Gość: daga IP: 83.168.96.* 05.09.06, 22:11 Witam czy ktos korzystal z usług tego developera?jest to mloda firma i ma calkiem korzystne ceny. Pytanie czy nie za korzyste.. www.lemark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomi Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: 212.244.83.* 25.11.06, 20:06 Dołączam się do pytania poprzednika. Tez zastanawiam się nad skorzystaniem z jego usług, ale bardzo mało jest informacji o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemark Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: 217.153.6.* 12.12.06, 14:16 Zapraszamy do siedziby naszej firmy, chętnie odpowiemy na wszelkie pytania i przedstawimy historię naszej firmy wraz z zrealizowanymi inwestycjami. Zapraszamy. Lemark Developer, Szczecin, ul. Twardowskiego 18, tel. 091 43 00 515, kom.601 149 709 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.chello.pl 14.12.06, 18:56 jak chcesz poczytać o tym co buduje się w Szczecinie zapraszam na www.domator.szczecin.pl/Artykuly/Szczecinskie-budowanie Może nie jest to wyczerpujące, bo nie każdy deweloper chciał ze mną rozmawiać kiedy pisałam ten tekst, ale jest to jakiś tam ogólny przegląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.smsnet.pl 14.12.06, 21:53 Gość portalu: renata napisał(a): > Może nie jest to wyczerpujące, bo nie każdy deweloper chciał ze mną rozmawiać Ale jak już rozmawiał to trzeba było uwaznie słuchać bo bzdury napisałaś i tyle.. W podszczecińskich Warzymicach powstają osiedla Tęczowe Ogrody, Tęczowe Zakąty i Osiedle Tęczowe. Inwestorem jest Gryf Developer. Na Osiedle Tęczowe Ogrody składają się niskie budynki wielorodzinne - niskie dwukondygnacje plus poddasze. Podobną architekturę ma Osiedle Tęczowe Zakały. Natomiast na Osiedlu Tęczowym powstaną nieco wyższe budynki - trzykondygnacyjne. Będą w nich nie tylko duże mieszkania, ale i trochę mniejsze, dzięki czemu również mniej zasobni klienci znajdą w ofercie Gryf Developera coś dla siebie. Sprosuje Osiedle Tęczowe już dawno wybudowane Osiedle Tęczowe Zakaty zupełnie inny typ budynków (trzyrodzinne) Tęczowe Ogrody dopiero się buduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.chello.pl 17.12.06, 21:36 www.domator.szczecin.pl/Artykuly/Szczecinskie-budowanie7 poprawiłam. Jeśli coś nadal nie gra - bić po łapach proszę Odpowiedz Link Zgłoś
vintage_mama Re: LEMARK Developer Szczecin ?? 07.01.07, 20:57 witam!moze jednak ktos cos slyszal o Lemark Developer? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wind Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:59 Witam, slyszalam...a nawet kupilam od niego blizniaka na Krolowej Sniegu. Narazie, choc budowa niedawno sie zaczela, jestem zadowolona. Musze przyzac ze z prezesem idzie sie dogadac w roznych sprawach. jakbys miala jakies konkretne pytania to sluze pomoca Odpowiedz Link Zgłoś
vintage_mama Re: LEMARK Developer Szczecin ?? 20.01.07, 21:47 witam!a kiedy jest oddanie tego blizniaka?i jaki ma numer twoj blizniak bo sie zastanawiam czy przypadkiem nie sprzedaja dwa razy tego samego:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wind Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 00:25 odpowiedzi chetnie udziele ci na maila- mrozzi@wp.pl, a termin oddania to grudzien 2007. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Śniegu ;) Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: 81.190.125.* 22.01.07, 23:30 Witam. Widzę, że mimo tak małej ilości danych o Lemarku są ludzie, którzy zdecydowali na zakup od nich. Mnie też skusiła dość ciekawa oferta i podpisałem z nimi umowę na mieszkanko. Jak do tej pory nie mam na co narzekać. Przed podpisaniem umowy dokładnie naświetlili mi jej aktualny stan prawny i przedstawili bez oporów wszystkie dokumenty, które chciałem zobaczyć. Prace idą w błeskawicznym tempie i bardzo wierzę w to, że budynek zostanie oddany grubo przed ostatecznym terminem wyznaczonym w harmonogramie. Jednak ze względu na trochę skomplikowaną sytuację prawną gruntów proszę forumowiczów, którzy znajdują się w podobnej sytuacji jak ja aby skontaktowali się ze mną na GG:10241532. Może uda nam się odpowiedzieć wspólnie na pewne nurtujące mnie pytania badź też już nawiazać sąsiedzką znajomość. Pozdrawiam serdecznie! ------------------------------------- W kupie raźniej. Kupy nikt nie tyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc2 Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:23 jaka skomplikowana? ja ogladalam dokumenty w lemarku dotyczace domu na osiedlu i wszystko bylo jasne. pelna wlasnosc, nie ma hipotek. czy o czyms nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajed Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.mofnet.gov.pl 06.04.07, 13:59 Ja też zdecydowałem się zaufać firmie. Na razie nie mam na co narzekać. Wszelkich informacji udzielają bez ociągania. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soko Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 10:08 Na początku może jest i dobrza a potem ? Zobacz ich "mini osiedle" na widokowej. Zostawili ludzi z obniżonymi budynkami w stosunku do całego sąsiedzwa. Zbudowali domy na bagnie zaraz przy strumyku bez palowania... Skutek ? Po deszczach można tam pływać kajakiem. A co do kondycji budynków za kilka lat można się tylko domyślać. Zwróćcie uwagę ze lemark buduje w zasadzie tylko na tych działkach których nie udało się sprzedać bissmykowi. A dlaczego nikt nie chciał ich kupić ? Skojarzcie trzy elementy: gliniaste podłoże, obniżony teren i deszczowy klimat Szczecina... i wszystko jest jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keszaj Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: 77.88.174.* 20.03.08, 15:13 Rozumiem że jako nierzetelny developer a mówię o soko musisz swoją konkurencję obsmarować. Ale po co kłamać. A z kąd informacja ( jak najbardziej nieprawdziwa ) ze działki o których piszesz że niby toną, są zakupione od bissmyka. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keszaj Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: 77.88.174.* 20.03.08, 15:23 sorka za pomyłkę "skąd" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soko Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 09:07 Panie Leszku widzę że czuwa Pan nad tym wątkiem i "słusznie" tłumi wszelką krytykę dzieł swojej firmy ;) Ja tylko polecam wszystkim zainteresowanym spacer po większych opadach i sprawdzenie jak wyglądają budynki a właściwie działki na których stoją domy Lemarka (Szczególnie polecam: Widokową 33-35). To nic nie kosztuje a da pogląd na przyszłe problemy związane ze zbyt niskim posadawianiem budynków i brakiem drenarzu na gliniastym podłożu na gruntach położonych w zlewisku „uroczego strumyka”. Te budynki są od dłuższego czasu zasiedlone i dlatego dają pogląd co czekać może klientów Lemarka w przyszłości gdy już się przeprowadzą i zaczną się martwić czymś innym niż opóźnienie realizacji prac a firma się na nich wypnie wychodzac ze słusznego założenia – teraz martwcie się sami… Co do związków Bissmyk i Lemark – wystarczy porównać adresy siedzib (Twardowskiego 18 ? ;) …. Wcale nie pisałem że ktoś komuś coś sprzedawał - tylko że tam gdzie ziemia nie schodziła Bissmykowi – dziwnym trafem pojawia się Lemark. Indywidualni inwestorzy zrazili się kosztami i problemami technicznymi jakie byłyby związane z realizacją domów na takich trudnych terenach. Pana Leszka to nie niepokoi i leci po kosztach. W końcu to nie on będzie tam mieszkał. Pozdrowienia z budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soko-Developer Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.szczecin.mm.pl 02.04.08, 23:59 Soko-Developer nie budował i nie buduje domów na ul. Widokowej, więc nie zna i nie jest zainteresowane tamtejszymi sprawami. Ktoś kto napisał dnia 18-03-2008 informację oczerniającą firmę Lemark i podpisał się naszym logo "Gość: soko" zrobił to nie uczciwe i tchórzliwie. Rozumiemy, że anonimowość w sieci jest dla wielu jej użytkowników "fajną zabawą", ale być anonimowym, a podawać się za kogoś i nazywać siebie nazwą firmy to już lekka przesada. Prosimy zatem gościa podającego się za "soko" o zaprzestanie pisania swych opini jako "soko" Podkreślamy, że opinie te nie pochodzą od naszej firmy. Kazimierz Mardziński Soko-Developer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 13:41 a co do jest Soko-Developer ? Jakaś kolejna firma krzak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:44 Lemarka nie znam. Ale o SakoDeveloper to moge powiedzieć wiele i nic dobrego i nie mówie tu o opóżnieniach w pracach bo to mają wszyscy. Niesolidni a po wpłacie pieniedzy zaczynaja krecić w pracach które wcześniej były ustalone. Odradzam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Re: LEMARK Developer Szczecin ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 11:04 a ja mialem okazje po czesci z nimi wspolpracowac pracujac w biurze nieruchomosci. firma pewna i solidna. wybudowala piekne domki na warszewie w szczecinie i nie bylo problemow z odbiorem. polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś