Gość: BARTEK IP: 80.51.55.* 16.01.06, 11:41 CO SĄDZICIE O TEJ INWESTYCJI I DEWELOPERZE Proszę o kontakt osoby, które kupiły mieszkanie u tego dewelopera Sprawa b pilna, bo nagli termin . B dziękuję za wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: kraków - wierzbowa - FIRMA LEOPARD IP: *.crowley.pl 19.01.06, 17:52 witam, Ja tam kupuje mieszkanie, w srode podpisuje umowe przedwstepna. Firma na pewno dobrze wywiazala sie z inwestycji na Lokietka, dlatego im zaufalam. Oprocz mnie, jeden znajomy z firmy tez kupil na wierzbowej mieszkanko, a drugi na kijowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: kraków - wierzbowa - FIRMA LEOPARD IP: 80.51.55.* 22.01.06, 16:04 Majka! Czy podpisujesz umowę przedwstępną notarialną czy nie Ja też mam ją podpisać w środę , ale mam jeszcze wątpliwości jaką Zdecydowałem się na tę inwestycję głównie z powodu lokalizacji nie widząc nic o deweloprze ( nie jestem z KRAKOWA) Dlatego próbuję się coś dowiedzieć. Czy poprzednie inwestycje, choćby tą na Łokietka oddali w terminie i w miarę solidnym standardzie. Pozdrawiam Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: kraków - wierzbowa - FIRMA LEOPARD IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 24.01.06, 08:46 Czy ktos cos wie o tej Wierzbowej? Czy to dobra lokalizacja? Mieszkam w Stanach i mam zamiar kupic mieszkanie w Krakowie. Jakies szanse na dorade? Odpowiedz Link Zgłoś
panol11 Re: kraków - wierzbowa - FIRMA LEOPARD 24.01.06, 08:51 Ja tez nie jestem z Krakowa, a chcialbym kupic tez tam mieszkanie. Czy Wierzbowa to dobra okolica? Wszelkie porady na temat tej lokalizacji by sie przydaly. No, i developer. Czy na czas wszystko robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: kraków - wierzbowa - FIRMA LEOPARD IP: *.insat.net.pl 24.01.06, 12:47 Czesć Jeżeli idzie o lokalizację to jest dobra. Można powiedzieć że nawet bardzo dobra. Jest blisko ronda Grunwaldzkiego , skąd jest tramwaj i autobus. Do rynku pieszo - około 15 - 20 minut ( myślę że max) . Przejdziesz most Grunwaldzki - i dalej możesz bulwarami wiślanymi dojść do Wawelu. Naprawde nie daleko Dewelopera - nie znam , jakkolwiek po realizacjach już wykonanych chyba nie jest źle. Cena za m2 jak na Kraków też jest raczej wysoka , więc myślę że oferta jest atrakcyjna , chyba własnie ze względu na lokalizację Może jednak ktoś ma wieksze rozeznanie i ja jestem w błędzie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: kraków - wierzbowa - FIRMA LEOPARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 12:47 Witam Was Też chciałbym zainwestować pieniążki w bardzo dobrej lokalizacji w Krakowie. Może ktoś z Krakowa by nam (chętnym) opowiedział gdzie warto a gdzie nie warto ? i jacy developerzy sa godni polecenia. Zalezy mi na takich lokalizacjach blisko centrum - PS moze jest jakieś forum krakowskie developerów bo to jest zdominowane przez Wasiawiaków Odpowiedz Link Zgłoś
munecakate Re: kraków - wierzbowa - FIRMA LEOPARD 25.01.06, 00:43 Inwestycja trafna, podpisalam umowe dzisiaj. Od urodzenia mieszkam na Podwawelskim, tylko z ronych stron, nigdzie indziej nie wyobrazam sobie ze moglabym kupic mieszkanie. Spadlo jak gwiazdka z nieba :) Odpowiedz Link Zgłoś