GoĹÄ: micha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:00 www.allegro.pl/item173940182_nokia_ld_3w_ld3w_ld_3w_modul_nawigacja_gps_f_vat.html Ma ktoś jakieś doświadczenia z czymś takim ? warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia751 Re: gps w komórce 23.03.07, 20:22 Warto,ale musisz mieć tel z systemem symbian i wpakować do tel program np tomtom.Działa rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: micha Re: gps w komórce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 08:19 Właśnie zamówiłem specjalnie do cego celu nokię n70.Przeraż mnie tylko cena oprogramowania , może jakiś piracik się uda zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
apopis Re: gps w komórce 24.03.07, 21:39 > Właśnie zamówiłem specjalnie do cego celu nokię n70 Oj to chyba był błąd - od niedawna Nokia udostępnia za darmo oprogramowanie nawigacyjne smart2go - niestety N70 chyba nie jest obsługiwana. Odpowiedz Link Zgłoś
apopis Re: gps w komórce 24.03.07, 21:50 sylwia751 napisała: > Warto,ale musisz mieć tel z systemem symbian i wpakować do tel program np > tomtom.Działa rewelacyjnie. To nie do końca prawda. 1. Jeśli chodzi o oprogramowanie do nawigacji to znacznie lepsze są urządzenie z mobilnymi okienkami - może nawet nie tyle lepsze, co istnieje na nie dużo więcej oprogramowania, często tańszego i imającego lepsze mapy Polski. Na przykład opisywany przez Ciebie TomTom w Polskich ( albo szerzej w wschodnioeuropejskich )warunkach ma sporo braków. Wiem co mówię bo sam mam tomtom'a w samochodzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś