martins Re: Znienawidzony przebój 15.02.02, 19:52 De Mono - wszystko Ich Troje - wszystko Krzysztof Krawczyk - wszystko Brainstorm - Maybe Nelly Furtado - Turn off the lights Odpowiedz Link Zgłoś
martins Re: Znienawidzony przebój 15.02.02, 20:09 Acha, zapomniałbym jeszcze o Gigi d'Agostino - "L'amour Toujours" )) To z dedykacją dla pewnej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagnie Re: Znienawidzony przebój IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 20:16 martins napisał(a): > Acha, zapomniałbym jeszcze o Gigi d'Agostino - "L'amour Toujours" )) To z > dedykacją dla pewnej osoby Dziękuję Ci bardzo Może jeszcze Jan Waynee meets Lena "Total eclipse"???? Odpowiedz Link Zgłoś
martins Re: Znienawidzony przebój 15.02.02, 20:20 To Ty napisałaś, mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagnie Re: Znienawidzony przebój IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 20:32 a Gigi podobno uwielbiasz .... coś kręcisz Odpowiedz Link Zgłoś
martins Re: Znienawidzony przebój 15.02.02, 20:40 No, jeśli nie znasz się na żartach... Jakże mógłbym nie lubić Gigiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagnie Re: Znienawidzony przebój IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 20:55 To Ty się nie znasz na żartach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Znienawidzony przebój IP: *.cg.shawcable.net 16.02.02, 16:03 "Lato" Formacji Niezywych Schabuff, nie moglam jakos strawic tego utworu... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Znienawidzony przebój 15.02.02, 20:22 Tak mi się jakoś przypomniał zespół Sixteen i ich discopolowe "obejmij mnie" (juhuuu). Leciało to co dziennie parę razy rano w trójce. Mdłe rozrzedzone pomyje, do tego wstyd na cały świat (Eurowizja). Czy ktoś już głosował na Piaska? Budzikom Śmierć, a gnij sobie w wyrku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Znienawidzony przebój 15.02.02, 20:31 Aha i wszechpopularny na początku lat 90-tych Axl Rose & co. Skacząc po scenie w koszuli w szkocką kratę, w nieśmiertelnej bejsbolówce i lenonkach, skrzecząc przeraźliwie zawodził "Doooon't cry". A ze szlagieru Boba Dylana zrobił totalną masakrę. Syf, kiła i zaraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCAN Re: Znienawidzony przebój IP: *.clinternal / 10.8.0.* 19.02.02, 10:58 gosia-s napisał(a): > Aha i wszechpopularny na początku lat 90-tych Axl Rose & co. Skacząc po scenie > w koszuli w szkocką kratę, w nieśmiertelnej bejsbolówce i lenonkach, skrzecząc > przeraźliwie zawodził "Doooon't cry". A ze szlagieru Boba Dylana zrobił totalną > > masakrę. Syf, kiła i zaraza. Hej , przemyślałaś dobrze swoją opinię ? Gunsi to jeden z największych zespołów w historii roka. Stanowili dobrą odtrutkę na takie rzeczy jak whłam, boysbendy, disco itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Znienawidzony przebój 19.02.02, 11:10 Wielcy byli, na szczęście przeminęli, opinię owszem, przemyślałam. To moje koszmarne wspomnienie sprzed kilku lat, kiedy to na szystkich możliwych stacjach radiowych leciało na przemian Don't Cry (dla urozmaicenia w dwóch wersjach) i November Rain. A poza tym Axl tak sobie wykończył głos narkotykami, że powinien poprzestać na Apetite for Destruction (zaspokoił ten apetyt na sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Znienawidzony przebój IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 16:12 Gość portalu: SCAN napisał(a): > gosia-s napisał(a): > > > Aha i wszechpopularny na początku lat 90-tych Axl Rose & co. Skacząc po sc > enie > > w koszuli w szkocką kratę, w nieśmiertelnej bejsbolówce i lenonkach, skrze > cząc > > przeraźliwie zawodził "Doooon't cry". A ze szlagieru Boba Dylana zrobił to > talną > > > > masakrę. Syf, kiła i zaraza. > > Hej , przemyślałaś dobrze swoją opinię ? Gunsi to jeden z największych zespołów > w > historii roka. Stanowili dobrą odtrutkę na takie rzeczy jak whłam, boysbendy, > disco itp. Zgadzam się , szkoda, że teraz nie graja ich w radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Znienawidzony przebój IP: *.net-serwis.pl 15.02.02, 21:03 Wszystko co "śpiewa" Norbi.Jak ktos słyszał jeden kawałek to tak jakby słyszał wszystkie - są identyczne Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Znienawidzony przebój 15.02.02, 21:11 A tak, zapomniałam o tym bawole. "lubię przebywać z kobietami, my name is Norbi...". Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Znienawidzony przebój IP: *.cinci.rr.com 16.02.02, 00:42 Coz z tego ze piszecie czego nie lubicie jak nie o to w tym wszytskim chodzi :- ), wazne ze ta cala szmira sie dobrze sprzedaje a ludzie je kupuja I tyle pozdrowienia stan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Znienawidzony przebój IP: *.ppp.szeptel.net.pl 16.02.02, 10:33 1. Windows 95 2. Windows 98 3. Windows Me serrrrrrrrrrrrrrdecznie dość!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S3vSt3R Re: Znienawidzony przebój IP: *.mn.mediaone.net 16.02.02, 18:25 Wszystko z Disco Polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznan Re: Znienawidzony przebój IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 18:30 Nie ma to jak radosna twórczość Michała Bajora - kiczowate teksty, muzyka typu disko polo i ochydny głos, który brzmi jakby zarzynali żabę, brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara W. Re: Znienawidzony przebój IP: *.dozamel.ssk.pl 18.02.02, 12:04 Ośmielę się nie zgodzić. Dla mnie Pan Bajor śpiewa pięknie, a teksty nie są takie banalne. Swój głos oddaję na Titiyo, Kylie Minogue i Dante Thomasa których przebojami katuje nas zetka. Co do wyboru między Piesek Twist a Powiedz, piosenka Urszuli jest dużo gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Znienawidzony przebój IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 09:43 Gość portalu: poznan napisał(a): > Nie ma to jak radosna twórczość Michała Bajora - kiczowate teksty, muzyka typu > disko polo i ochydny głos, który brzmi jakby zarzynali żabę, brrr Absolutnie sie zgadzam!!!!! Nie cierpie "przebojow" Bajora i nie znosze Renaty Przemyk. Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia AND THE WINNER IS ..... 16.02.02, 22:22 Glósów nie liczyłam dokładnie, ale po przejrzeniu wszystkich postów widze, że na prowadzenie wysuwaja się: 1)Ich troje za "Powiedz" i całą reszte 2)Urszula za "Piesek Twist" 3)Kylie Minogue "Can't get You Out of my Mind" 4)Budka Suflera "Takie tango " i "Bal wszystkich swiętych" Może przyznamy im jakąś nagrode? W USA najgorsze filmy dostaja "zlote maliny" tu mogłyby być 'zlote cytryny', bo sluchając ma sie kwasna minę. A może nazwac nagrode Zlotym pomidorem , bo słuchając ma sie równiez ochote obrzucić wykonawce pomidorem. Najlepiej zgniłym! Juz wiem. Nagroda ZGNIŁEGO POMIDORA. Cała czworka dostaje nagrode ex equo. Zazwyczaj "zwyciezcy" nie odbierają takich nagród, ale gdyby chciali to ja przygotuje statuetke "zgnilego pomidora" i moge wręczyć. Prosze zwyciezców o kontakt e-mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: AND THE WINNER IS ..... 16.02.02, 23:06 Jak już wszystko uzgodnicie, to daj znać. Chciałabym być przy rozdaniu nagród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEK The Corrs IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 01:58 Irresistible - tragedia + te wszystkie wyjace Amerykanki typu LeAnn Rimes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke U2 - czas na emeryture! IP: *.gco.dialup.connect.net.au 17.02.02, 02:14 A ja nie moge juz dluzej sluchac tego wyjca z U2 Odpowiedz Link Zgłoś
quickly A ja bardzo lubie "Ich troje"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.02, 10:32 Slucham "Ich troje" bardzo czesto i uwazam, ze sa EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie cierpie amerykanskiego kiczu i australijskiej tandety. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: A ja bardzo lubie 17.02.02, 11:48 Jasne, rozumiem. Ja oczywiście nie życzę im źle, w końcu włożyli wiele starań, aby się przebić. Mnie też na początku podobało się "Powiedz", ale sęk w tym, że Ich3, korzystając z popularności, zaczeli odgrzewać swoje stare numery. Jak odkryłam, że totalnie zmasakrowali mój ulubiony kawałek Die Toten Hosen (był okres, że tylko tego słuchałam) podając go w postaci "A wszystko to", odechciało mi się "Ppowiedz", tudzież całej dyskografii Ich3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreg Re: A ja bardzo lubie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 22:31 quickly napisał(a): > Slucham "Ich troje" bardzo czesto i uwazam, ze sa > EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Ja też tak uwaąam - najlepsi są w bułeczce i na masełku z mała domieskzą cebulki. Do smaku można dodać trochę pieprzu - podawać 3 x dziennie po dwie porcje, dołączając torebki jednorazowe o dużej pojemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Quickly ty ciulu, z kolonii karnej.... IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 18:17 Przeciez w Australii jeszcze radia nie znaja, a ty cos tu majaczysz o muzyce i przebojach. Zmiataj na eukaliptusa i cwicz zwis nawalonego niedzwiadka. Po jakiego kangura ty do tej Australii pojechales? Co australijskie to tandetne, a co amerykanskie to kicz. Wracaj lepiej do swoich Kozinek Dolnych do gnoju, jak ci tatko radzil. Ulubieniec fauny i flory australijskiej, ktorej jeszcze nie podpaliles kangurzy piromanie, twoj Paul - pucio, pucio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: A ja bardzo lubie 'Ich troje'!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 16.03.03, 00:12 Szaleję na punkcie Ich Troje, a w szczególności Michała (Miśka)!!!!!!! Oni są naprawdę super i nie wiem co się w nich nie podoba antyfanom. Lubię wszystkie ich piosenki. Jestem absolutnie po twojej stronie!!! PS Na pewno wygrają Eurowizję!!! Wierzę w nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: U2 - czas na emeryture! IP: *.w3cache.trzebnica.net / 10.17.64.* / *.router.trzebnica.net 17.02.02, 23:04 Gość portalu: Luke napisał(a): > A ja nie moge juz dluzej sluchac tego wyjca z U2 Jak coś się nie podoba, to Go po prostu nie słuchaj albo zatkaj sobie uszy. Ja mam nadzieję (i chyba nie jestem w tym odosobniony), że będzie jeszcze "wył" długie lata - oby jak nałdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: U2 - czas na emeryture! IP: *.czeladz.msk.pl 21.02.02, 21:12 zgadzam się, oby jak najdłużej Bono "wył"!! Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: U2 - czas na emeryture! 20.02.02, 12:03 Gość portalu: Luke napisał(a): > A ja nie moge juz dluzej sluchac tego wyjca z U2 Bono nie wyje,a U2 to swietny zespol-to moja prywatna opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmichu Re: U2 - czas na emeryture! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.03.02, 16:06 Irenka 82 - przecież Bono nie ma czerownych włosów i kolczyka w górnej powiece!!! Jak można w ogóle coś takiego znieść. Nie z tej epoki jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Znienawidzony przebój IP: 212.182.114.* 17.02.02, 18:36 ja nienawidze hip hopu i rapu cale te subkultury hip hiopowe sa do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Znienawidzony przebój IP: *.chello.pl 17.02.02, 19:39 Tak zdecydowanie hip hop i cała muzyka blokowisk, którą wymyslić może każdy jeśli tylko potrafi mówić. Nie ma żadnego sensu, słowa przypominają ślinotok. A co najwazniejsze: żeby coś takiego wymyślić niepotrzebny jest w ogóle talent. Dlatego też wszyscy beznadziejni hiphopowcy wymyślają i śpiewają te piosenki, żeby udowodnić sobie i innym, że są niezwykli. Niech ktos im otworzy oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
algreg Re: Znienawidzony przebój 17.02.02, 20:02 jakieś:martiny,iglesjasy,celiny(nie Kazikowa)brytwanny,spajsy,lopezy,madonny itp ichnie,a nasze jakieś golce, amsterdamy,mysłowice,budki(bez Nie wierz nigdy kobiecie),urszule,fiolki,wandy,liroje,molesty,3 rapy,hip hip hura.Moja droga 3 od roku jest nie do słuchania poprostu upodabnia się do bzdeta i rmf.Niestety w Olsztynie nie ma RADIOSTACJI pozostaje niezawodna 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 517 Re: Znienawidzony przebój IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 01:08 cala Jeniffer Lopez cala Budka Sufera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Nienawidzę Edzi Górniak !!! IP: *.dialup.supermedia.pl 18.02.02, 01:51 Zawsze kiedy leci gdzieś wycie górniakowej, ściska mi sie żołądek i zgrzytam zębami. A przy piosence "To nie ja, kurwa, byłam ewą" życzę górniakowej z całego serca żeby wpadła pod samochód. NIENAWIDZĘ JEJ !!!!! NIENAWIDZĘ EDYTY GÓRNIAK !!!! JEJ WYCIA i MORDY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Nienawidzę Edzi Górniak !!! IP: 204.79.172.* 20.02.02, 14:23 Gość portalu: Normalny napisał(a): > Zawsze kiedy leci gdzieś wycie górniakowej, ściska mi sie żołądek i zgrzytam > zębami. A przy piosence "To nie ja, kurwa, byłam ewą" życzę górniakowej z > całego serca żeby wpadła pod samochód. > NIENAWIDZĘ JEJ !!!!! NIENAWIDZĘ EDYTY GÓRNIAK !!!! JEJ WYCIA i MORDY !!! OJ TAAAAK!!! Tak mnie denerwowała swego czasu, że wymazałam ją z pamięci. Podobno grozi wydaniem nowej płyty. A to oznacza molestowanie nas przez radio kolejną porcją jej tfutfurczości. Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Nienawidzę Edzi Górniak !!! 25.02.02, 22:52 Gość portalu: Hanka napisał(a): >Podobno > grozi wydaniem nowej płyty. A to oznacza molestowanie nas przez radio kolejną > porcją jej tfutfurczości. juz jest singielek "Jak najdalej". Przy tym "To nie ja byłam Ewą" to sztuka. Edyta Górniak ma wg mnie swietny głos i moglaby naprawde śpiewac dobre piosenki, ale wykonuje ostatnio tylko jakies dyskotekowe koszmary. Sczytem wszystkiego byl spiewany przez nią przebój A-HA, a to najnowsze "Jak najdalej" to dyskotekowa łupanina, zreszta pisałam o tym w osobnym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Znienawidzony przebój 18.02.02, 09:52 Pozwolę sobie dorzucić do tej czarnej listy De Mono, a w szczególności "statki na niebie". Swojego czasu leciało to codziennie rano w Trójce. Chodziłam wtedy do liceum i codziennie rano spożywałam śniadanie w nerwowym tempie, z obawy, że jak usłuszę choćby Niedźwiedzkiego zapowiadającego "statki na niebie", wyrzygam wszystki na stół. A swoją drogą pomiętacie żałosną kopię amerykańskiego boys bandu Just 5? Kilku wypudrowanych gogusiów w wieku ok. 18 lat trzepiących kasę dzięki wzdychającym do ekranu 12-latkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Znienawidzony przebój IP: *.ch.uj.edu.pl 18.02.02, 12:10 Wyjąca Beatka Kozidrak, ktora rozdzierajoco straszy, ze bedzie plama na scianie (bomba atomowa???) bo serca ma dwa i zabila go... Stankeiwicz z cieniem orla (w sczegolnosci) Piesek Urszuli I kino w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Znienawidzony przebój 18.02.02, 11:37 Granie "do kotleta" czyli Budka Suflera, DeMono - faktycznie swego czasu byli wszędzie (strach otworzyć lodówkę), "Bal wszystkich...." Chryste to było w każdej stacji radiowej, w TV Odpowiedz Link Zgłoś
dycha Re: Znienawidzony przebój 18.02.02, 12:14 wszyscy święci balująw niebie...w kinie w Lublinie...powiedz, powiedz czemu...Agnieszka już tutaj nie mieszka...szukasz swego miejsca bo nie jesteś sam... to nie ja byłam Ewą...Narcyz się nazywam... generalnie: cała radosna i wątpliwa tfurczość ŁEZ, ICH TROJE, BUDKI SUFLERA, BRATHANKÓW, ostatnio coraz szybciej dołącza do nich Muniek Staszczyk (a taki fajny był z Niego szwagier ). i jeszcze cała masa popowych niepolskich wyjców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżacek48 Re: Znienawidzony przebój IP: *.devs.futuro.pl 18.02.02, 12:42 Na wyróżnienie zasługuje również moim zdaniem słynna grupa młodzieżowa The Kelly Family ze wszystkimi przebojami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ansa Re: Znienawidzony przebój IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 13:48 A wszystko to bo Ciebie kocham - Ich Troje, i cała reszta Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Znienawidzony przebój 18.02.02, 14:20 Gość portalu: Ansa napisał(a): > A wszystko to bo Ciebie kocham - Ich Troje Jeszcze raz dowalę, bo nie wytrzymam, jestem uczulona na ten tytuł. Z mojego ukochanego kawałka Die Toten Hosen "Allea aus Liebe" zrobić taki pasztet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Znienawidzony przebój IP: *.astercity.net / 10.129.131.* 19.02.02, 00:37 1. Voyage, voyage - takie sprzed lat na okrągło puszczane 2. Rynkowski - Życie jest nowelą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssss Re: Znienawidzony przebój IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 16:50 FIOLKAFIOLKAFIOLKAFIOLKAFIOLKAFIOLKAFIOLKAFIOLKAFIOLKA - NIE ZNOSZE JEJ! jaki i SMOLIKA i Grovkojada czy jak mu tam! tego ostatniego to chetnie bym dorwal i obil twarz! zniszczyl mi wakacje( spiewal cos: babybababyababya) NIENAWIDZE GO!!!!!!!!!! acha i Sclub7 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(((((((((((((((( a na deser pogonilbym wymoczkow z zespolu BLur bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Znienawidzony przebój IP: *.chello.pl 19.02.02, 22:18 Ich roje - cały repertuar. Sąsiad debiloza ma chyba świra na ich punkcie i często co rano puszcza ich na full. Myślę, że sprawę załatwiłby ładunek 3 megaton, żeby tego ścierwa już nie słyszeć. A drugą bombkę posłałbym Krawczykowi. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowcia Re: Znienawidzony przebój IP: *.ae.krakow.pl 20.02.02, 10:12 zdecydowanie Ich Troje i "Powiedz" kicz i tandeta...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yendzula Re: Znienawidzony przebój IP: *.lidzbark.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 10:29 Niestety... moje ulubione radio 3ka obrzydzilo mi skutecznie i na dlugo piosenke zespolu NEGATYW pt "Amsterdam".... przez natarczywa czestotliwosc odtwarzania poza tym.. tak jak inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. APEL do wszystkich rozgłośni radiowych IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 12:30 Kieruję apel do wszystkich stacji . Przestańcie mnie ( i nie tylko ) katować starymi przebojami PERFECTu !!! Ileż mozna ??? Precz z AUTOBIOGRAFIĄ , Nie płacz Ewka itp. !!! Wszystkich , którzy myślą podobnie - serdecznie proszę o wpisywanie się pod niniejszym apelem . Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: APEL do wszystkich rozgłośni radiowych 20.02.02, 12:33 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Precz z AUTOBIOGRAFIĄ , Nie płacz Ewka itp. !!! Dodam jeszcze o"Objazdowe nieme kino", usnąć przy tym można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: APEL do wszystkich rozgłośni radiowych IP: *.brzezno.univ.gda.pl 02.03.02, 01:15 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Kieruję apel do wszystkich stacji . > > > Przestańcie mnie ( i nie tylko ) katować starymi przebojami PERFECTu !!! > > Ileż mozna ??? > > Precz z AUTOBIOGRAFIĄ , Nie płacz Ewka itp. !!! > > > Wszystkich , którzy myślą podobnie - serdecznie proszę o wpisywanie się pod > niniejszym apelem . > Podpisuję się wszystkimi rękami i nogami!!!!!!!!!!!! Nie znoszę "Autobiografii" Moje typy: "Autobiografia" Łzy- wszystko Ich3 - wszystko Alizee"Lolita" Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 nie dzierże 20.02.02, 12:20 nie moge zdzierżyc tfurczosci rodzimych zespolow i piosenkarzy plci obojga.Wyjatkiem jest Kasia Kowalska (ale wole poczatki jej kariery),Budka Suflera (za ostatni grosz i nie wierz nigdy kobiecie)...reszte skreslam.Nie znosze takze tych sezonowych gwiazdek zza oceanu,brrr,zgroza. Nie chodzi o to ze kiepsko spiewaja(???),ale o to,ze nasze stacje radiowe dzien i noc katuja nas tymi "przebojami"...w tym momencie wszystko moze obrzydnac A przoduje w tym Radio WAWA co to niby puszcza muze z 80,90 i wspolczesnych lat.....buahahaha,co godzine ten sam zestaw...cos strasznego,jak mozna pomieszac na przyklad Ich Troje i Status Quo (skadinad swietny kawalek)?? Dziwi mnie tez jak Zetka moze promowac i lansowac takie smuty jak Urszula Wiecznie Mloda,czy Niezniszczalna Beata K???to ja wole juz zapuscic sobie w pieleszach R.E.M czy U@,a najlepiej jakis mecz obejrzec...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madalenk ktoś teraz spiewa w kółko, że jest jak wopodospad IP: *.de.ihost.com 20.02.02, 12:33 i to takim cienkim męskim glosem po angielsku. Siwieję od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: nie dzierże IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:56 Dzień dobry!! Przede wszystkim DZIĘKI! Naprawdę dziękuję, bo w końcu wiem , kto pierwszy zaśpiewał ,,bo wszystko to ,że ciebie kocham ble ble". Dręczyło mnie to , wiedziałam , że to musiało być od kogoś zerżnięte! UFF! CO ZA ULGA! Die Toten Hosen.A tak poza tym , nie tak łatwo jest nie słuchać tego, czego się nie znosi do bólu, dajcie mi karabin to zastrzelę wyjca!!! Prześladował mnie kiedyś kawałek BLONDI ,,Maariijjaaa..." był wszędzie!! Nawet mój dyrektor katował mnie tym zza ściany !Albo POWER OF LAAWW!! Jennifer Rush , czy jakoś tak, a potem jeszcze śpiewała to Celin Dijon. Straszne.Albo RRICKI Martin ,,viva loka", grane od świtu do nocy! Albo z nowszych rzeczy ohydne ,,Turn of de lajt, turn of de lajt " jak jej tam? Nelly Furtado? ORAZ:Brainstorm najnowszy, hit super szit! A ten cały ROXETTE? a DE MONO? a Renata d... Dąbkowska? A widziałam orła cień? a jak lato było wszędzie? i ten tłusty ,,schab''? Można oszaleć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafka Re: Znienawidzony przebój IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.02.02, 15:51 "Takie Tango" Budki Suflera....bez konkurencji w tej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Znienawidzony przebój IP: 10.203.52.* 20.02.02, 16:54 A jak zaczelam czytac to myslalam, ze to ma byc taka piosenka co JA jej zdzierzyc nie moge a wszyscy wokol sie zachwycaja. W tej konkurencji wygrywa (U MNIE) Stairway to Heaven. Moze dlatego, ze przez miesiac kazali mi to katowac na gitarze non-stop (prawie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Znienawidzony przebój IP: *.mediacom.pl 20.02.02, 18:20 Gość portalu: kafka napisał(a): > "Takie Tango" Budki Suflera....bez konkurencji w tej kategorii. Ale grane na balu Wszystkich Świętych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gig Re: Znienawidzony przebój IP: *.pwradio.pl 21.02.02, 01:39 Mój "koszmar z eteru" to "Big in Japan"-przez to opus odpuściłam sobie kiedyś randtkę z przesympatycznym Japończykiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flaco Re: Znienawidzony przebój IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 06:10 1 ich tróje (dowód na to że bóg ma spaczone poczucie humoru) budka szuflera beata, urszula i inne "bezgustowne" panie bregovic & krawczyk & kaja klan iglesasów dildo lyroy kylie minoga perfekt all girlsband, boysband and obojniakosband marlin mason bon jowi coły pseudo górolski folkpop (bracia, bratanki, pociotki i 7 wody po kisielu) muniek , kukiz (po transformacji w @#$%&) cała muzika brukowa aeroszmit i 10000000 o których już na szczęście zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulv Re: Znienawidzony przebój IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 20:49 a co ci się podoba ? Ogranicz się proszę do pierwszej piątki Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Znienawidzony przebój 22.02.02, 14:55 Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę na tytuł wątku. Chodzi o konkretne przeboje, a nie wyliczanie sporej części polskiej i zagranicznej sceny muzycznej. Jak to jednak kazda okazja jest dobra żeby zamanifestowac uogólnioną i porażającą rozmiarami niechęć do aż tylu osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: Znienawidzony przebój IP: *.acn.waw.pl 23.02.02, 19:14 To tylko swiadczy o tym, jak wiele gowna wylewa sie z glosnikow kazdego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith Re: Znienawidzony przebój IP: *.astercity.net / 10.133.131.* 21.02.02, 09:37 Nigdy nie myślałam,że czytanie postów na forum może okazać się takie niebezpieczne.Opowiem wam,co mi się dziś przytfariło:spałam sobie zmacznie i zdrowo do czasu jak dopadła mnie nocna zmora-sen koszmar,śniło mi się,że powstała nowa piosenka zespołu,który niegdyś wylansował przebój Coco Jambo(czy jak się to tam pisze)...tekst brzmiał mniej więcej tak: lalalalalala...tralalala, itd.Do tej pory nie moge się otrząsnąć!!!! Mam nauczkę-będę już teraz dozować sobie tak przerażające treści jak na tym forum.PZDR i przestrzegam wszystkich-obyście nie doświadczyli tego co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze Re: Znienawidzony przebój IP: 172.16.22.* 21.02.02, 15:59 A Robert Gawlinski, ktory nie pokoooona milosci? A Cher co to pyta znieksztalconym glosem - Do you believe the love cos tam cos tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kran Re: Znienawidzony przebój IP: *.acn.waw.pl 22.02.02, 19:17 swego czasu wszędzie mozna było usłyszeć i zobaczyć takie słodkie, że aż śmierdzące Aerosmith - wycie z okazji filmu o ratowaniu ziemi przed asteroidem. Innym topowym osiągnieciem jest wycie panienki z latynoskiego serialu. Nie wiem jak ten wyjec sie nazywa, ale lubia ją w polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig-23 Re: Znienawidzony przebój IP: *.astercity.net / 10.128.133.* 24.02.02, 14:52 Generalnie wszystko moze obrzydnac jak sie tego slucha tysiace przepraszam milony razy i jak to jest wszedzie (patrz Kylie Minoque od lipca na listach muzycznych w radiach i tv)- masowa produkcja jest dobra w fabrykach a na pewno nie przy tworzeniu muzyki - glownym problemem jest to ze ludzie sa atakowani zewszad tymi pseudopiosenkami i po prostu sa tym zmeczeni - radia typu RMF czy "Z"(uff ale mi obrzydla kozidrak) ale tez inne nie robia nic aby program muzyczny w jakis sposob urozmaicic, aby wprowadzic pewna roznorodnosc -wazny jest zysk - az chce sie podejrzewac ze te listy muzyczne w radiach sa sztucznie tworzone - i na koniec naprawde mozna stwierdzic ze te piosenki cant get out of our head la la la (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Znienawidzony przebój IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 17:29 Polska wersja Aishy okropnosc! W ogole wszystkie polskie wersje zagranicznych piosenek sa niestety dnem. ostatnio tez ten spiewajacy titanic...nie wiem jak jej, ale jest tez obrzydliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu MŁOTY JESTEŚCIE IP: *.pl 24.02.02, 21:44 Ellivia niech sobie znajdzie knota to sie nie bedzie miotac i wymadrzac bez sensu. Ich3 wypromowalo sie bez udzialu radia - nikt tego nie chcial grac bo siedzieli w redakcjach wlasnie takie MADRALE Z LEPSZYM GUSTEM. Nieuczciwe jest kilkakrotne logowanie sie zeby dac upust nienawisci do Urszuli, Ich3 i Kylie Minoque. Zbluzgane jest tu wszystko co aktualnie jest na topie lub kiedys bylo, wiec odkrywczosc tego forum jest ZEROWA! Jeden baran rzuca haslo a reszta tluszczy porykuje przekrzykujac sie nawzajem. Jak u Orwella "cztery nogi dobre, dwie nogi zle"... Zenada i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Do Zdzicha!!! IP: *.bresa.com.pl 25.02.02, 08:47 Powinieneś zrozumieć, że Młotem jesteś Ty!!! Jak możesz obrażać w ten sposób ludzi, którzy mają prawo do swobodnej wypowiedzi. Przecież nie musisz wchodzić na to forum, jak Ci się nie podoba zadane pytanie. Rozumiem Twoje oburzenie fanie Tych Trojga. Nie powinieneś czuć się dyskryminowany. Pełno tej Twojej papki w TV i radio!!! Mimo wszystko pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: MŁOTY JESTEŚCIE 25.02.02, 22:41 Gość portalu: Zdzichu napisał(a): > Ellivia niech sobie znajdzie knota to sie nie bedzie miotac i wymadrzac bez > sensu. Zdzichu, powiedz mi, co jest KNOT ? pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: MŁOTY JESTEŚCIE IP: *.mpibpc.gwdg.de 26.02.02, 19:49 ellivia napisał(a): > Gość portalu: Zdzichu napisał(a): > > > Ellivia niech sobie znajdzie knota to sie nie bedzie miotac i wymadrzac be > z > > sensu. > > Zdzichu, powiedz mi, co jest KNOT ? Koledze Zdzichowi chodzilo z cala pewnoscia o czlonka meskiego. Wnosze to z ofensywnego charekteru wypowiedzi Kolegi Zdzicha... Nie mial czego napisac to powiedzial, co wiedzial i siedzi dumny jak paw przy kompie. A ja musze krzywa intensywnosci fluorescencji scalkowac i nie bardzo mi to chce isc. Echh, co tam, przy stacjach niemieckich Zetka jest jak ona sama przy PR2 - ci, ktorzy byli dluzej w Bundesrepublik (zwlaszcza w Dolnej Saksonii) na pewno do dzis z rozrzewnieniem wspominaja hity radia FFN czy Hit Radio Antenne To tak troche dla odprezenia na liscie PS. Zdzichu, wyluzuj, zlosc pieknosci szkodzi Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: MŁOTY JESTEŚCIE IP: *.pl 02.03.02, 20:25 Gość portalu: Marcin napisał(a): > ellivia napisał(a): > > > Gość portalu: Zdzichu napisał(a): > > > > > Ellivia niech sobie znajdzie knota to sie nie bedzie miotac i wymadrz > ac be > > z > > > sensu. > > > > Zdzichu, powiedz mi, co jest KNOT ? > > Koledze Zdzichowi chodzilo z cala pewnoscia o czlonka meskiego. Wnosze to z ofe > nsywnego charekteru > wypowiedzi Kolegi Zdzicha... Tak jest! Wydaje mi się że każda nad-aktywność w dowolnej dziedzinie życia również smarowaniu postów na forum) bierze się z niedorżnięcia. Stąd też ciekawi mnie, czy Koleżanka Eeeeeeeeeeeelivia nosi już wielkie kapelusze z kwiatami, czy też na razie zadowala się czysto intelektualnym wzwodem forumowym. > Echh, co tam, przy stacjach niemieckich Zetka jest jak ona sama przy PR2 - ci, > ktorzy byli dluzej w > Bundesrepublik (zwlaszcza w Dolnej Saksonii) na pewno do dzis z rozrzewnieniem > wspominaja hity > radia FFN czy Hit Radio Antenne Kolego z nieba mi spadłeś! Byłem, słuchałem... Kojarzysz Die Flippers albo artystę o ksywie Costa Cordalis? > PS. Zdzichu, wyluzuj, zlosc pieknosci szkodzi Piękny jestem a i wyluzowany również. Ale zawsze może być lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmichu A Ty jesteś gwoździk IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.03.02, 15:30 Widzę, że trafiłem na fana Michała Wiśniewskiego. Mi też podoba się ta dziewczyna, choć do Marylin Mason lub Freda Merkurego jej trochę brakuje. No ale cóż - teraz taka moda jest, że kobieta, jak chce złapać klienta przy szosie, to musi mieć czerwone włosy. Krzysztof Cieciuch (też gwiazda, może trochę zapomniana) mawiał o stanie, w którym miał czerwone włosy - "no bo ja w ogóle to jestem krejzy". I w ogóle, ja też lubię disco polo, ale bardziej w wersji hard/underground - inaczej mówiąc - szkoła białostocka dp - Skaner ("naj, naj, naj, ło cho"), Kolor, Ares, Milano ... no - może Chorus ("riki tiki, bara, bara i zabawa się zaczyna" albo "Meksyku, Meksyku, Meksyku, ty kraju mych marzeń i snów") i wczesne Boys ("bo gdy chłopcy grają je je, to człowiek szaleje je je, głowa mu się chwieje je je, z nami fajno jeeeeeeeeeest"). Jak zaś słyszę disco polo wydawane nie przez green star, ale przez Universal Music Poland czy inne tam Sony Music Poland ("Jak widze słodyce to kwice", "W pociągu, w przeciągu kochaj mnie" lub "Wypijmy za stosunek w dzień"), to autentycznie flaki mi się przewracają. Bo ja nie lubię komercji. No - można robić pop muzik dla kasy z dyskotek w remizach, ale żeby od razu z tego wychodził szołbiznes przez duże szoł i meksykańska fala na festiwalu w opolu (czy innym kołobrzegu) to już przegina. Dlatego pozwalam sobie obszczać twoje gusta ciepłym moczem, gdyż o gustach się przecież nie dyskutuje, a po prostu olewa. A, że poniewierasz tych, którym stosunek w dzień z Michałem Wiśniewskim nie bardzo odpowiada, to jesteś gwoździk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: MŁOTY JESTEŚCIE IP: *.mpibpc.gwdg.de 05.03.02, 21:11 Gość portalu: Zdzichu napisał(a): > > Echh, co tam, przy stacjach niemieckich Zetka jest jak ona sama przy PR2 - > ci, > > ktorzy byli dluzej w > > Bundesrepublik (zwlaszcza w Dolnej Saksonii) na pewno do dzis z rozrzewnie > niem > > wspominaja hity > > radia FFN czy Hit Radio Antenne > > Kolego z nieba mi spadłeś! Byłem, słuchałem... Kojarzysz Die Flippers albo > artystę o ksywie Costa Cordalis? A nie, tych akurt nie znam, ale zabojcze panny z No Angels (Spice G to przy nich szczyty elokwencji, glebi przemyslen i w ogole Cohen polaczony z Dylanem), Jeannete, ckliwy Xavier Naidoo generalnie Verschiedene Künstler von Bravo vol 34347354. BTW, mieszkales w Dolnej Saksonii ? A gdzie ? A oni na liscie na Zetke narzekaja Ja tu powoli zaczynam wierzyc, ze niemieckie radiostacje sa wylacznie dla ludzi pozbawionych wyzszych funkcji poznawczych. Niemieccy DJe puszczaja czasami hity sprzed 10-20 lat, co samo w sobie jest w porzadku, ale musi istniec jakas zmowa miedzy stacjami zeby puszczac te same playlisty bo czy to FFN, czy Hit Radio, czy NDR2 czy FFH to czlowieka krew zalewa i ma ochote "wyjsc z kina". Strawne jest tylko Radio21 ale tez nie zawsze, nie zawsze. Fakt, w Polsce juz nie mieszkam 2 lata i nie wiem co nadaja "u was" ale z tego, co pamietam to pstrykajac radiem w Warszawie (tja, stolyca mozna bylo posluchac dowolnego radia przez pare godzin bez odruchow wymiotnych. W Bundesrepublice wytrzymuje 2, gora 3 kawalki i zaczynam sie przenicowywac nie zwazajac na ryzyko zejscia smiertelnego. Echh, to sobie po polsku ponarzekalismy na muzyke u Niemcow Pozdrowka, Marcin PS. Wlasnie leci "Would I lie to you" Charles and Eddie czy jacys inni fagasi, o ktorych juz wszyscy zapomnieli, ale NIE, nie tutaj. Wot, zyzn, jop jevo mat' > > PS. Zdzichu, wyluzuj, zlosc pieknosci szkodzi > > Piękny jestem a i wyluzowany również. Ale zawsze może być lepiej > > Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: MŁOTY JESTEŚCIE 07.03.02, 19:15 > Tak jest! Wydaje mi się że każda nad-aktywność w dowolnej dziedzinie życia > również smarowaniu postów na forum) bierze się z niedorżnięcia. Zdzichu, ale tobie sie tylko wydaje. Czy twoja teoria jest poparta jakimis badaniami empirycznymi? Wtedy możemy podyskutować... Poza tym nie jestem nadaktywna w pisaniu na forum. >Stąd też ciekaw > i > mnie, czy Koleżanka Eeeeeeeeeeeelivia nosi już wielkie kapelusze z kwiatami, cz > y > też na razie zadowala się czysto intelektualnym wzwodem forumowym. Kolega jak widzę baaardzo ciekawski. A ciekawośc to pierwszy stopien do piekła. Poza tym jeśli chodzi o niedorżnięcie. Prawdziwy penis nie jest niezbędny. Mozna mieć wibrator- taki nie ględzi, nie zrzędzi jak właściciele prawdziwych penisów. A po wykozystaniu wystarczy go schowac do pudełka Aha, co to te "wielkie kapelusze z kwiatami " ? Bo nie rozumiem metafory.... pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: MŁOTY JESTEŚCIE IP: *.pl 13.03.02, 20:43 Ale się porobiło... Eelivia, chętnie poprowadzę jako kierownik projektu badania na temat wpływu aktywności seksualnej na aktywność zawodową, z tym, że wynik tych badań (przynajmniej w odniesieniu do płci męskiej) wydaje mi się oczywisty. Po stosunku mężczyzna bądź zasypia, badź znajduje się w stanie hm powiedzmy błogości, w którym jest mu wszystko jedno odnośnie tzw. zdarzeń zewnętrznych. Obserwuję rzeszę moich kolegów (a nie jestem przesadnym młodzieniaszkiem) i widzę jak się zachowują w związku małżeńskim, w związku małżeńskim plus kochanka, w stanie bezpośrednio porozwodowym itp.itd. Traktuję to jako potwierdzoną wiedzę empiryczną. Duże kapelusze z kwiatami noszą Panie z przeterminowanym wiekiem i niezaspokojonymi pretensjami do brzydszej płci. O zaletach wibratorów można dyskutować - rzeczywiście nie zrzędzą - jednak biustu Ci owłosioną klatą nie wymasują Co chłop w domu, to chłop. W Dolnej Saksonii byłem krótko, ale mam pokaźny staż w Berlinie i Bonn. Ocena Marcina jest trafna do bólu - niemieckie stacje porażają swą jednolitą sztancą muzyczną i brakiem jakiejkolwiek finezji. Najczęstsza formuła to zestaw 5 dżingli, co godzina krótkie wiadomości dla ludzi z IQ 30 oraz standardowy prezenter a la Sunny Boy. Najbardziej podobał mi się kabaret czyli stacje emitujące Schlager oraz Heimatmelodie. Panie Śmichu - tam dopiero jest disco polo do potęgi n*** i nikt nie protestuje! Nie jestem gorącym fanem ich3, ale nie lubię stadnych napaści w polskim wydaniu. Każda muzyka ma swój artyzm, a kto twierdzi inaczej niech sam spróbuje napisać szlagier w stylu "Daj mi tę noc" etc. etc. Kończę dyskusję i dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś