Dodaj do ulubionych

deweloper univers - zielony ruczaj

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:43
czesc czy ktos miał z nimi doczynienia? zna ktos tego dewelopera? bede
wdzieczna za każdą informacje! pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy Re: deweloper univers - zielony ruczaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:26
      Dziewczyno uważaj na tego developera!!! Ostrzegam!
      • Gość: ula Re: deweloper univers - zielony ruczaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:33
        Przeczytałam w archiwum chyba wszystko co było na ich temat i sama nie wiem co
        myslec - widze ze mieli problme z rozpoczeciem inwetycji no ale na ruczaju 2
        bloki juz stoją, pod 3 jest wylewka. wyglda na to ze sie wyrobią z tymi 2 w
        terminie. ech no ale wybór mamy niewielki albo wszystko daleko albo sprzedają
        nie mając jezcze pozwolenia na budowe i tez nie wiadomo czy cos z tego bedzie.
        • Gość: Życzliwy Re: deweloper univers - zielony ruczaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:53
          Wiesz, 3 lata temu blok na Wybickiego też stał juz prawie, prawie cały. I nagle
          cos poszło nie tak, zdjęli kondygnacje do parteru bo musieli i ... dalej
          proponuję poszukaj sobie w archiwum jak sprawy potoczyły sie i pewnie w
          niektórych przypadkach toczą sie dalej.
    • Gość: ula Re: deweloper univers - zielony ruczaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:41
      buaaaaaaachaaaaaaaa! niesamowici są - w poniedziąłek z nimi rozmawiałam jest
      mieszkanie 5600 z groszami za m2 (cena gwarantowana - tak mi pani poniwiedziała)
      . dzis przychodze podpisac umowe rezerwacyjną - 6300 za m2. boze oni mają
      wszytko i wszytkich w d***e!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka