GoĹÄ: fort IP: *.fmgh.2wcm.comporium.net 16.04.07, 04:09 jakiego dewelopera mozecie polecic w Gdansku ? zdaje sobie sprawe ze nie ma idealnych na naszym rynku, ale mam na uwadze tych ktorzy sa solidni i uczciwi, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: borat Re: deweloperzy Gdansk IP: *.chello.pl 16.04.07, 23:31 dom czy mieszkanie? Fajne domy buduje Kaja w Kiełpinie Górnym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fort Re: deweloperzy Gdansk IP: *.fmgh.2wcm.comporium.net 17.04.07, 01:49 sorki, mam na mysli mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mabik Re: deweloperzy Gdansk IP: *.chello.pl 18.04.07, 21:07 Uczciwy i godny polecenia jest POLSERVICE.Oglądałam kilka mieszkań różnych deweloperów i oni mają najwyższy standard w tej samej cenie za metr. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: deweloperzy Gdansk 19.04.07, 15:30 tak, i rozkłady mieszkań mają najbardziej oryginalne, trójkątne pomieszczenia, bardzo ustawne, do tego pomieszczenia przechodne... super standard ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fort Re: deweloperzy Gdansk IP: 12.21.160.* 19.04.07, 19:11 a gdzie maja budowe i czy sa jakies wolne mieszkania ? przegladalem oferte Inpro, co sadzicie o tej firmie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ajlajna Re: deweloperzy Gdansk 03.06.13, 16:13 My z mężem właśnie kupujemy mieszkanie, znaleźliśmy wreszcie coś, co przypadło nam do gustu, no i w Gdańsku, bo tam koniecznie chcieliśmy zamieszkać: www.wzgorzemagellana.pl. Załatwiamy ostatnie formalności i mogę Ci powiedzieć, że na razie wszystko jest ok. Okolica piękna, mam nadzieję, że będzie się tam fajnie mieszkało ;). Odpowiedz Link Zgłoś
grzesztofff Re: deweloperzy Gdansk 31.10.17, 14:55 A tutaj można znaleźć listę deweloperów aktualnie budujących w Gdańsku i okolicy: mieszkania-gdansk.pl/deweloperzy-gdansk-gdynia-sopot.html Do tego jest mapka inwestycji mieszkaniowych: mieszkania-gdansk.pl/mapa-gdansk-gdynia-sopot.html Odpowiedz Link Zgłoś
msciwoja Re: deweloperzy Gdansk 21.02.20, 13:49 Osobiście mogę polecić dewelopera Budros Odpowiedz Link Zgłoś
klarisa55 Re: deweloperzy Gdansk 15.11.22, 10:55 Jeśli chodzi o Gdańsk, to bardzo gorąco polecam administratora POLZEN, bardzo rzetelne podejście do zadań zarządzającego nieruchomościami Odpowiedz Link Zgłoś