Gość: Zdesperowana IP: *.smsnet.pl 01.09.07, 21:26 witam, ostatnio kupiłam kabel usb do ww. telefonu. Zainstalowałam program, który był na płytce i nic, komputer w ogóle nie widzi telefonu. Nie wiem, co mam robić. Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim Re: problem z kablem usb do sony ericsson k700i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 16:49 no właśnie mam ten sam problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonikl Re: problem z kablem usb do sony ericsson k700i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 20:15 Ja też miałem ten sam problem z kablem USB. Była to wina systemu operacyjnego któraś wersja windows xp zawiera taki glupi blad. A mianowicie nie widzi telefonu. A poza tym nie polecam kabla USB który jest bardzo wrażliwy na zginanie i łatwo można go uszkodzić. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest bluetooth ja osobiście używam i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: problem z kablem usb do sony ericsson k700i IP: *.chello.pl 29.10.07, 21:05 > któraś wersja windows xp zawiera taki glupi blad. Nie kłam. Odpowiedz Link Zgłoś