Dodaj do ulubionych

Program Wymiany Aparatów

IP: 80.54.27.* 24.03.07, 11:58
Witam! Czy ktos z Was mial okazję brać udział w Programie Wymiany Aparatów w
Plusgsm. Niedlugo zbliża się moja czwarta wymiana aparatu, a oni powiedzieli,
że muszę poczekać, żeby się dowiedzieć jakie telefony będą mieli w ofercie -
no tak, zrozumiałe.:)

JA CHCIALBYM JEDNAK WIEDZIEC CZY OFERUJA W PWA NOKIE Z SERII N...
Jesli ktos bral ostatnio telefon w ramach PWA i moglby napisac o swoich
doswiadczeniach (tj. co mu zaoferowano i w jakich cenach) to bylbym bardzo
wdzieczny!:)

Moj abonament to Godziny 45, rachunki miesiecznie kolo 60zl, duzo dzwonie,
rzadko wysylam smsy:]
Obserwuj wątek
    • blq Re: Program Wymiany Aparatów 24.03.07, 12:07
      Może jakimś specjalistą od abo nie jestem (nigdy takowego nie miałem i mieć nie
      będe) ale jedno Ci powiem: jak masz rachunki 60zł/mc, to na nokię Nxx nie licz.
      Plus ma je tylko dla takich, co to rachunki mają 500zł/mc. No, może 400.

A jak masz 60, to jakąś najsłabszą n70 policzą Ci za 999zł, czy coś w tym stylu.
      Dla Plusa nokie N-serii to rarytas dla wybranych. A plebs (bo reszta dla Plusa
      to PLEBS) ma za to

WSZYSTKOMAJĄCĄ, PRZEŚWIETNĄ i NAJCUDNIEJSZĄ nokię 6020
      • kwintesencjusz Re: Program Wymiany Aparatów 25.03.07, 12:46
        no to moze ktos wie chociaz, co proponuja mniej wiecej i za ile:/?? Wiem ze plus
        to zdzierca jesli chodzi o takie cuda, ale moze nie bedzie tak zle - ot na
        przyklad nokia 6680 w najnowszej promocji w ramach abonamentu nie jest az taaak
        droga:P (249 zl w abonamencie Godziny 55) slyszalem tylko, ze to raczej barachlo
        i na dodatek stare, ale jakby tak popatrzec na zasoby tego tela to taka prawie
        N-seria:)
        pozdro
      • kwintesencjusz Re: Program Wymiany Aparatów 25.03.07, 13:33
        aha... no i od razu moze ktos sie wypowie na temat tej 6680? pozdro;)
        • Gość: A. Re: Program Wymiany Aparatów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.07, 13:36
          Plus juz od dawien dawna nie oferuje 6680, zreszta cena dla osob prywatnych tez bylaby zabojcza ;)

• kwintesencjusz Re: Program Wymiany Aparatów 25.03.07, 13:39
            e? a w ofercie na stronkach pisze ze tak!:P
            plusgsm.pl/promocje/abonament_w_plusie/oferta_z_telefonem/trzyglowy_gratis/regulamin/promocja_trzyglowy_gratis.pdf
            pisze ze od 2.3.07;)
            zdrawiam
            • Gość: A. Re: Program Wymiany Aparatów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.07, 17:08
              hehehehehehehe tjaaaa :P

powodzenia w szukaniu :>
              • blq Re: Program Wymiany Aparatów 25.03.07, 17:26
                no no. i znów będzie stara śpiewka "niestety aktualnie nie mamy 6680, ale
                polecamy inną równie dobrą nokię 6020".

hehe oto cały Plus w pełnej krasie.
                • kolodziejo Re: Program Wymiany Aparatów 25.03.07, 20:23
                  Szczerze mówiąc, ostatnio miałem NIEPRZYJEMNOŚĆ korzystać z PWA. Całe szczęście,
                  że telefon nie był dla mnie, bo byłbym w trakcie zmiany operatora. Krótka lista
                  przykładów:

- na półce w salonie stoi Motorola C261; niestety, nie można jej kupić w ramach
                  PWA, ponieważ nie ma jej w ofercie;
                  - sprzedawca z salonu wysłał e-maila z prośbą o dodanie telefonu do oferty; Plus
                  nie raczył odpowiedzieć na e-mail przez ponad 3 tygodnie;
                  - w salonie w Rzeszowie na ul. Grottgera stoi na półkach kupa atrap telefonów,
                  których nie ma na stanie (!!!!@@@@@); na wystawie stoi Motorola L7, jednak
                  sprzedawca utrzymuje, że to atrapa (pewnie odłożył jakiemuś kumplowi), a na
                  pytanie, dlaczego mają mnóstwo atrap a tylko kilka modeli odpowiedział, że jak
                  chcę, to może sprzedać mi atrapę (!!!) - chamstwo i brak profesjonalizmu;
                  - salon firmowy Plusa w Rzeszowie jest zaopatrzony gorzej i działa wolniej niż
                  punkt sprzedaży w dwudziestotysięcznych Bartoszycach (mieszkam w sąsiedztwie
                  tego miasta);
                  - wszędzie chcą mnie uszczęśliwić na siłę Nokią 6021;
                  - na połączenie z konsultantem PWA czekałem niemalże 20 minut;
                  - w sprzedaży wysyłkowej PWA są telefony wybranych producentów, z reguły modele
                  wciskane w reklamach jako "wszystkomające".

Wiem, że i tak to nie taka lipa jak w Orange, ale nad PWA Plus powinien
                  popracować bez dwóch zdań.

Część punktów sprzedaży, szczególnie w woj. podkarpackim, powinien odwiedzić
                  wizytator - kadra nadaje się do wymiany.
                  • ncc2000 Re: Program Wymiany Aparatów 25.03.07, 22:46
                    Na temat lipy u innych operatorow nie wypowiadaj sie. ja jestem klientem Orange
                    od wielu lat i zawsze dostawalem zadowalajace mnie propozycje. Jak sie ma
                    rachunki po 40 pln miesiecznie a oczekiwania na poziomie n73, to w zadnej sieci
                    nie bedzie sie zadowolonym klientem.
                • barracuda7110 Re: Program Wymiany Aparatów 25.03.07, 21:42
                  blq napisał:

> no no. i znów będzie stara śpiewka "niestety aktualnie nie mamy 6680, ale
                  > polecamy inną równie dobrą nokię 6020".

LOL.
    • ncc2000 Re: Program Wymiany Aparatów 25.03.07, 18:34
      Wybacz ale z takimi rachunkami to mozesz liczyc najwyzej na nokie 6103 lub se
      k510i. Operator komorkowy to nie Caritas i prezentow robic nie bedzie.
      • kwintesencjusz Re: Program Wymiany Aparatów 26.03.07, 20:32
        no tak... zapomnialem ze zyjemy w kaczogrodzie:P, bosz... kiedy ja opuszcze
        wreszcie ten raj na ziemi!!! a szczerze to juz dwa latka temu mialem k700i w
        PWA:], wiec moze nie taki plus straszny...:P
        i niestety operator komorkowy ma za zadanie zatrzymac przy sobie wiernych
        klientow;] i nie chodzi tu o jakikolwiek caritas;/ Wprost przeciwnie - wabienie
        klienta to nie tylko ladna, a jakze i ciekawa reklama, gdzie az roi sie od
        "wszystkomajacych kolorofonon", ale takze budowanie przywiazanego klienta... coz
        - banki wpadly na to juz jakis czas temu, w odroznieniu od naszych kochanych
        kaczogrodowych odnog wielkich koncernow... ktorym sie w Polsce nie chce pracowac
        nad porzadna strategia. W sumie to nie ma sie co dziwic - tez na ich miejscu
        poczekalbym na decyzje komisji europejskiej, ktora wlasnie jakas dyrektywe
        majstruje;P Dobrze ze tam tylko jedna Polka jest i to na dodatek na poziomie -
        to moze sie doczekamy za naszego zywota (przynajmniej mojego) jakies
        rewolucyjki;P zdrawiam
        //przepraszam, politycznie sie zrobilo:P
        Pytanie pozostaje aktualne - kto bral ostatnio PWA i jakie ma doswiadczenia:)??
        Dzieki Kolodziejo za wypowiedz, na szczescie (chociaz nie powinienem sie jeszcze
        cieszyc) zakup przeprowadzam w wlkp;] pozdroowki;)
        • zwobot Re: Program Wymiany Aparatów 27.03.07, 12:31
          jaki abonament , taki telefon. mam tel. w orange premium i przy przedłużeniu
          umowy za samsunga z 400 zapłaciłem 19 PLN (normalnie w cenniku 399), do tego
          zniżka 50 % na abonament za bezpłatny nr przez 18 miesięcy + kilka innych
          fajnych dodatków obniżających koszty, tylko że na starcie płacę 110 PLN/mies. a
          nie 50. mam wrazenie, ze większość osób chce mieć tel. z górnej półki i płacić
          grosze. jak kogoś nie stać, niech zadowoli sie tanim aparatem bez bajerów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka