streamers 02.08.06, 16:40 szukam osób które zakupily od developera mieszkanie w fordonie na osiedlu bohaterów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 07:32 my mamy już rezerwację i mamy zamiar kupić mieszkanko.. dla kontaktu podam maila cytrynacool@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie IP: *.tvgawex.pl 12.08.06, 10:32 dzięki za info, w ktorym budynku bierzecie mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasimalgosia1 Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 13.08.06, 19:28 Cześć, miło że znależliśmy przyszłych sąsiadów. Jednak wciąż zastanawiamy się nad podpisaniem umowy. Na razie jesteśmy na etapie rezerwacji. Wybraliśmy budynek B1 i ostatnie piętro. Cały czas szukamy jeszcze inforamcji o rzetelności firmy. Może macie jakieś informacje? Czekamy na odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 13.08.06, 20:54 :) Fajno.. No ale to tak jak my.. również jesteśmy na etapie rezerwacji Budynek B2, parter. Niestety nie mamy informacji o tej firmie, dlatego pytamy na forum, może w końcu ktoś napisze.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
streamers Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 14.08.06, 18:39 Fajnie że znalazłem kilka osób. Co do rzetelności to bym się nie martwił. Ja już podpisałem umowę. To nie jest jakaś pierwsza lepsza firma. Sporo lat na rynku działa i nie słyszłem aby były z nią kłopoty. A tak po za tym to netto juz zbudowali to bloki tez postawią :) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 16.08.06, 12:22 no i nadszedł ten dzień... ;) Dziś zlecamy napisanie umowy i danie jej prezesowi do podpisu... i potem nic tylko się wprowadzać.. no i płacić.. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
streamers Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 16.08.06, 14:50 Tak się zastanawiam jaki w rzeczywistości będziemy płacić czyns. Czy wierzyć deweleperowi ze ok 3-4 zł za m2? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 17.08.06, 07:15 no mam nadzieję... Bo na tyle się nastawiliśmy... Bo jak więcej to kurde na betonie będziemy siedzieć. ;) W piątek podpisujemy umowę... Zapraszam na parapetówkę :) Blok 2/1 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: streamers Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie IP: *.tvgawex.pl 19.08.06, 15:11 dzieki za zaproszenie :) Wy jestescie z fordonu czy z innej dzielnicy Szkoda ze tak mało osób dotarło do tego wpisu jestem ciekaw roznych opini i przyszlych sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
jasimalgosia1 Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 19.08.06, 22:13 Hej, my za tydzień podpisujemy umowę. Mamy nadzieje że nie będzie żadnych haczyków i niemiłych niespodzianek :) Jakby wam się coś takiego po drodze przytrafiło to dajcie znać na forum. My w połowie jesteśmy z fordonu a w połowie z centrum. Czailiśmy się na mieszkanie z narożnym balkonem niestety były w większości sprzedane lub zarezerwowane (przynajmniej te na 3 piętrze z widokiem na "park") . Może ktoś chce się zamienić??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 21.08.06, 07:47 my jesteśmy w całości z Fordonu i... mamy mieszkanie z balkonem narożnym ;) ale na parterze. hehe... ale nie chcemy się zamienić. Ma nadzieję że wszyscy wiedzą że z tym "parkiem" to dowcip :) My mamy nadal rezerwację bo nie możemy się doprosić umowy, wybraliśmy mieszkanie i chcemy umowę, ale Pan od sprzedaży stwierdził że wyśle na maila i sobie przeczytamy i jak się zdecydujemy to on wydrukuje i da prezesowi do podpisu a potem nam... ale jakos mail nie dochodzi. Może mam za duże wymagania bo poprosiłam o opis techniczny budynków (ksero z projektu budowlanego) bo zaczynam się poruszać w branży budowlanej i mnie to interesuje.. no cóż czekam na maila.. Dziś poraz kolejny będę dzwonić, już mi się odechciewa... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 21.08.06, 14:20 UDAŁO SIĘ!!! ;) Poszła umowa do Pana Prezesa do podpisu, były jeszcze małe problemy techniczne pierw rozbicie na transze nie było zgodne z tym co ustaliliśmy, następnie suma w transzach była o 10 000zł wyższa niż powinna, ale był weekend, niskie ciśnienie, ból głowy ;) może przytrafic się każdemu, nawet sprzedającemu. Poza tym umowa przesłana nam na maile zgadza się z tym co widzieliśmy w wersji in blanco więc jest git. Jutro już będziemy podpisywać! W końcu będą te swoje 4-kąty. Jak tam u was idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
streamers Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 27.08.06, 20:28 Możesz napisać czy dostałaś ten opis techniczny budynków (ksero z projektu budowlanego). Może masz możliwośc zeskanowania i podesłania na email. streamers@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 30.08.06, 09:36 witam.. już wysyłam ci maila.... sorki że tak późno ale jakoś zeszło ;) juz podpisalismy umowę, pierwsza transza poszła.. nic tylko trzymać kciuki zeby było wszystko giittt... jak ktos jeszcze chec opis to proszę o maila cytrynacool@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jasimalgosia1 Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 30.08.06, 19:34 Cześć ja też bym był wdzięczny za opis : mariu217@wp.pl. Umowę podpisuje w poniedziałek, podobno ktoś mi "siedzi na plecach" i pan z obsługi trochę nas pospiesza ponieważ ten ktoś się bardzo denerwuje czy ja kupuje wreszcie czy nie. Wiadomo, że atrakcyjne mieszkania idą jak ciepłe bułki ale ja bym tego tak nie traktował.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 01.09.06, 09:37 witam... Przesłałam juz opis, przed chwilką ;) nie wiem czy juz zauważyliśice, zaktualizowali stronę internetową www.marbud.pl i dodali w końcu te bloki, jest pare ujęć, tzw animacja... nawet fajne, widzę już tam swoje mieszkanko ;) pozdrawiamy i szukamy kolejnych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
streamers Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 01.09.06, 11:00 Dzieki za opis budynkow, Fajnie ze zamiescili te 2 budynki na swojej stronie. Szkoda ze one wygladaja tak jak by byly otoczone jakims parkiem - troche naciagaja rzeczywistosc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie IP: *.tvgawex.pl 05.09.06, 19:00 Słuchajcie mam pytanie odnosnie umowy z developerem. Żeby można było skorzystać z ulgi odsetkowej w umowie musi być wyszczególniona kwota za samo mieszkanie za komórke lokatorską i za udział w gruncie ponieważ ulga odsetkowa jest liczona od odsetek od ceny samego mieszkania. Czy tez bierzecie mieszkanie na kredyt? Marbud w umowie ma wpisaną cenę za wszystko razem więc będzie problem ze skorzystaniem z ulgi odsetkowej. Nier wiem co teraz zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
jasimalgosia1 Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 09.09.06, 15:20 Cześć. Wielkie dzięki dla cytrynacool za opis inwestycji. My w końcu tę umowę też podpisaliśmy i już tylko obserwujemy jak rosną te budynki, chociaż nasz B1 trochę w tyle zostaje. Jeśli chodzi o ulgę odsetkową to mi powiedzieli że przy podpisaniu aktu będzie wyszczególnione co ile kosztuje, mam nadzieje że to wystarczy. Ciekaw jestem czy chcecie też wprowadzić jakieś zmiany jeśli chodzi o ścianki działowe. Proponuję też żebyśmy dalej dzielili się uwagmi na temat współpracy z Marbudem, miejmy nadzieje że samymi pozytywnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 18.09.06, 07:38 Serdecznia witam po urlopie ;) Co do układu ścianek działowych to chcemy małe zmiany.. nie chcemy drzwi do kuchni tylko łuk i jeszcze się zastanawiamy czy powiemy im, żeby tylko nie stawiali nam ścianki, czy im zlecimy wykonanie łuku... ale na to jeszcze jeste troszkę czasu. poza tym inbformowali nas, gdyz byłam dociekliwa (z tego powodu że zajmuję się budowictwem - zaczynam)że wszelkie punkty typu świtlnego, kontaktym wskazanie miejsc gdzie będą stały urządzenia sanitarne będziemy mogli wskazywać sami, tzn zaprojketować sobie te elementy.. Przyjdzie specjalny projektant który wszstko sobie będzie zaznaczał.. Ja mam do was wszystkich pytanie.. przy podpisywaniu umowy był punkt że wyrażamy zgodę na wystawianie faktur za każdą wpłatę na mieszkanie.. i się zastanawiam, bo wpałaciliśmy pierwszą transzę około 28.08.. dziś już 18.09 i nie dostaliśmy takowej fakturki.. poczekam parę dni i zadzwonię do nich, bo potem mi wkręcą że nie wpłaciłam nic... Jak wiecie coś na ten tamat to dajcie znać.. Pozdrawiam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie IP: *.bydg.pdi.net 18.09.06, 10:04 Ja wplacilem pieniadze jakis czas temu dostalem fakturke ale okazalo sie z wystwiona byla z bledami i prosilem o ponowne wystawienie. W zeszlym tygodniu dzwonilem i dostalem informacje ze wystawia poprawiona i wyślą. Więc nie musisz sie obawiać - ja też czekam już jakiś czas na poprawienie tej fakturki. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Co tam u Was w MARBUDzie...?? 20.09.06, 07:16 taaa... zadzwoniłam do marbudu i powiedzieli mi że nie mam się co martwić, że fakturka jest wystawiona, tyle że był koniec miesiąca i mają dużo papierków na głowie... więc jeśli ktos ma jeszcze opóźnienia to mogę powiedzieć, że za niedługo powinno dojść ;) Poza tym na jakich etapach jesteście?? My mamy za sobą pierwszą transzę.. widziałam nasze mieszkanko :) mamy już balkon wylany i zaczynają się pojawiać ściany zewnętrzne... Są już takie do wysokości kolan ;) Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co tam u Was w MARBUDzie...?? IP: *.tvgawex.pl 01.10.06, 19:19 witam Mam pytanie czy dostaliście już faktury? Widzę że Marbud trochę się ociąga z wysyłaniem faktur. Ja cały czas czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: streamers Re: Co tam u Was w MARBUDzie...?? IP: *.tvgawex.pl 01.10.06, 19:45 Kilka fotek z budowy :) www.fotodom.pl/index.php/1185 www.fotodom.pl/index.php/1186 www.fotodom.pl/index.php/1187 www.fotodom.pl/index.php/1188 www.fotodom.pl/index.php/1189 Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: Co tam u Was w MARBUDzie...?? 04.10.06, 09:45 co do faktur... dostałam, w końcu!!! Dzwoniłam chyba z 5 razy, ale w końcu się doczekałam.. teraz proszą o podpisanie i odesłanie jednej - czyżby mieli poczekać sobie też troszkę ;) Zdjęcia suuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co tam u Was w MARBUDzie...?? IP: *.bydg.pdi.net 23.10.06, 11:46 Co u Was słychać? Z tego co zauwazyłem to budowa porusza sie wolnymi kroczkami? Czy oni zdążą do końca czerwca postawić obydwa budynki? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: Co tam u Was w MARBUDzie...?? 24.10.06, 08:09 Witam.. Widzę, że w końcu się ktoś odezwał.. My jesteśmy na etapie kombinowania jak chcemy mieć oświetlenie, tzn. gdzie punkty świtlne, gdzie kontakty, a gdzie sanitariaty, bo nie wiem czy wiecie, to wszystko mozna sobie wybrać.. zestaw taki jak był w załączniku w umowie jest w standardzie a za każdy dodatkowy punkt trzeba będzie dopłacić.. Poza tym zastanawiamy się nad przesynięciem jednej ścianki, bo mam jeden pokój o szerokości 2,20cm.. trochę wąski ;) A co do budowania.. Jak nie zdążą będą kary płacić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co tam u Was w MARBUDzie...?? IP: *.bydg.pdi.net 24.10.06, 10:06 My czekamy na spotkanie kobietą która projektowała budynek i z nią podobno będziemy ustalać czy coś zmieniamy. A tak przy okazji to cały czas czekam na faktury i cos nie moge sie doprosic zeby przyslali. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Spotkanie z architektem..?? 30.10.06, 13:19 Zastanawiam się czy wszyscy wiedzą, że w nowym budownictwie istnieje możliwość pewnych zmian w własnym przyszłym mieszkanku, możena poprzesuwać ściany, oświetlenia pozmianiać, kontakty, włączniki światła, rury do urządzeń sanitarnych itp... Z tego co wiem można sobie również wybrać droższe cięższe drzwi gerdy, jak się dobrze pogada można pozmieniać okna i kaloryfery na inne (kolor, jakość itp.), zamiast drzwi do kuchni - łuk i takie tam. I to wszytko należy załatwić zanim zrobią wszystko.. ;) Dziś była na Długiej w Marbudzie i wiem że architekt, z którym można to ustalić będzie w tym tygodniu w czwartek i piątek (2 i 3.11), należy się umówić na konkretną godzinkę i sobie wszystko ustalić.. My już się umówiliśmy.. A Wy?? Pozdrawiam gorąco!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Spotkanie z architektem..?? IP: *.bydg.pdi.net 02.11.06, 12:14 Tylko że my nawet nie wiemy jakiej firmy drzwi, okna, grzejniki będziemy mieć zamontowane. Podobno firma sama miała kontaktować się i umawiać nas z architektem. Może napiszesz nam co było na spotkaniu, co ustaliłaś z architektem? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: Spotkanie z architektem..?? 03.11.06, 11:38 Jasne że napiszę.. Heh.. jak firma się z nami skontaktuje, żeby nas o czyms poinformować, ty chyba będzie tylko to że spóźniamy się z transzą ;) Biorę to na siebie.. postarzam się dowiedzieć jaknajwięcej, spytam się również o następne terminy i tu napiszę, żeby wszyscy mogli się wszystkiego dowiedzieć.. Ponadto chcę od nich harmonogram nudowy, obiecali mi to przy podpisywaniu umowy i ani widu ani słychu ;) Zaraz zrobie sobie listę pytań, o wszystkie materiały i rzeczy jakie będą.., dobrze że ide na 14, po mnie nikogo nie ma (bo to ostatnia godzina na którą zapisywali), trochę ich przemagluje... hehehe Pozdrawiam.. Niebawem się odezwę!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: Po spotkaniu... 06.11.06, 07:53 Hmm... Jakby to powiedzieć.. Byliśmy umówieni na konkretny dzień, na konkretną godzinę, wpisani na listę nazwiskiem. No i se poszliśmy. Pani architekt nie było oczywiście - czego ja się spodziewałam!!! Był tylko taki bidny chłopak, którego wymęczyłam.. Ale za dużo się od niego nie dowiedziałam.. Ale mam numery telefonów i będę dzwonić, ale to jutro.. Dowiedziałam się że: - drzwi wejściowe firmy Gerda klasy C, można dopłacić 400zł i będą wyższej klasy - grzejniki w mieszkaniu panelowe, z termoobiegiem, ale jakie dokładnie to się dowiem... - okna firmy Lech - będzie wideodomofon.. zwała.. - włączniki świtła będą zamontowane (nie trzeba samemu kupować) - kontakty zamontowane - liczniki będą znajdowały się na klatkach, więc nik nie będzie nam gitary zawracać żeby sprawdzić licznik.. będzie to zrobione w lepszej technologii że nawet nie będą wchodzić do klatek tylko przejadą obok samochodem i wszystko im się zrzuci.. ;) Resztę się dowiem i dam Wam znać.. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Po spotkaniu... IP: *.bydg.pdi.net 06.11.06, 16:28 Dzięki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasimalgosia1 Re: Po spotkaniu... 21.11.06, 21:06 Hej, "Troszkę" upłynęło czasu od naszej poprzedniej wiadomości :) My już też jesteśmy po wizycie z panią architekt. Było miło. W ciągu jednej godziny zrobiła nam wszystkie zmianny, ustaliliśmy punkty świtlne, gniazdka itp. Zmiany były niewielkie. Skróciliśmy trochę mały pokój i teraz mniej przypomina tramwaj, oraz zrobiliśmy wnękę w dużym pokoju. Najbardziej nas martwi, że budynek 1 tak wolno pnie się do góry, ale jesteśmy dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Po spotkaniu... IP: *.bydg.pdi.net 23.11.06, 11:52 witam Mam pytanie czy sami się umawialiście z architektem? Czy dali wam jakieś szczegółowe plany co gdzie będzie się znajdować? Czy byliście aż w Toruniu na spotkaniu? Dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: Po spotkaniu... 26.11.06, 20:21 więc.. dzwonisz do marbudu, na ulicę długą i umawiasz się na spotkanie.. najbliższy termin spotkania to 4 grudzień, trzeba się umówić na godzinę.. spotkanie polega na tym że na rzucie mieszkania pani architekt zaznacza dokładnie w którym miejscu chcesz mieć: - gniezdka (po 3 w pokojach itp, wg ostatniej strony umowy) - gniazdko tv, telefoniczne, wideodomofon - gdzie będzie stała lodówka, pralka, kuchnka, żeby gniazdka były wygonie usytuowane - mówisz gdzie chcesz mieć zlewy, wc, wanne lub prysznic, żeby wyprowadzili ci rury w dobrych miejscach, - mówisz gdzie chcesz mieć lampy (oświetlenie) - gdzie grzejnik w łazience, - co tam jeszcze.. hmm... jeśli chcesz przesunąć jakieś drzwi lub ścianę lub cokolwiek.. też mówisz więc na to spotkanie nie ma co iść nieprzygotowanym bo nic nie ustalisz.. ale można iść i się doradzić i potem na następnym wszystko ustalić.. najlepiej iśc jak najszybciej.. bo potem może być zapóźno.. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polozenie IP: *.tvgawex.pl 26.11.06, 22:02 A co myslicie o polozeniu blokow. Wedlug mnie nieciekawe. Starzy mieszkancy Fordonu beda wam zagladac w okna. A i odleglosci miedzy nowymi blokami nie za duze. Bedzie w srodku ciemno i ponuro. Zdziwilem sie ze tam buduja. Ja to miejsce pamietam z lekcji wuefu i meczy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: Polozenie 30.11.06, 07:11 A ja to miejsce pamiętam z wesołego miasteczka... Będę szczera.. mi tam pasuje.. rodziców mam blisko, wychowałam się niedaleko (bardzo niedaleko..) i czuję się jak u siebie. A swoją drogą.. Drogi "Gościu" bardzo dużo się wypytujesz.. o co w tym chodzi?? Może z konkurencji jesteś ;) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: Polozenie 30.11.06, 07:14 A zapomniałam dodać.. Słyszałam że mają zamiar przed mrozami zamkąć blok nr 2.... No ciekawa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ktoś się podszywa IP: *.tvgawex.pl 02.12.06, 18:09 To jest ciekawe dlaczego ktoś postanowił podszyć sie pode mnie i napisać że te bloki są mu za blisko budowane. może to jakiś niezadowolony sąsiad który mieszka w bloku obok i jest nie zadowolony że teraz będzie musiał patrzeć na bloki a do tej pory miał puste pole... Dzięki cytrynacool z info na pewno się skontaktuje z Marbudem żeby ustalić gdzie co ma być. Zobaczymy czy zaakceptują moje zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Witam...... 10.01.07, 19:47 Joł... Nik nic nie pisze.. Cóż to się stało.. Blok rośnie jak na drożdżach i zero zachwytów ;) U nas powoli myślimy o mieszkanku.. kupiliśmy właśnie wielką 2 metrową lodówkę (jest gigantyczna) heh... Powoli myślimy o następnych sprzętach, tylko nie wiemy gdzie się z nimi podziać.. A jak tam u Was?? Jak samopoczucie przy oglądaniu przyszłego domku... Pozdawiamy gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: streamers Re: Witam...... IP: *.tvgawex.pl 16.01.07, 00:25 Fajnie że wszystko idzie do przodu. Już nie możemy się doczekać przeprowadzki. My też już pomału myślimy o wyposażeniu. Wszystko mamy już uzgodnione co do ścianek itd. Mam nadzieje że ten czas będzie biegł szybko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujący Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie IP: *.tvgawex.pl 24.01.07, 00:17 Widzieliście na stronie www.marbud.pl ceny naszych mieszkań firma pokazuje wyższe niż w rzeczywistości sprzedawała. Jestem ciekaw dlaczego tak robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie IP: *.tvgawex.pl 26.01.07, 20:41 Trochę zastanawiające dlaczego cen a jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwow Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:25 Czy MArbud to ta sama firma co Bud-MAr która ma siedzibę na LWowskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
domiprzem Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 31.01.07, 23:19 Hej! Dopiero odkryliśmy te forum. Świetny pomysł! Jesteśmy w takim razie Waszymi nowymi sąsiadami :-) Kupiliśmy mieszkanie w budynku 2, na I piętrze. Kredyt uruchomiony, teraz tylko spłacać 30 lat. Ale co tam.... Już nie możemy doczekać się przeprowadzki. Dwa tygodnie temu weszliśmy do środka budynku. Zdecydowanie zmienia to naszą wizję (co innego na papierze wygląda, a co innego w rzeczywistości). Dużo naszych koncepcji urządzenia zmieniło się. Szkoda, że tak mało sąsiadów wie o tym forum. A ceną w internecie się nie przejmujcie, bo w momencie podpiywania przez nas umowy już była inna dla nowo kupujących. Trzymajcie się Sąsiedzi, do usłyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynacool Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 08.02.07, 07:41 Witamy, witamy!!! Mówicie że budynek 2 I piętro.. my parter.. może będziecie nad nami? My mamy numer 1 a Wy?? :) Jeszcze pytanko.. Ktoś wam organizował wejście do budynku czy pojechaliście na własną rękę i poprosiliście budowlńców...?? Pozdrawiamy goroąco!!!!!!!!! Aga i Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
domiprzem Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie 08.02.07, 15:04 Hej! My mamy nr mieszkania 6. Poprosiliśmy gościa, który pilnuje budynku, żeby nas wpuścił (w niedzielę popołudniu). Ale podobno można wejść codziennie do godz. 14. Warto!! W ten weekend kupujemy chyba podłogę :-) Pozdrawiamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Streamers Re: MAR-BUD osiedle w Fordonie IP: *.tvgawex.pl 10.02.07, 17:44 Witam wszystkich sąsiadów :) Pod adresem www.przyparku.dl.pl stworzyłem stronkę z forum i galerią dla przyszłych mieszkanców. Serdecznie zapraszam. Proszę o opinie i uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zapraszam na www.przyparku.dl.pl IP: *.tvgawex.pl 26.03.07, 19:30 www.przyparku.dl.pl strona dla przyszłych mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość drugi adres www.przyparku.xt.pl !!! IP: *.tvgawex.pl 31.03.07, 14:06 zapraszam na www.przyparku.xt.pl Odpowiedz Link Zgłoś