Dodaj do ulubionych

Tychy - murapol - 4 pory roku

• Gość: 123 Re: Tychy - murapol - 4 pory roku IP: *.home.aster.pl 10.08.12, 23:44
      Uwaga lepiej być ostrożnym przed zatrudnienie przy budowie Marcina Mazurka z Lublina lat ok.35 -pochodzi z Lublina ale obecnie ukrywa się w Dublinie i tam też pracuje jako budowlaniec + remonty i wykończenia wnętrz. W Polsce poszukiwała go też policja i liczni oszukani iwestorzy i hurtownie. To słaby niesolidny wykonawca budowlany- nie wywiązuje się z prac i zostają liczne usterki a na koniec pożuca budowę. Pracowałem z nim i ostrzegam bo nadużywa alkohol i nierozlicza się z kolegami. Obecnie nie odbiera telefonów, bo się ukrywa.
      • Gość: karton Re: Tychy - murapol - 4 pory roku IP: 109.95.204.* 11.08.12, 22:09
        Marcin jest u mnie w chałupie tylko nikomu o tym nie mow bo sie ukrywa.
        • Gość: kjestut Wykończenia wnętrz IP: 82.177.192.* 13.08.12, 21:29
          Cześć,
          Mam prośbę o polecenie solidnej firmy wykończeniowej (z naciskiem na łazienkę). Chodzi mi o rzetelnego wykonawcę, którego możecie polecić na podstawie SWOICH doświadczeń. Dziękuję!
    • Gość: Mieszkanka Nowe znaki na osiedlu IP: *.ruch.com.pl 14.08.12, 07:00
      Jak zapewne niektórzy z Was zauważyli, na osiedlu pojawiło sie kilka znaków i "policjantów" (wreszcie).
      Piszę, że tylko niektórzy, bo reszta dalej pomimo znaku zakazu zatrzymywania się i postoju z uporem maniaka parkuje przy krawężniku (dobrze jeśli blisko krawężnika, bo niektórzy to parkuja praktycznie na środku drogi) utrudniając w ten sposób wyjazd z garażu i miejsc parkingowych :/
      Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, że stanowicie zagrożenie w ruchu...
      Apelując do nich informuję, że macie czas do końca tygodnia aby się nauczyć prawidłowego parkowania. Od poniedziałku gdy tylko zauważę, że jakiś pseudo kierowca parkuje w taki sposób będę informowała odpowiednie służby aby się sprawą zajęli, nieźle się obłopią...

Jednocześnie do kierowcy opla, parkującego przy śmietniku pod klatką 143B, czy tak ciężko jest zająć jedno miejsce, święta krowa się znalazła i musi parkować po skosie zajmując obydwa! I to nie jest pierwszy raz. Albo staje metr od krawężnika albo zajmuje dwa miejsca. Brak słów...

Z pozdrowieniami dla wszystkich normalnych
      • Gość: martin20023 Re: Nowe znaki na osiedlu IP: *.229.152.110.atman.pl 14.08.12, 07:31
        Witam.
        Widzę że mój poprzedni autor postu jest bardzo wyrozumiały.... Ja miałem dzwonić w piątek popołudniu.
        Jedno mnie tylko zastanawia , czy aby straż miejska będzie miała tyle blokad :)
        Rzeczywiście do straży miejskiej wpłynie w tym miesiącu sporo kaski.
        • Gość: Bart Re: Nowe znaki na osiedlu IP: 199.107.26.* 14.08.12, 14:42
          A ja dla tych którzy chcieliby wynająć miejsce parkingowe pod 143c zapraszam - tel. 724950456
          • Gość: martin20023 Re: Nowe znaki na osiedlu IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.12, 19:25
            Oj oj widzę że ktoś nie dał autkom szans....
            Pierwsze mandaty ze straży miejskiej dziś się posypały.
            Dużo białych karteczek za szybą dzisiaj się pojawiło.
            Nie wiem na co liczą właściciele pojazdów którzy dziś wieczorem znowu pozostawili autka na ulicy z zakazem postoju i zatrzymywania.
            • Gość: lookator Re: Nowe znaki na osiedlu IP: 109.95.204.* 14.08.12, 19:48
              No i nareszcie trochę porządku.
              • Gość: Mieszkanka Re: Nowe znaki na osiedlu IP: 109.95.204.* 14.08.12, 20:10
                Może się nauczą wreszcie...
                Ale wielu jeszcze staje i ma w dupie zakaz...
                • Gość: mieszkaniec Re: Nowe znaki na osiedlu IP: 109.95.204.* 19.08.12, 12:06
                  Nie rozumiem komu przeszkadzało parkowanie wzdłuż drogi, na której otatnio potawiono znaki. Nie ma tam wyjazdu z garażu. Rozumiem, że należy szanować prawa pieszych i nie zastawiać zejścia z chodnika. Poza tym to tylko złośliwość (chyba niezmotoryzowanych) albo działanie w interesie Murapolu - mieszkańcy będą parkowali dalej od bloku albo kupią miejsce postojowe. Jeżeli jest inaczej proszę o wyjaśnienie. Straż wydawała na razie upomnienia.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka