Dodaj do ulubionych

Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bałty...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 07:20
Czy znak zakaz wyprzedzania i ciągła linia to jakaś przeszkoda dla debili za kierownicą ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bałty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 07:35
      A kiedy studzienki w tym miejscu zostaną naprawione. Moim zdaniem też wpływa to na bezpieczeństwo. Kierowcy wykonują różne manewry żeby je ominąć . Ale policja jakoś tego nie widzi. Pomijam dwie studzienki na bałtyckiej na zjeździe z wiaduktu kolejowego. Ok 10cm poniżej asfaltu. Nie wieże ze tam nie przejeżdża radiowóz. Ciekawe ile razy zgłosili ten niebezpieczeństwo.
      • antymenel.1 Re: Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bał 26.03.13, 10:12
        Problem studzienek wystepuje wszędzie.Jeden Gustek nie widzi problemu ale w końcu to jest najlepszy w kraju specjalista od świateł a nie od studzienek.
    • Gość: ja te znaki postawią w związku z ograniczeniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 07:36
      te znaki postawią w związku z ograniczeniem liczby znaków zapowiadanym przez ministra Nowaka.
    • Gość: ox Re: Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bał IP: 193.46.186.* 26.03.13, 07:36
      Mam nadzieję, bo już mnie kiedyś jeden taki omal nie zabił. Nie wiem jakim cudem się zmieścił, ale jakbym nie dał ostro po heblach to miałbym piękną czołówkę.
    • Gość: krzroy Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bałty... IP: *.olsztyn.mm.pl 26.03.13, 07:52
      A może by tak przebudować ten zakręt skoro taki niebezpieczny? Zamiast innych inwestycji w rodzaju debilnych buspasów czy śluz na Grunwaldzkiej. Zawsze tylko zakazy mają załatwiać problemy?
      • Gość: j. Re: Będzie zakaz wyprzedzania na groźnym łuku Bał IP: *.xdsl.centertel.pl 26.03.13, 09:25
        Znak drogowy powstrzyma idiotów? Nie wierzę!
        Podkreślam: IDIOTÓW - bo tam nikt normalny nie wyprzedza, brak widoczności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka