Dodaj do ulubionych

Da sie kupic Nokie 3510 na karte POPa?

12.12.03, 13:54
Chce dac mamie pod choinke Nokie 3510 bo sama taka mam i bede jej umiala
wytlumaczyc obsluge menu. Ale jak na razie widze ze ten telefon mozna kupic
tylko w wersji na abobament, a bez abonamentu kosztuje grubo ponad 1000 zl.
Czy ktos z was wie jakie jest ryzyko kupienia takiego telefonu w komisie? I
czy jkest jeszcze jakis inny sposob, zeby kupic Nokie 3510 za maksymalnie 500
zl, na karte POPa?

Z gory dzieki za podpowiedz

neutrum
Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: Da sie kupic Nokie 3510 na karte POPa? IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.12.03, 17:21
      poszukaj na allegro.pl. mozna tam kupic ten telefon za mniej niz 400 zl, wiadomo, ze uzywany, ale nokia ma te jedna piekna wlasciwosc, ze mozna jej wymienic obudowe i dzieki temu wyglada jak zupelnie nowa! czsami tez zdazaja sie telefony w ogole nie uzywane...
      • Gość: ***KLaU*** Re: Da sie kupic Nokie 3510 na karte POPa? IP: *.sti.net.pl 15.12.03, 13:40
        no na al;egro sa ale ja bym wiesz wolała nie uzywany a tanm nie uzywane tez
        trocha kosztuja ;/
    • Gość: ***KLaU*** MOM FESS PROBLEM POMÓŻCIE MI MUAAA:* IP: *.sti.net.pl 15.12.03, 13:37
      elo:p ja mam taki sam problem kurde chce se kupić NOKIE 6610 na karte ale ona
      na karte fessss drogo kosztuje i niewiem co zrobic miałam takiego pomysła zeby
      kupic se go na abonament i gdzies przerobic na karte ale czy to jest możliwe
      (wątpia w to)eee... chyba raczej nie ale sie jeszcze gdzies puda spytac albo
      cos jak ktosa będzie wiedział to niech napisze
      • Gość: Peppers Tak... IP: *.litewska.edu.pl 17.12.03, 15:44
        1. Kazda Nokia ma taki sam system operacyny wiec nie wazne czy to bedzei jakis
        konkretny modek Nokii. A w POPie jest kilka Nokii do wyboru.

2. Jesli jednak upierasz sie przy tej jednej konkretnej to zostaje komis.

3. Telefonu na abonament nie trzebe `przerabiac` na karte. Wystarczy kupic
        StartPOPa i przelozyc karty SIM. (ale abonament trzeba placic caly czas)

Pozdrawiam!
    • Gość: wr Re: Da sie kupic Nokie 3510 na karte POPa? IP: *.icpnet.pl 17.12.03, 21:18
      Ewentualnie mozesz kupic ta nokie w erze w zestawie tak tak i zdjac simlocka,
      zeby karta sim POPa do niego pasowala.Tyle,ze tracisz gwarancje.Ale ja
      osobiscie wolalbym tak zrobic,niz kupowac gdzies w komisach albo na allegro.
      • Gość: jantarktyda Re: Da sie kupic Nokie 3510 na karte POPa? IP: *.zapora / 217.96.25.* 18.12.03, 08:36
        Kupowanie na Allegro to nie żadne ryzyko. Sam wielokrotnie korzystałem z tego
        portalu - zakupiłem i sprzedałem kilka rzeczy - do dnia dzisiejszego jestem
        zadowolony, więc uważam, że jeśli ktoś na allegro sprzedaje telefon i pisze o
        nim, że jest nowy - to 100 %, że tak właśnie jest. Osobiście jednak kupił bym
        sobie taką Nokię u innego operatora np: TAK-TAK, wtedy napewno mam gwarancję,
        że jest nowy i zdjął SIM-LOCKA. Traci się wtedy gwarancję, ale o ile mi wiadomo
        NOKIE są aparatami, które psują się niezmiernie rzadko.
        • Gość: wr Re: Da sie kupic Nokie 3510 na karte POPa? IP: *.icpnet.pl 18.12.03, 13:20
          Gość portalu: jantarktyda napisał(a):

jeśli ktoś na allegro sprzedaje telefon i pisze o
          > nim, że jest nowy - to 100 %, że tak właśnie jest.

To albo jestes bardzo ufny(a) albo masz male doswiadczenie na allegro.
    • Gość: Mateusz Re: Da sie kupic Nokie 3510 na karte POPa? IP: *.interklub.net / 80.51.133.* 18.12.03, 13:58
      Moge ci sprzedać półroczną nokię 3510 z ładowarką stan bardzo dobry za 360zł jak
      chcesz to odezwij sie na forum pod mój temat:czy nokia 3410 jest lepsza o nokii
      3510 nara do usłydszenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka