Gość: jinx IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.07.09, 21:38 gratulacje i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysiek Challenger Poznań Porsche Open: Janowicz awanso... IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.09, 21:50 "Jerzy Janowicz awansował do półfinału ... Janowicz w półfinale pokonał" co ci dziennikarze wypisują??? czy oni nie sprawdzają później tego czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista powiedzmy sobie szczerze, wygrać w takim turnieju IP: *.chello.pl 24.07.09, 23:56 to żaden wyczyn. kto to jest Luczak, czy Laurent Recouderec? Rekuderek? co to za nazwisko jest w ogóle? jeśli Janowicza satysfakcjonują takie wygrane, znaczy to że tenisistą jest żadnym. same anonimy grają, turniej tak ważny jak rozgrywki amatorów na osiedlu. przypomina mi to - Olejniczak mistrzem Polski. a co to za mistrzostwa w których nie bierze udziału nie tylko Kubot, Przysiężny, Fyrstenberg, Matkowski, ale nawet ja? bardzo kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: powiedzmy sobie szczerze, wygrać w takim turn IP: *.toya.net.pl 25.07.09, 00:31 A przypomnij mi tenisisto w jakim turnieju za 100 tys. Janowicz doszedł do półfinału? Znasz taki? I co? Nie ma prawa się cieszyć? Znasz jeszcze może jakichś innych tenisistów, którzy w turnieju tej rangi doszli tak daleko? Kubot? Ktoś jeszcze? Może siebie wymienisz? Odpowiedz Link Zgłoś