prorok6 18.09.06, 11:44 Chciałabym kupic karte do telefonu w której bedzie możliwosć wykonywania połaczenia z 1 numerem za darmo.Moze znacie takieoferty .Dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: 1 numer za darmo!!!??????????????? 18.09.06, 11:51 Zdaje się że w Singapurze była taka oferta i na Tajwanie zdaje się też jest. Przeprowadź się tam, będziesz miał "numer za darmo". A w "tym kraju" zapomnij, i to na najbliższe 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
prorok6 Re: 1 numer za darmo!!!??????????????? 18.09.06, 11:57 blq napisał: > Zdaje się że w Singapurze była taka oferta i na Tajwanie zdaje się też jest. > Przeprowadź się tam, będziesz miał "numer za darmo". A w "tym kraju" zapomnij, > i > to na najbliższe 5 lat. > > zdaje sie ze tam byłes i poszukiwałes takiej oferty skoro jestes dobrze zorientowany. > Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: 1 numer za darmo!!!??????????????? 18.09.06, 12:04 nie... ani tam byłem, ani to moja (wytykana przez trolli) mitomania - raczej sarkastyczny wyraz mojej niewiary w polskich operatorow, chyba najgorszych na świecie. traktują ludzi jak stado bydła, wciskaja tandetne telefony, kłamią i manipulują w reklamach, mylą się na stronach internetowych, są drodzy, niedostosowani do naszych czasow i warunkow, a do tego nachalni i napastliwi w swoich sms i ofertach telefonicznych. no, to tyle. ulżyło mi na jakąś godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
ycbo Re: 1 numer za darmo!!!??????????????? 18.09.06, 19:53 blq ma oczywiście rację - tak nas traktuja jak na to zasługujemy. Badanie rynku i marketing to potęga, użytkownicy na wszystko się godzą, ze wszystkiego się cieszą a naiwność w odbiorze reklam to już szczyt szczytów. Przykład = mojemu koledze nawalił telefon po tygodniu od podpisania umowy > oddał go do BOK-u i grzecznie czekał (uzywając starego telefonu) po czternastu dniach dzwonił i pytał kiedy będzie naprawiony > wysłuchiwał w kółko tych samych wyjaśnień że czekają na części > kiedy po 35 dniach odebrał telefon zapytałem dlaczego się na to godziłeś > odpowiedział owszem byłem zły ale jak mi go oddali to wszystko mi przeszło. Jak szanować klienta kiedy on sam się nie szanuje, a na dodatek w tym kraju choć jest pełno instytucji broniących praw klienta to tak naprawdę wszyscy wiedzą że można robić co się chce a niezadowolony może co najwyżej skoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Jest w MiXPlus 18.09.06, 21:30 Minplus - jest to ostatnia prawdopodobnie regularna oferta z jednym numerem za darmo; jednak tu "za darmo" oznacza za 10 zł miesięcznie :). Zapraszam na www.plusgsm.pl. Odpowiedz Link Zgłoś