Dodaj do ulubionych

Bartosz Sadowski Łódź

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 09:54
Uwaga na oszusta! Nie dajcie się nabrać, ma wiele domów na terenie
Łodzi i jeszcze więcej wrogów przez swoją nieuczciwość. Sprawdzajcie
wszystkie dokumenty bardzo wnikliwie a dom odbierajcie z własnym
fachowcem jeśli nie chcecie później kłopotów rodzaju: coś nie
działa albo podłoga miała grzać a nie grzeje. Orientujcie się co do
ceny, każdemu daje inną, co jest zrozumiałe ale różnice sięgają
100tysięcy, naprawdę ostrożnie!
Obserwuj wątek
    • Gość: monika.44kd Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 10:00
      Potwierdzam! dom w porządku choć ocieplenie dachu pozostawia wiele
      do życzenia. No i czuję się tak sobie wiedząc,że sąsiedzi kupili ten
      sam dom 110tys. taniej. Tak tak, aż tyle! Negocjujcie, jak każdy
      deweloper, ten jest chyba szczególnie łasy na pieniądze i jak tylko
      wyczuje od Was pieniadze... :-(
      • Gość: rudy1966 Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 20:35
        gosciu kuty na cztery kopyta, wiem co mowie. zapomnijcie o
        reklamacji jak Wasz dom zaczyna szwankowac, a zacznie... i patrzcie
        mu prosto w oczy haha, podobno po tym najlepiej poznac oszusta.
        zakup domu to nie przelewki, albo sam wybuduj albo kupuj od
        sprawdzonej firmy, naprawde mozna sie naciac
    • Gość: malisa Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 11:32
      Deweloper? Litości! Co to za deweloper- młokos bez polotu, którego
      słowo warte jest tyle co on sam, czyli niewiele... Uważajcie na
      niego, wszystko na piśmie, to faktycznie oszust :-(
      • Gość: OSZUKANY Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: *.kopernik.lodz.pl 03.11.09, 13:30
        UWAGA NA TEGO CZŁOWIEKA!OSZUKUJE UCZCIWYCH LUDZI!OD RAZU NALEZY
        SPISAĆ KAŻDE SŁOWO,INACZEJ WSZYSTKO,ALE TO NAPRAWDĘ WSZYSTKO MOŻE
        SIĘ ZDARZYĆ!!!!
        • Gość: growin Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 10:24
          Nie martwcie sie, zlo zadane powraca ze zdwojona sila... Po prostu
          nie kupujcie od niego, ma domy na Rabieniu, buduje na pograniczu
          Lodzi i Zgierza, okolice ul.Chelmskiej w Zgierzu
          • Gość: drmsw Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: *.toya.net.pl 31.01.10, 15:06
            Umowa to nie wszystko. Z nieuczciwym deweloperem umowa powinna byc doskonala, w
            innym wypadku trzeba miec duzo czasu i pieniedzy zeby dochodzic swoich praw.
            Niestety przekonalem sie o tym na wlasnej skorze...
            • Gość: Andrzej Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: 95.175.14.* 10.02.10, 10:22
              developer jak developer, moji znajomi kupili dom od tego Pana i są zupełnie innego zdania. Dom wykonany solidnie w wysokim standardzie.

Dlatego zdziwiły mnie te dziwne komentarze.

Widzę że komuś mocno przeszkadza Pan Bartosz, bowiem większość tych niby wypowiedzi różnych osób pisana jest z tego samego IP neostrady.

Jeżeli komuś tak bardzo zależy by zrobić temu Panu złą opinie...
              ...Tak bardzo że aż podszywa się pod kilka niby nie zadowolonych osób to mógł by chociażby poprosić znajomych żeby z innego komputera :0 wstawili mu komentarz, a nie walić wszystko ze swojego!

• Gość: obserwator Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: *.toya.net.pl 05.04.10, 14:35
                Raczka raczke myje... Osobiscie nie mam nic do tego dewelopera ale uwazam, ze
                zwlaszcza przy kupnie domu, jedna negatywna opinia znaczy wiecej niz wiele
                pozytywnych... I tak na marginesie, gazeta nie podaje dokladnych IP. A z
                neostrady korzysta w tym kraju kilka osob....
          • Gość: Tomasz Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.14, 20:14
            A konkretnie?
    • Gość: mik Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 18:23
      potwierdzam jest pewien problem z panem sadowskim, po zapłaceniu ostatniej raty kontakt staje
      się utrudniony nie odbiera telefonów, nie oddzwania na 10 połączeń moze jeden raz jestesmy w
      stanie się połączyć. domy tez nie są takie jak miały być. jak ktoś chce wiecej informacji na temat
      jego inwestycji zapraszam na ulicę listopadową. Pamiętajcie odbiór domu tylko ze swoim
      fachowcem, wszystkie ustalenia na piśmie, a ostatnia wizyta u notariusza dopiero wtedy jak
      zostaną usunięte wszystkie niedociągnięcia, dostarczone wszystkie dokumenty, plany,
      klucze.......... itp bo potem będzie cięzko. osobiście nie kupował bym tego domu jeszcze raz. miało
      byc trochę inaczej
      • Gość: Ania Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: 212.0.100.* 14.04.14, 17:18
        Czy ktoś ma jeszcze informacje na temat tego dewelopra?
        Zastanawiam się nad zakupem mieszkania w budowanym przez niego obecnie apartamentowcu.
        • Gość: xxx Re: Bartosz Sadowski Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 11:44
          mnie też trudno podjąć decyzję w zakupie mieszkania w budowanym apartamentowcu, po tym co przeczytałam w internecie, pozytywnych komentarzy raczej nie widać, szkoda, decyzja trudna
          • agatiw Re: Bartosz Sadowski Łódź 20.02.15, 17:59
            Witam, Ja zdecydowałam się na zakup mieszkania w nowym apartamentowcu na ul. klimatycznej, ale... Termin odbioru technicznego i wyodrębnienia lokali miał zakończyć się w lipcu, a do tej pory nie mamy pełnej dokumentacji. Wygląda na to, że sprawa zakupu jest bardzo wątpliwa i może potrwać jeszcze kilka miesięcy. Gdyby nie fakt, że mam już wszystko kupione pod wymiar tego konkretnego mieszkania to już dawno wycofałabym się z tej masakrycznej transakcji. Nie wiem co robić? Czekać czy uciekać? Czy ktoś z Was jest w temacie i ma jakieś cenne informacje, które pomogą mi podjąć decyzję? Będę wdzięczna za informacje, może już pora odpuścić i zacząć szukać nowego domu?
            • kokolinia Re: Bartosz Sadowski Łódź 21.02.15, 18:05
              Tez jestem zainteresowany tymi mieszkaniami. Byłem oglądać i otrzymałem informacje ze wszystko jest w porządku obiór techniczny jest, można kupować itd wiec co się dzieje u Pani?
              • oszukanyprzezsadowskiego Re: Bartosz Sadowski Łódź 07.10.15, 14:42
                Budynek jest nie zgodny z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego o czym wiedzą sąsiedzi zgłaszająy to do PINB powiatowy ispektorat nadzoru budowlanego( dlatego odbiór techniczny trwał prawie dwa lata i w jakiś niespotykany sposób został pozytywnie rozpatrzony). Pan sadowski obiecywał że odbiór techniczny budynku będzie w połowie roku 2014 wtedy mieliśmy nabyć jeden z lokali. Jak się okazało odbiór techniczny miał mieć początkowo miejsce nawet wcześniej jak wynika z relacji jednego z lokatorów który czekał na swoje mieszkanie prawie dwa lata aż w końcu zrezygnował. Podobnie ja po prawie roku oczekiwania i ciągłego obiecywania przez pana Sadowskiego rychłego terminu odbioru technicznego zrezygnowałem z mieszkania którego stan prawny nie do końca jest zgodny z prawem co prędzej czy później może wyjść na świat i wtedy właścicele mieszkań będą mieli dopiero problemy- bo to oni będą już właścicielami a nie Komfor Home Sadowski Development. Pan Bartosz Sadowski patrząc w oczy swoim klientom mówi jedno a robi swoje. Nie jednokrotnie informował Nas iż posiada już komplet niezbędnych dokumentów do zamieszkania budynku po czym po tygodniu-dwóch przyznawał się że nie ma jednak załatwione tej sprawy. Ponadto nie rozliczył się z pieniędzy które zainwestowaliśy w lokale po podpisaniu przedswtępnej umowy a z których w rezultacie zrezygnowaliśmy po ponad roku oczekiwania.-Także nadal jest dłuży kilku osobom pieniądze które podpisały przedwstępne umowy na lokale przy ulicy Klimatycznej w Łodzi. Generalnie odradzam nawiązywania kontaktu z tą osobą- jest to człowiek który nie ma honoru a ponadto jest oszustem.
      • jammes77 Re: Bartosz Sadowski Łódź 07.10.15, 22:44
        U nas transakcja przebiegła pozytywnie nie mam zastrzeżeń z dokumentami wszystko w porządku, w praktyce tez jesteśmy zadowoleni. Kontakt z P. Sadowskim bardzo dobry, mieliśmy kłopoty które pomógł nam rozwiązać... Zszokowala nas ilośc niepochlebnych opinii.
        • marcin1550 Re: Bartosz Sadowski Łódź 08.10.15, 07:49
          Kupiłem mieszkanie na ul. Klimatyczej od Pana Bartosz Sadowskiego sprawdzałem dokumenty z prawnikiem wszystkie są w porządku.Jestem bardzo zadowolony ze standardu mieszkania i z dzielnicy.
          • fromlodzwithlove Re: Bartosz Sadowski Łódź 28.12.15, 13:02
            Komuś chyba bardzo nie podoba się, że p. Bartek wybudował fajny apartamentowiec w okolicy, o której inni deweloperzy mogą tylko pomarzyć. Nie dość, że mieszkanie na parterze mają ogródki (normalne, nie mikro z widokiem na inny blok) to każde mieszkanie m ogrzewanie podłogowe, czego żaden deweloper nie oferuje. Wystarczy przyjechać na miejsce i obejrzeć budynek - od razu widać, że nie przypomina on molochów budowanych w innych miejsach. Na Klimatycznej mieszkają już 3 rodziny, więc warto zapytać ich o zdanie. Ja mieszkam z rodziną tutaj od połowy listopada i jestem bardzo zadowolona. Co do terminów, to aż brak mi słów. Przecież wszystko spisywane jest notarialnie, więc gdzie można tutaj pozwolić sobie na nadużycia? Ludzie, używajcie trochę rozumu i pytajcie u źródłą, a nie czytacie fejkowe wypowiedzi.
    • bmwxx6 Re: Bartosz Sadowski Łódź 07.10.15, 22:23
      M
      • marcysiarysia1 Re: Bartosz Sadowski Łódź 10.10.15, 16:07
        Ja również próbowałam kupić mieszkania w Łodzi na ul. Klimatycznej w marcu-kwietniu 2014 roku i niestety po wpłaceniu zadatku byłam zwodzona przez prawie rok czasu aż w końcu zdecydowałam się zrezygnować. Ciekawe co powie Wojewódzka Inspekcja Nadzoru Budowlanego jak przyjrzy się dokumentom po raz kolejny- mam nadzieje że nowi lokatorzy mają lokale zastępcze w razie by się okazało że budynek nie ma prawa do użytkowania. Dziwna sprawa że przez ponad rok czasu Pan Sadowski nie mógl załatwić dokumentów do odbioru budynku skoro wszystko podobno jest i było zgodnie z prawem. Daje to sporo do myślenia...
        • marcysiarysia1 Re: Bartosz Sadowski Łódź 10.10.15, 16:14
          Swoją drogo dwa poprzednie posty napisane przez jammes77 oraz marcin1550 wygląda ja by były pisane przez samego Pana developera, bo jakoś po jednym negatywnym komentarzu pojawił się od razu dwa pozytywne. Tym bardziej dziwne bo na forach opinii na temat developerów szukają jedynie ludzie oszukani lub mający problemy z danym developeram a nie zadowoleni klienci. Nikt nie ma czasu aby bez interesowanie poprawić wizerunek tz. developerów także to również świadczy o nie uczciwości Pana developera...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka