Dodaj do ulubionych

Gdańsk - Myśliwska Park

IP: *.aster.pl 04.05.11, 11:50
Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania na tym osiedlu. Jakie macie opinie? Są jacyś mieszkańcy. Niedługo dni otwarte ciekawe co szykują może jakiś rabaty?
Obserwuj wątek
    • Gość: Endriu Re: Gdańsk - Myśliwska Park IP: *.82.16.194.ionic.pl 06.05.11, 15:58
      Byłem oglądać to osiedle, z zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze moim zdaniem jedno z lepszych gdańskich osiedli . Sądzę, że to bardzo dobre osiedle dla młodych rodziców, ma tam być przedszkole i plac zabaw. Mieszkania z ogródkami szczególnie mnie zachwyciły. Cena też nie wygórowana, sam idę na dni otwarte może trafie na jakąs promocje:)
    • Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: Gdańsk - Myśliwska Park IP: *.jmdi.pl 29.05.11, 11:28
      Niezależnie od ceny promocyjnej podczas dni otwartych
      można dodatkowo otrzymać o wiele niższą cenę.

pozdrawiam
      Dariusz Ługowoj
      www.negocjatornia.pl
      • Gość: Laura Re: Gdańsk - Myśliwska Park IP: *.1and1.pl 07.11.11, 13:47
        Hej, a teraz są jakieś promocje na Myśliwskiej, można kupić taniej, bo miały te ceny spadać, wiecie coś?
        • Gość: Witek Re: Gdańsk - Myśliwska Park IP: *.aster.pl 22.11.11, 15:19
          Teraz wyprzedają mieszkania ale głównie w dużych metrażach tak powyżej 60 m2
    • anula5550 Re: Gdańsk - Myśliwska Park 20.02.12, 12:15
      Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka