Dodaj do ulubionych

1 numer za darmo!!!???????????????

18.09.06, 11:44
Chciałabym kupic karte do telefonu w której bedzie możliwosć wykonywania
połaczenia z 1 numerem za darmo.Moze znacie takieoferty .Dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • blq Re: 1 numer za darmo!!!??????????????? 18.09.06, 11:51
      Zdaje się że w Singapurze była taka oferta i na Tajwanie zdaje się też jest.
      Przeprowadź się tam, będziesz miał "numer za darmo". A w "tym kraju" zapomnij, i
      to na najbliższe 5 lat.
      • prorok6 Re: 1 numer za darmo!!!??????????????? 18.09.06, 11:57
        blq napisał:

> Zdaje się że w Singapurze była taka oferta i na Tajwanie zdaje się też jest.
        > Przeprowadź się tam, będziesz miał "numer za darmo". A w "tym kraju" zapomnij,
        > i
        > to na najbliższe 5 lat.
        >
        > zdaje sie ze tam byłes i poszukiwałes takiej oferty skoro jestes dobrze
        zorientowany.

>
        • blq Re: 1 numer za darmo!!!??????????????? 18.09.06, 12:04
          nie... ani tam byłem, ani to moja (wytykana przez trolli) mitomania - raczej
          sarkastyczny wyraz mojej niewiary w polskich operatorow, chyba najgorszych na
          świecie. traktują ludzi jak stado bydła, wciskaja tandetne telefony, kłamią i
          manipulują w reklamach, mylą się na stronach internetowych, są drodzy,
          niedostosowani do naszych czasow i warunkow, a do tego nachalni i napastliwi w
          swoich sms i ofertach telefonicznych.

no, to tyle. ulżyło mi na jakąś godzinę.
          • ycbo Re: 1 numer za darmo!!!??????????????? 18.09.06, 19:53
            blq ma oczywiście rację - tak nas traktuja jak na to zasługujemy.
            Badanie rynku i marketing to potęga, użytkownicy na wszystko się godzą, ze
            wszystkiego się cieszą a naiwność w odbiorze reklam to już szczyt szczytów.
            Przykład = mojemu koledze nawalił telefon po tygodniu od podpisania umowy >
            oddał go do BOK-u i grzecznie czekał (uzywając starego telefonu) po czternastu
            dniach dzwonił i pytał kiedy będzie naprawiony > wysłuchiwał w kółko tych
            samych wyjaśnień że czekają na części > kiedy po 35 dniach odebrał telefon
            zapytałem dlaczego się na to godziłeś > odpowiedział owszem byłem zły ale jak
            mi go oddali to wszystko mi przeszło.
            Jak szanować klienta kiedy on sam się nie szanuje, a na dodatek w tym kraju
            choć jest pełno instytucji broniących praw klienta to tak naprawdę wszyscy
            wiedzą że można robić co się chce a niezadowolony może co najwyżej skoczyć.
    • kolodziejo Jest w MiXPlus 18.09.06, 21:30
      Minplus - jest to ostatnia prawdopodobnie regularna oferta z jednym numerem za
      darmo; jednak tu "za darmo" oznacza za 10 zł miesięcznie :). Zapraszam na
      www.plusgsm.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka