Gość: aska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 08:30 no no jeziorko mi sie podoba a co robia takie znaczki pewnie mam cos z java nie tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacobsen Samowystarczalne osiedla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 16:19 Jeziorko? to chyba kpiny. brudne bajoro wielkości basenu, mnóstwo śmieci, od południa gęsta zabudowa, od północy tory kolejowe i autostrada w budowie. Dorgrup? Zagęszczenie zabudowy przypomina niechlubne przykłady np z Barcelony, gdzie sąsiedzi mogą sobie zaglądać przez okna do mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adelajda Re: Samowystarczalne osiedla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 20:22 jak tak narzekasz to po co chcesz tam mieszkac? co? wystarczy pojechac by zobaczyc ze to jedno z lepszych po wilanowie miejsc z obecnie budowanych w calym miescie a swoja droga to ciekawe osiedla buduja w Ozarowie oby wiecej takich w wawie a od razu ruszy boom na mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobsen Re: Samowystarczalne osiedla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 09:07 Nie napisałem, że chcę tam mieszkać. Byłem tam kilka razy, bo brałem to pod uwagę, po obejrzeniu - już nie. Być może masz rację, że to najlepsze po wilanowie (tam nie byłem), jeśli tak jest, to poziom budowanych osiedli w wwie jest żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
zeus11111111 Re: Samowystarczalne osiedla 28.05.08, 21:12 A to prawda z ta Bialoleka. Doslownie nic poza blokami i lakami. Nawet dziki juz zagladaja na podworka. Zapraszamy tego dewelopera na Bialoleke moze cos jeszcze naprawi w tej pustakowej dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Samowystarczalne osiedla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:11 znaczy co maja wszystko w jednym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjvn Samowystarczalne osiedla IP: *.chello.pl 30.05.08, 23:25 tylko frajer kupuje mieszkanie od developera!!!! przeciez oni te mbloki budioa na kompletnych zadu[iach blokia w kolo łąki... jakis stary staw obok smietnisko tak wygladaj nowe osiedla .... wystarczy wyjsc poza plot takiego osiedla a trzeba dobrze uwazac na pse gowna,,, ps. to tego brak oswietlenia jak rono po cviemku wychodzisz na przystanek jak ci sie uda dojsc na przystanek bez giwna na bucie to jest ok/.// wiem o tym bo mieszkanlem keidys na takim isiedlu dawno sie wyprowadzielm wole sluze w wielkiej pplycie z 6 minurtami do centrum metrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek promocja uapadajacej galezi trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 06:59 gw nadal liczy na wplywy z reklam deweloperow stad te bezkrytyczne peany od deweloperow biecie naleznosc gotowka - przelew raczej nie dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaretka Samowystarczalne osiedla IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.08, 16:52 Podoba mi się język artykułu, naprawdę autor się postarał. Temat również ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dla gazeta.pl samowystarczalne? IP: *.generacja.pl 02.06.08, 18:55 niech zbudują im kopalnie gazu, ropy i rafinerię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagający Samowystarczalne osiedla IP: *.toya.net.pl 03.06.08, 08:06 a czemu bloki...może samowystarczalne osiedle domkóe : www.osiedle-andrzejki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant Co decyduje o kameralności lub jej braku? IP: *.e-wro.net.pl 03.06.08, 09:02 Może to, że ktoś ma kamerę? Ja mam, czy już jestem kameralny? Odpowiedz Link Zgłoś
pepe500 Samowystarczalne osiedla 03.06.08, 09:41 gw bezkrytycznie odniosła się do ofert deweloperów. Ja też brałam pod uwagę osiedle "Nad Jeziorem", ale jak zobaczyłam okolicę, to się przeraziłam... To nie jezioro, a małe brudne bajoro i jest dokładnie tak, jak ktoś wcześniej na forum napisał - zaraz za bajorem tory kolejowe, a w perspektywie trasa szybkiego ruchu. Szkoda, że dziennikarze zazwyczaj nie sprawdzają informacji, które potem przekazują w artykułach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Samowystarczalne osiedla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:04 Nad jeziorem.........heheh, bardzo dobre ! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadam Samowystarczalne osiedla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 16:11 Ciekawe kto zaplacil autorowi artykulu za ten belkot!? Tekst jakby wyciety z katalogu dewelopera. Rynek sie sypie wiec deweloperzy chwytaja sie wszelkich sztuczek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej kto zapłacił dziennikarzowi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 08:52 pewnie niktt. Dostał propozycję nie do odrzucenia od szefa i napisała najlepiej jak umiał...... Odpowiedz Link Zgłoś