Gość: ula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:43 czesc czy ktos miał z nimi doczynienia? zna ktos tego dewelopera? bede wdzieczna za każdą informacje! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: życzliwy Re: deweloper univers - zielony ruczaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:26 Dziewczyno uważaj na tego developera!!! Ostrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: deweloper univers - zielony ruczaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:33 Przeczytałam w archiwum chyba wszystko co było na ich temat i sama nie wiem co myslec - widze ze mieli problme z rozpoczeciem inwetycji no ale na ruczaju 2 bloki juz stoją, pod 3 jest wylewka. wyglda na to ze sie wyrobią z tymi 2 w terminie. ech no ale wybór mamy niewielki albo wszystko daleko albo sprzedają nie mając jezcze pozwolenia na budowe i tez nie wiadomo czy cos z tego bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: deweloper univers - zielony ruczaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:53 Wiesz, 3 lata temu blok na Wybickiego też stał juz prawie, prawie cały. I nagle cos poszło nie tak, zdjęli kondygnacje do parteru bo musieli i ... dalej proponuję poszukaj sobie w archiwum jak sprawy potoczyły sie i pewnie w niektórych przypadkach toczą sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: deweloper univers - zielony ruczaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:41 buaaaaaaachaaaaaaaa! niesamowici są - w poniedziąłek z nimi rozmawiałam jest mieszkanie 5600 z groszami za m2 (cena gwarantowana - tak mi pani poniwiedziała) . dzis przychodze podpisac umowe rezerwacyjną - 6300 za m2. boze oni mają wszytko i wszytkich w d***e! Odpowiedz Link Zgłoś