Gość: nie_z_wawy IP: 217.153.74.* 10.12.09, 17:22 mam pytanie, czy ktoś zna tego dewelopera i okolice? nie jestem z Warszawy, a chcę kupić mieszkanie dla dzieci na studia. czy myślicie że to dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pers Pomoc w odbiorze technicznym mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 11:53 Pomogę w odbiorze technicznym mieszkania przed oficjalnym odbiorem od dewelopera. - wyszukiwanie usterek - sprawdzanie zgodności wymiarów i powierzchni mieszkania z projektem - kontrola m.in. tynków, stolarki, instalacji elektrycznej ... - zestawienie usterek. Opinia techniczna jest przydatna m.in. do negocjacji cenowych w związku z usterkami, przed remontem lub modernizacją mieszkania, przed rozliczeniem z wykonawcami, w celu zlecenia usunięcia usterek. Andrzej 0-798-798-774 www.odbiorymieszkan.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inżynier Re: Pomoc w odbiorze technicznym mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 16:53 Pers, chyba jesteś kiepski, skoro musisz się reklamowac we wszystkich wątkach i na wszystkich forach. Najlepszy marketing to szeptany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: Villa Arte na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 17:01 "Gosiu", "Goshu" weź się nie kompromituj już :) zmień ip tak w ogóle, już chociaż to zrób.. Odpowiedz Link Zgłoś
maro_ka Villa Arte na Woli 19.12.10, 22:58 ja osobiście nie polecam developera. Polecam pojechać i popytać mieszkańców Villa Lazur jak oni zostali załatwienie przez developera. Zanim podpiszecie umowę z tą firmą zapytajcie mieszkańców. Nie czytajcie for internetowych. Jedźcie na ich inwestycje już zrealizowane. Jest wielu lepszych deweloperów w Warszawie a przede wszystkim UCZCIWYCH czego BI Polska niestety brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
borat5 Re: Villa Arte na Woli 18.01.11, 15:18 ja również nie polecam a wręcz odradzam podobnie jak w villa lazur jest w la lumiere w Wilanowie kłopoty z brakiem odwodnienia tarasów i balkonów (woda z tarasu leje się bezpośrednio na położony pod nim balkon), notorycznie zalewane nieodwodnione patio, kłopot z garażem, w którym wyprofilowano podłoże tak, że woda z topniejącego na samochodach śniegu zbiera się w wielkich kałużach oczywiście BI ma to wszystko w nosie i nie ma najmniejszej ochoty poprawić tych uciążliwych niedoróbek oni są mili zanim wpłacisz pieniądze a potem radź sobie sam Odpowiedz Link Zgłoś
borat5 Re: Villa Arte na Woli 19.01.11, 19:37 O przepraszam - ostatnio zastosowano prototyp odwodnienia tarasów polegający na kawałkach blachy powodującej ściekanie wody na niższy balkon pod większym kątem niż dotychczas. Żadnych rynien czy czegokolwiek - najważniejsze byle by było tanio i niech wspólnota się odczepi. A balkony jak były zalewane tak są zalewane nadal. Czyli kpina jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś