mulan77 22.05.08, 20:08 sol invest Kraków- chcę od nich kupic mieszkanie, wiecie coś o nich czy to uczciwy developer? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dvega Re: SOL INVEST IP: 217.147.104.* 30.05.08, 20:29 Czesc, prosze napisac na prywatnego maila: senordiegovega malpa gmail.com (oczywiscie trzeba podmienic malpa na @ ;) Pozdrawiam, Diego Odpowiedz Link Zgłoś
unilolo Re: SOL INVEST 19.06.08, 12:27 generalnie jeżeli masz duuużo czasu i pieniędzy to jak najbardziej polecam zakup. Prawda jest taka iż opóźnienia w przypadku tej inwestycji to już blisko rok. Budynek L też w pierwotnych założeniach miał być oddawany wcześniej. Generalnie są problemy z przyłączami mediów - prąd i wod-kan, których nie ma i w zasadzie trudno operować datami kiedy będą. Zapraszam na inne fora, które dadzą Panu/Pani szerszy obraz (w wyszukiwarce wystarczy wpisać zdunow). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: SOL INVEST IP: *.2-0.pl 01.07.08, 00:46 ja akurat mam dobre doświadczenia. Media do bloków, które powodują opóźnienie to, z tego co ludzie opisują, to nie do końca ich wina-zresztą podobną sytuację miały już inne firmy w Krakowie- okazywało się, że nieterminowe działania "monopolistów od wody" wpływały na reputacje niczemu nie winnych firm developerskich. Ale co zrobić-takie prawa monopolisty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SOL INVEST IP: *.chello.pl 19.07.08, 13:41 ja kupilam mieszkanie w inwestycji polana borkowska ale juz ze cztery miesiace nic sie nie dzieje na budowie;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: SOL INVEST IP: *.chello.pl 04.02.09, 22:07 A CO TERAZ Z TYM DEVELOPEREM. Chcielibysmy kupic mieszkanie od nich przy ul. Zdunów. Warto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: SOL INVEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:15 Jeśli jest wybudowane, podoba wam się, a wpłacając pieniądze dostaniecie akt notarialny i klucze, to się oplaci, w każdym innym wypadku to loteria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: SOL INVEST IP: *.chello.pl 16.02.09, 19:36 Czy są jakieś opinie o tej inwestycji, developerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: SOL INVEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 17:13 sol - szczypie w oczy..) Odpowiedz Link Zgłoś