Gość: Evi Uwaga na Samko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.17.34.* 16.03.10, 16:09 Uwazajcie na tego dewelopera. Z kupnem mieszkania u nich motam się od 3 miesięcy. Wtedy to dostali zaliczkę. Problemy wychodza coraz to nowe, mimo, że od 3 tygodni mają całość zapłaty za mieszkanie. Jutro upływa 2 tyg od pierwszego odbioru kluczy, usterki mimo próśb nie zostały naprawione (a mają na to właśnie 2 tyg), terminu podpisania aktu notarialnego nie widać.Oszukana zostałam co do ceny garażu, zadośćuczynienia w związku z brakiem pełnomocnictwa samko do sprzedaży mieszkań (kurs euro spadł o 40 gr w ciągu tyg), fakt ten ukryli oczywiście więc w zasadzie to jakbym sie nie dowiedziała podstępem to kupiłabym mieszkanie od osoby, która nie ma prawa go sprzedać!!!!!!!!!!! Skandal!!!!!!!!!!!! Oszuści i tyle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiler Sprawdź jak nas wkręcają deweloperzy IP: *.globalconnect.pl 26.03.11, 03:45 Powiedziałem mojemu znajomemu o tej stronce, ale on niedowierzał ja robiłem plan, który ktoś mi wcześniej przekazał, czyli otwierałem baner nie wyłanczałem go, założyłem stronę WWW pełno jest takich darmowych i po miesiącu były rezultaty nie zainwestowałem ani grosza a zarobek był widoczny pokazałem mojemu znajomemu przelew i on teraz robi to, co ja.Poświęcam temu 1 godzimme dziennie, Więc nie wierze ludziom, którzy mówią, że nie ma pracy tu masz linka do strony www.ambitniszukajamilionow.of.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś