Dodaj do ulubionych

Villa Arte na Woli

IP: 217.153.74.* 10.12.09, 17:22
mam pytanie, czy ktoś zna tego dewelopera i okolice?
nie jestem z Warszawy, a chcę kupić mieszkanie dla dzieci na studia.
czy myślicie że to dobry pomysł?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pers Pomoc w odbiorze technicznym mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 11:53
      Pomogę w odbiorze technicznym mieszkania przed oficjalnym
      odbiorem od dewelopera. - wyszukiwanie usterek - sprawdzanie
      zgodności wymiarów i powierzchni mieszkania z projektem - kontrola
      m.in. tynków, stolarki, instalacji elektrycznej ... - zestawienie
      usterek. Opinia techniczna jest przydatna m.in. do negocjacji
      cenowych w związku z usterkami, przed remontem lub modernizacją
      mieszkania, przed rozliczeniem z wykonawcami, w celu zlecenia
      usunięcia usterek.
      Andrzej 0-798-798-774
      www.odbiorymieszkan.waw.pl
      • Gość: inżynier Re: Pomoc w odbiorze technicznym mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 16:53
        Pers, chyba jesteś kiepski, skoro musisz się reklamowac we
        wszystkich wątkach i na wszystkich forach. Najlepszy marketing to
        szeptany ;)
    • Gość: gosh Re: Villa Arte na Woli IP: *.era.pl 31.12.09, 11:41
      Ja kupiłam:-)
      • Gość: md Re: Villa Arte na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 17:01
        "Gosiu", "Goshu" weź się nie kompromituj już :) zmień ip tak w ogóle, już
        chociaż to zrób..
    • maro_ka Villa Arte na Woli 19.12.10, 22:58
      ja osobiście nie polecam developera. Polecam pojechać i popytać mieszkańców Villa Lazur jak oni zostali załatwienie przez developera. Zanim podpiszecie umowę z tą firmą zapytajcie mieszkańców. Nie czytajcie for internetowych. Jedźcie na ich inwestycje już zrealizowane. Jest wielu lepszych deweloperów w Warszawie a przede wszystkim UCZCIWYCH czego BI Polska niestety brakuje.
      • borat5 Re: Villa Arte na Woli 18.01.11, 15:18
        ja również nie polecam a wręcz odradzam
        podobnie jak w villa lazur jest w la lumiere w Wilanowie
        kłopoty z brakiem odwodnienia tarasów i balkonów (woda z tarasu leje się bezpośrednio na położony pod nim balkon), notorycznie zalewane nieodwodnione patio, kłopot z garażem, w którym wyprofilowano podłoże tak, że woda z topniejącego na samochodach śniegu zbiera się w wielkich kałużach
        oczywiście BI ma to wszystko w nosie i nie ma najmniejszej ochoty poprawić tych uciążliwych niedoróbek
        oni są mili zanim wpłacisz pieniądze a potem radź sobie sam
        • borat5 Re: Villa Arte na Woli 19.01.11, 19:37
          O przepraszam - ostatnio zastosowano prototyp odwodnienia tarasów polegający na kawałkach blachy powodującej ściekanie wody na niższy balkon pod większym kątem niż dotychczas. Żadnych rynien czy czegokolwiek - najważniejsze byle by było tanio i niech wspólnota się odczepi. A balkony jak były zalewane tak są zalewane nadal. Czyli kpina jak zawsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka