Gość: Ola IP: *.aster.pl 04.05.11, 11:50 Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania na tym osiedlu. Jakie macie opinie? Są jacyś mieszkańcy. Niedługo dni otwarte ciekawe co szykują może jakiś rabaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Endriu Re: Gdańsk - Myśliwska Park IP: *.82.16.194.ionic.pl 06.05.11, 15:58 Byłem oglądać to osiedle, z zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze moim zdaniem jedno z lepszych gdańskich osiedli . Sądzę, że to bardzo dobre osiedle dla młodych rodziców, ma tam być przedszkole i plac zabaw. Mieszkania z ogródkami szczególnie mnie zachwyciły. Cena też nie wygórowana, sam idę na dni otwarte może trafie na jakąs promocje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: Gdańsk - Myśliwska Park IP: *.jmdi.pl 29.05.11, 11:28 Niezależnie od ceny promocyjnej podczas dni otwartych można dodatkowo otrzymać o wiele niższą cenę. pozdrawiam Dariusz Ługowoj www.negocjatornia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Gdańsk - Myśliwska Park IP: *.1and1.pl 07.11.11, 13:47 Hej, a teraz są jakieś promocje na Myśliwskiej, można kupić taniej, bo miały te ceny spadać, wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Gdańsk - Myśliwska Park IP: *.aster.pl 22.11.11, 15:19 Teraz wyprzedają mieszkania ale głównie w dużych metrażach tak powyżej 60 m2 Odpowiedz Link Zgłoś
anula5550 Re: Gdańsk - Myśliwska Park 20.02.12, 12:15 Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś