Dodaj do ulubionych

Osiedle Tęczowe Chorzów PARK DOM

IP: 93.175.67.* 30.01.12, 00:22
Witam.

Postanowiłem rozpocząć ponownie wątek Tęczowego. Wcześniejsze już wygasły.
Czy ktoś może mi udzielić informacji dotyczących Osiedla Tęczowego w Chorzowie ?
Jak się tam mieszka ? Jak przebiegały prace budowlane ? I czy developer w pełni wywiązał się z wszelkich umów dotyczących postawienia i zagospodarowania całego osiedla ?
Jestem zainteresowany kupnem mieszkania i rozpatruje tą lokalizację. Proszę o informacje, najlepiej od mieszkańców :) ... Na stronie osiedla brak jest jakichkolwiek informacji na powyższe pytania.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Osiedle Tęczowe Chorzów PARK DOM IP: *.telpol.net.pl 30.01.12, 15:43
      "Na stronie osiedla brak jest jakichkolwiek informacji na powyższe pytania"

To sobie daj spokój....
      • Gość: Gość_Chorzów Re: Osiedle Tęczowe Chorzów PARK DOM IP: 93.175.67.* 31.01.12, 00:13
        To jest aż tak źle aby dać sobie spokój ?

Faktem jest że sama architektura nie zachwyca, chociaż to wola gustu :)
        Mieszkania też bez polotu :) Okolica taka sobie ... Ale ciekaw jestem jak to postawili i czy nie będzie się to sypać za parę lat :)

Odnośnie informacji ze strony mieszkańców osiedla to faktycznie porażka. No ale :)
        Ledwo to chodzi :) i w sumie nic tam nie ma :)

Z drugiej strony przeglądając inne oferty "pięknych" osiedli, kolorowe strony, wizualizacje i zapewnienia o najlepszych standardach itp. i biorąc pod uwagę to że jednak to developerka :) mam mniejsze zaufanie do właśnie takich kolorowych stron i fascynujących opisów, które odbiegają od rzeczywistości. Po przyjeździe na miejsce budynki nie są już przepiękne a cisza i spokój na większości tych osiedli jest po 23:00 :)

Tęczowe póki co stoi no i chyba ktoś tam mieszka :)

Może ktoś z lokatorów się podzieli swoimi uwagami :)

Pozdrawiam

• anula5550 Re: Osiedle Tęczowe Chorzów PARK DOM 20.02.12, 11:49
      Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka