kaytek78 11.07.07, 09:09 nie wiem czy mi sie ten dobrobyt podoba.. fachowca z wolnym terminem ciezko znalezc, ceny rosna.. bubu node - chmielna 10a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasi1 jeśli brakuje cementu znaczy że jego cena jest za 11.07.07, 09:17 niska, podstawowa prawidłowość kapitalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cement_z_kanady Piasek z Sahary też już do nas płynie? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.07.07, 22:09 Rachitycznośc gospodarki i jej słabość widac po problemach z zaspokojeniem ciut zwiekszonego popytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: A dlaczego zamknieto wiekszosc polskich cemen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 10:46 Bo nie były opłacalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Nie PRLu tylko RWPG pod postacia UE!! IP: *.crowley.pl 11.07.07, 10:19 Dlaczego UE kazala pozamykac polskie cementownie a te co pracuja wykorzystuja tylko 60% swoich mocy przerobowych? No coz takie mamy ograniczenia bysmy musieli kupowac cement np. od "milujacych pokoj i demokratycznie-europejskich Niemcow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odbyt Czemu służy to propaganda? IP: *.devs.futuro.pl 11.07.07, 11:00 Chyba tylko windowaniu cen, każdy kto siedzi w budowlance wie że to bzdura! Nie ma i nie było żadnych problemów z materiałami budowlanymi! Ile jeszcze będą wciskać ludziom ten kit! Przejdźcie się na pierwszy lepszy skład budowlany to zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insider Do Anny Bytniewskiej IP: *.gdynia.mm.pl 11.07.07, 11:09 Nie pisz i nie powtarzaj bzdur! Nie ma problemu z produkcja ani cementu ani betonu. Nastapiła konspiracja dostawców materiałów budowlanych, którzy celowo zawyzszajaceny w Polsce, poniewarz przy wyżyłowanych cenach mozna zwiekszyc profit w Polsce a magazyny opróżnic na Ukrainie. To właśnie dlatego rząd Polski zaczął sledztwo wzrostu cen materiałów budowlanych w Polsce! To własnie produenci wpadłi na BEZPRAWNY pomysł manipulowania cen betonu, aby wyrwac zyski z kieszeni developerów! To spowodowało tymczasowy wzrost cen metra kwadratowego wybudowanych mieszkań, a developerzy powstrzymali NOWE budowy, doskonale sobie zajac sprawę z tego że ceny mieszkań bedace spadały. Natomiast jezeli chodzi o kupujacych mieszkania to juz sie niektórzy zorientowałi że ceny BĘDĄ spadały bo przekroczyły zdolności finansowania i spłat mieszkań po przez wielu Polaków! Gdyby nie to to przy manipulowanych cenach materiałów budowlanych i wyższym koszczie robocizny, cena metra wybudowanego mieszkania była by około 15,000 za metr kwadratowy! A za ta cene mozna kupowac lepsze i tansze mieszknia za granica! Tak że proszę nie wciskac kitu i nie pisac BZDUR jeżeli sie nie zna sprawy od wewnatrz, kobiety nie powinny byc manipulowane aby kierując się swoją naiwnoiscia i głupotą pisac właśnie takie bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
zalganow Powrót Peerelu: cement reglamentowany 11.07.07, 11:22 Cementu w Polsce jest do wyboru do koloru. Wystarczy zajrzeć na Allegro:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zalganow cementu jest pod dostatkiem... 11.07.07, 11:23 Cementu w Polsce jest do wyboru do koloru. Wystarczy zajrzeć na Allegro:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Bzdura - cementu jest pod dostatkiem!! IP: 62.29.248.* 11.07.07, 11:32 Mało tego, z tygodnia na tydzień jego cena spada, z zamówieniem betonu też nie ma żadnych problemów (sytuacja z woj. Mazowieckiego). Artykuł miał rację bytu jakieś 3-4 miesiące temu, ale nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Bzdura - cementu jest pod dostatkiem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:20 Pewnie zaczynaja sie problemy ze sprzedaza drogich materialow budowlanych. W Niemczech bez problemow mozna kupowac cement po 83 euro za tone pakowany juz w worki. Place z materialami budowlanymi zapakowane w Polsce po brzegi, wiec pewnie proby wywolania jakies malej paniki, coby nieco sie ich pobyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peperoncino Re: Bzdura - cementu jest pod dostatkiem!! IP: 194.204.151.* 11.07.07, 12:25 to idź i kup worek cementu - przekonasz się, że nie jest łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Powrót Peerelu: cement reglamentowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:41 Ja postawiłem betoniarnie i produkuje beton towarowy i szukam odbiorców.Moja siedziba to Szafarnia gmina Radomin a nazwa firmy to AR-DOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Powrót Peerelu: cement reglamentowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:30 Podaje telefon 513076390 lub 0566839416. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx Mam cementu ile chcecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:03 z Francji, bezposrednio od producenta. sphinx.polska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś