek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja te znaki postawią w związku z ograniczeniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 07:36 te znaki postawią w związku z ograniczeniem liczby znaków zapowiadanym przez ministra Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox Re: Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bał IP: 193.46.186.* 26.03.13, 07:36 Mam nadzieję, bo już mnie kiedyś jeden taki omal nie zabił. Nie wiem jakim cudem się zmieścił, ale jakbym nie dał ostro po heblach to miałbym piękną czołówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzroy Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bałty... IP: *.olsztyn.mm.pl 26.03.13, 07:52 A może by tak przebudować ten zakręt skoro taki niebezpieczny? Zamiast innych inwestycji w rodzaju debilnych buspasów czy śluz na Grunwaldzkiej. Zawsze tylko zakazy mają załatwiać problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bał IP: *.xdsl.centertel.pl 26.03.13, 09:25 Znak drogowy powstrzyma idiotów? Nie wierzę! Podkreślam: IDIOTÓW - bo tam nikt normalny nie wyprzedza, brak widoczności. Odpowiedz Link Zgłoś