Gość: gekon Rynkowski Ryszard IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 23:47 a to moja propozycja : Rynkowski Ryszard (szczególnie "kobiety lubią brąz" choć po prawdzie to nie był przebój) Facet ma niezły głos ale od 15-tu lat nie zrobił ani jednego kroku naprzód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Znienawidzony przebój IP: *.pekao.com.pl 21.03.02, 12:15 Wszystko Ich Troje, Urszula (ten z pieskiem jest szczególnie debilny), Budka Suflera też nieźle daje czadu. Absolutnym obciachem jest Britney Spears, choć czasem specjalnie jej sobie posłucham, bo jak juz kicz, to absolutny. Jak mawiał jeden z moich wykładowców: kicz absolutny to jest dopiero cos pięknego. A tak w ogóle to wystarczy posłuchac czegoś co zwie się Hop Bęc (jeśli RMF to jeszcze nadaje) i juz się ma nowe propozycje do tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gravi Re: Znienawidzony przebój IP: *.torun.dialup.inetia.pl 22.03.02, 14:27 wszystkie goralskie, ostatnio golce non stop puszczane w kazdej stacji czy Polacy to narod disco polo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarry ORGIA ZNIENAWIDZONYCH PRZEBOJÓW! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 13:52 Ale fajnie , że dyskutujecie tu o shit-hitach! tak się świetnie składa, że wraz z koelgami nagralismy kilknaście własnych wersji zgranych do bolu w radiach hiciorów. Bbez obaw - to nie słynny "dr.hakenbusch" - nie ma tu żadnej wulgarnosci tylko satyra. Możecie ich posłuchac na www.humoria.pl, w dziale LISTA [Humoria to nasz serwis]. Pozdrow, Jarry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Znienawidzony przebój IP: *.l-blox.trzepak.pl 28.03.02, 01:02 Kiedyś - Soundgarden (Black hole sun, czy jakoś tak) mdliło mnie gdy słyszałam to codziennie rano po kilka razy (radio, tv). Teraz - Budka Suflera - WSZYSTKO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rinfanai Precz z Ich Troje IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 10:14 Zdecydowanie wszystko Ich Troje. Tego w ogole nie mozna nazwac muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: Znienawidzony przebój IP: *.icpnet.pl 21.04.02, 01:07 1.nieznosze briana adamsa 2.koledy i piosenki swiateczne 3.lato, lato wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Znienawidzony przebój IP: 195.61.131.* 02.05.02, 17:51 poniewaz mieszkam za granica i rzadko bywam w kraju, to nie jestem tak na biezaco, ale doloze swoje 3 grosze: 1) brathanki i golcowie : czegos tak tandetnego jeszcze nie slyszalam i nie moge sie nadziwic, ze oni tyle nagrod dostaja! 2) ich troje to kategoria sama dla siebie; nominacja za caloksztalt tworczosci 3) caly polski pop: ula, beatka, edytka, budka, etc. 4) whithey, mariah, celina, britney i britheyopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Znienawidzony przebój IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.02, 22:22 Chyba zapomnieliście o wspaniałym Waldku Goszczu I nie cierpię też Zuccero - "bajla" czy cos takiego, brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: Znienawidzony przebój IP: *.opa-carbo.com.pl 15.05.02, 10:26 I just called to say I love you-Stevie Wondera Odpowiedz Link Zgłoś
dzokejka Re: Znienawidzony przebój 16.05.02, 13:01 W chwili obecnej: Shakira z "Whenever, wherever", szczególnie to wycie rodem z dżungli: łoleoleole. Krewna Tarzana czy co? Wczesniej Tityo czy jak jej tam. O britnejkach, celinach nawet mi się wspominać nie chce. Generalnie musiałabym przepisać cały "jadłospis" Zetki... U mnie w pracy się jej słucha i łącze się w bólu (muzycznym) ze wszystkimi, którzy muszą to paskudztwo w robocie znosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy Re: Znienawidzony przebój IP: *.unused.zigzag.pl 16.05.02, 13:39 Ja nie znoszę Lipnickiej-Wszystko się może zdarzyć i ogólnie jej twórczości O radiu nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
dzokejka Re: teraz Gawliński 20.05.02, 13:22 Gawliński z piosenką, w której pada bardzo dużo kobiecych imion- chyba nie rozumiem przesłania tego jakże głębokiego utworu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: Znienawidzony przebój IP: 62.233.201.* 20.05.02, 17:21 Siedzę sobie w przytulnej ursynowskiej kawiarence internetowej, wszystko fajnie, ale z radia leci Lolitaaa. Chyba wyjdę i poczekam, aż przestanie wyć. Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Znienawidzony przebój 21.05.02, 10:23 Anna Maria Jopkowa - tragedia i jeszcze inne ciotki w stylu Kasi Kowalskiej, Edyty Durniak, Kasi Skrzyneckiej, i wieśmakowej Trojanowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiesina baśka IP: *.18net.lublin.pl 23.08.02, 20:43 Oczywiście Baśka fantastycznego (niegdyś) zespołu Wilki. Dali dupy w 100 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: baśka IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 30.08.02, 09:16 Gość portalu: zawiesina napisał(a): > Oczywiście Baśka fantastycznego (niegdyś) zespołu Wilki. Dali dupy w 100 > procentach. Racja. Podobno to największy tegoroczny wakacyjny przebój...Co włączę radio to "Baśka" strach otwierać lodówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: Znienawidzony przebój IP: *.retsat1.com.pl 24.08.02, 14:42 "Lepszy model" kolejnej Kasi. Kiedy słyszę piosenki śpiewane w tym stylu rodzi się we mnie chęć morderstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domo Re: Znienawidzony przebój IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 09:20 wszystkie ich troje wszystkie disco-polo (chociaż ich troje to też disco-polo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Znienawidzony przebój IP: *.firma / 192.168.20.* 27.08.02, 15:49 Mam nabyty wstret do wszystkich piosenek, gdzie wokal jest podkrecany komputerowo - od "Believe" Cher poczawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Znienawidzony przebój IP: *.firma / 192.168.20.* 27.08.02, 15:49 Mam nabyty wstret do wszystkich piosenek, gdzie wokal jest podkrecany komputerowo - od "Believe" Cher poczawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: Znienawidzony przebój 27.08.02, 20:54 Moja czarna lista jest długa, dlatego zaprezentuję tylko czołówkę: 0. Ich Troje - poza oczywistymi powodami, jest jeszcze mój sąsiad, który przefarbował się na czerwono,a swoim graniem i śpiewaniem, przy pomocy wmacniacza i "organów", ich "tworów" raczy każdego wieczora całe osiedle. Serio!!! 2. Britney i Shakira - ta druga jeszcze gorsza, bo małpuje pierwszą. 3. Gawliński - szczególnie "Sid i Nancey" oraz "Baśka, co miała coś, a inna coś innego" 4. Urszula - "Niesławny piesek twist" 5. Manu Chao - "Little monkey" , jak słyszę to kwiczę!!! 6. Kelly Family- specjalna nagroda za całokształt i traumatyczne przeżycia z dzieciństwa 7. Myslovitz, Coldplay, Badly Drawned Boy i większość "trójkowo-ekspresowych" skomlaczy, za psucie humoru, pozerstwo i ukrywane rozpaczliwe pragnienie sukcesu 8. Liroy - "Twardnieją ci sutki" żul zawsze będzie żulem 9. eifell 65 - "Blue dabadibida" tak durne, że aż nierealne 10. Kaja Paschalska - Idź ty dziecko odrabiaj lekcje 11. Celine Dion - zwłaszcza to z "Titanica", chociaż ostatnio też "dobrze" 12. Arka - jeźdźcy apokalipsy, rozkapryszeni fanatycy 13. Tercet Egzotyczny - egzotyka gustu 14. Natalie: Oreiro i Kukulska - mercy 15. N'Sync, Backstreet Boys i ich polska mutacja Just5 - dobrze, że już umarli 16. Żebrowski - uczeń Kaszpirowskiego 18. Brainstorm - szczególnie "Maybe" - disco-łotwo 19. Gerri Halliwell - "Raining Man" - niestety, zakotwiczył sięna stałe w moim mózgu 20. "przeżyj to sam" nie wiem kogo - ulubiony "szlagier na biwakach po kilku głębszych na pożegnanie 21. Enrique - w "Sad eyes" przeszedł samego siebie i jeszcze sprofanował Brucea 22. Sixteen i Seventeen - niespełnione nadzieje na Eurowizji. Kto wie, może doszliby do 117...,118... 23. paktofonika, kaliber, Hip hop, rap, techno a zwłszcza niemieckie i polskie 24. Janusz Laskowski - stare,ale poeta pamięta- "Świat nie wierzy łzom" i tobie też capie 25. Łzy i ostatnio T.Love - rocko-polo 26. Cher - zombie powraca 27. "Takie tango" "Bal wszystkich świętych" - wiadomo kogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Znienawidzony przebój IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.08.02, 22:29 "...papieros za i przed..."- nie cierrrpię tego ! jakieś inne mogą sobie lecieć i po prostu nie słucham, ale jak usłyszę tylko pierwsze takty tej piosenki nakrywam powiekami uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega_ra Re: Znienawidzony przebój IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 18:56 Dzień w dzień czuję jak się za mną skrada sęp miłości razem z Pieskiem Twist i idą na Bal Wszystkich Świętych żeby zatańczyć Takie Tango Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Znienawidzony przebój IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 30.08.02, 20:28 jest tego od cholery (albo i więcej) *Kaja Paschalska - wszystko ze szczególnym uwzględnieniem czegoś o przyjacielu *Golce - wszystko *Shitney - powinni jej zabronić "śpiewać" (albo wydawać jakiekolwiek odgłosy) *po tym co zrobiła z Satisfaction i I love rock and roll *oczywiście ich3 - za całokształt *większość smętnie porykujących tzw. "soulowych" piosenkarek made in USA *potworki typu Destiny's Child czy No Angels *wszystkie nasze drogie Urszule, Kasie Kowalskie, Natalki, Justynki... i na razie starczy... zapomniałem jeszcze jednego cuda - pan Krzysztof Godzilla Cugowski - od tanga do chwili obecnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lateralus Re: Znienawidzony przebój IP: 195.117.110.* 01.09.02, 12:12 Oczywiscie "nowa" Bótka Sóflera, od jakiegos czasu T. Love (Muniek popada w totalna komercje) no i "Baska" Wilków dno absolutne- wiecej grzechów nie pamietam lub nie chce o nich pisac bo strace humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuckin'mary Re: Znienawidzony przebój IP: *.magma-net.pl 01.09.02, 17:43 avril lavigne"complicated"jak to lecialo codziennie o 9.00 rano w trojce to prawie nie zwariowalam,taki popowy chlam ,jakiejs przypieprzonej troche britney,fuuu-nie licze juz ich troje i takich pierdolow jak eiffel cos tam budka czy kozidrak...sa gusta i gusciki,ale teraz chcialam troche dopieprzyc innym,powyzywac sie...nirvana ,korn and all rock,grunge,punkrock the best pozdrowka FOR ALL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Simpson Re: Znienawidzony przebój IP: *.proxy.aol.com 03.09.02, 08:04 Jest taka piosenka sprzed roku albo dwoch "She's got that light"(wykonawcy nie pomne), wiele potrafie zniesc, ale to cos wychodzi daleko poza moje granice. Pozatym w radiu ciagle leci Ashanti i Jay-Z"I wanna be your chic", to jest straszne, jak czesto mozna sluchaczy meczyc jedna piosenka. Poza tym- tradycyjnie Budka suflera i ich ogolnie znane chaltury i oczywiscie Beatka Kozidlak. Zastanawiam sie JAK MOZNA TEGO WOGOLE SLUCHAC? O ich3 nawet nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaia76 ONE DAY IN JULYYYYYYY!!!!!!!!!!! 25.11.02, 10:16 Tak mniej więcej to leci. Nie wiem, czyje to, ale nieważne. Koleżanka, z którą mieszkam upodobała sobie ten song, przez co mam przyjemnosć wysłuchiwać tego czegoś co najmniej dwa razy dziennie w dzień powszedni i pięć w weekendy. Do tego z takim nagłośnieniem, że nie tylko ja jestem jej mimowolnym słuchaczem, ale też całe osiedle. Horror!!!!!!! Jeszcze trochę, a zacznę demolować mieszkanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana Re: Znienawidzony przebój IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 28.11.02, 10:29 Moje znienawidzone przebojehakira(wszystkie) , Britney(to samo), ALICJA JANOSZ (chała a nie przeboje) i Avril Lavigne.Ta ostatnia pozuje na ostrą laskę a wystarczy jedno słówko jej kumpla z zespołu i chodzi jak nakręcona. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elentarii Re: Znienawidzony przebój IP: *.toya.net.pl 28.11.02, 11:19 Jak jeszcze raz usłyszę GDZIEKOLWIEK ten ketchup, to naprawdę zacznę krzyczeć! To ostatnio piosenka która wywyołuje u mnie furię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista krywań- hej szlała szalała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.03, 01:32 kiedy to było, he? ostatnio słyszałem w radio, i... jest tak dziwna, szatanski syntezator, jako podklad pod cpanie moze byc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: znienawidzony przebój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.03, 10:29 Kiedy chodziłem do szkoły w radiu rano codziennie rano puszczali "Rysę na szkle" Urszuli. Wtedy tego nienawidziłem (kojarzyło mi się z rannym wstawaniem), teraz nawet mi się podoba. Nie znoszę "We Are The Champions", zwłaszcza w wersji stadionowej, choć pozostałe utwory Queen mi się podobają. No i jeszcze Budka Suflera z lat 90, poza "Cisza jak ta" wszystko beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: znienawidzony przebój 16.03.03, 13:04 Najbardziej nie lubie wlasnie "przebojow sezonu", tego, czego w danym czasie sluchaja wszyscy i wszedzie, nawet gdy to cos mi sie podoba, po tygodniu nienawidze tego, zatykanie uszu nie pomaga, to muzyka wszedobylska Pai Odpowiedz Link Zgłoś