foxy21 08.01.04, 16:42 Wiadomo, ze to swietny pianista, gral min. z Davisem(In A Silent Way), czy z wlasnym zespolem (Head Hunters), a 20 maja zagra w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moore_ash Re: Hancock 08.01.04, 20:15 bylem kiedys (przypadkiem) na jego koncerecie. od tamtego czasu to chyba jeden zm oich ulubionych pianistow. a za dwa tygodnie gra koncert kilka krokow ode mnie i to z waynem shorterem ale podejrzewam ze bilety juz dawno wyprzedane... pozdr. tb > Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Hancock 09.01.04, 11:09 moore_ash napisał: > bylem kiedys (przypadkiem) na jego koncerecie. > od tamtego czasu to chyba jeden zm oich ulubionych pianistow. > > a za dwa tygodnie gra koncert kilka krokow ode mnie i to z waynem shorterem > ale podejrzewam ze bilety juz dawno wyprzedane... > > pozdr. > tb > > > Super, Shortera tez uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Hancock 09.01.04, 20:33 > Super, Shortera tez uwielbiam ja rowniez. i wlasnie sie dowiedzialem, ze bilety jeszcze sa!!! chlera chyba sie wybiore... teraz tylko trzeba wziac dwa dni wolnegoi znalezc jakis nocleg... cholera... zycie gruppies jest ciezkie pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Hancock 26.07.04, 23:59 To ci dwaj magowie jeszcze ze soba grywają?Wiem,że ciągle się przyjaźnią,wiem,że to właśnie Hancock poznał Shortera z Danilo Perezem,czym wielce się przysłużył powstaniu wspaniałego kwartetu Shortera,ale myślałem ,że już od kilku lat nie wychodzą razem na scenę. O kurczę, wiele bym dał,żeby posłuchać takiego koncertu! Może wiecie,kto z nimi grał i jakie kompozycje wykonali? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Hancock 01.08.04, 00:46 Eh,sam sobie musiałem odpowiedzieć na to pytanie.Właśnie się dowiedziałem,że w lipcu po Europie podróżował kwartet w takim oto składzie : Dave Holland (lider),Herbie Hancock, Wayne Shorter i Brian Blade. Niezła konstelacja. Szkoda,że nie zawitała do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś