kruszon231 12.09.12, 21:59 Hej wszystkim Poszukuje jakiś informacji o tym developerze . jak jest z starannością wykończenia ?, szczególnie interesuje mnie ostanie piętro - jest równica w ogrzewaniu zimą i upałami latem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupota Re: ebb pruszków 15.09.12, 21:28 Stary , jak Pruszków to tylko parter albo 1-sze piętro. W tym mieście cały czas są awarie wodociągów i wyżej nie ma wody w kranach. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszon231 Re: ebb pruszków 19.09.12, 12:15 żadnych opinii ? nikt tam nie mieszka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie marcin mazurek Re: ebb pruszków IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.12, 02:11 Odradzam zatrudnienie budowlańca Marcina Mazurka ok. 30lat z Lublina , obecnie ukrywającego się w Dublinie. To niesolidny pracownik, podkrada pieniądze i nie rozlicza się z kolegami, pije w pracy i pracuje na czarno, bez faktur, pobiera wyłącznie zaliczki i i nie kończy prac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Re: ebb pruszków IP: *.cpc.ien.com.pl 05.02.13, 15:24 kupilem mieszkanie na 3 pietrze... jesli chodzi o ogrzewanie to narazie sporo GJ idzie ale to mam nadzieje ze wzgledu na to ze dookola mnie nie ma praktycznie jeszcze sasiadow... co do cisnienia wody - mieszkam od sierpnia 2012 i nie pamietam zeby choc raz takowe problemy wystapily - moze mialem farta ze gdy wystepowaly to mnie nie bylo w mieszkaniu a moze i nie... nie wiem ja tych problemow nie mialem... co do starannosci wykoania - wystarczy przejsc sie po budynku i wszystko widac jak na dloni - nie jest to napewno jakies super ekstra wykonanie - sa lepsi i sa tez gorsi... trzeba uwazac na krzywizne wszystkich scian w mieszkaniu i zachowanie katow prostych... Odpowiedz Link Zgłoś