Dodaj do ulubionych

Rage Against The Machine świątecznym numerem je...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 15:41
brawo RATM! ;] gdybym co 5 minut natykał się na to, a nie na *** Last Christmas, świat byłby piękniejszy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Frusciante Re: Rage Against The Machine świątecznym numerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 19:22
      Podsumowanie wam się udałosmile
    • Gość: pawez Re: Rage Against The Machine świątecznym numerem IP: *.CNet.Gawex.PL 21.12.09, 22:41
      Rage Against the Machine!!! W końcu zwycięstwo zła nad dobrem!!!
    • Gość: radwan19 Re: Rage Against The Machine świątecznym numerem IP: *.bb.sky.com 21.12.09, 23:50
      Moje pobranie było jednym z 500000 na liście.Protest przeciwko współczesnemu debilizmowi powiódł się w 100%...
    • Gość: gg Re: Rage Against The Machine świątecznym numerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.09, 09:54
      KRIS ZAR z Londynu i jego pierwszy teledysk: www.youtube.com/watch?v=E-f8L4STy1A Muzyka inspirowana popem, jazzem i soulem, a także twórczością Madonny, Annie Lennox i Basi Trzetrzelewskiej.
    • Gość: wlad Re: Rage Against The Machine świątecznym numerem IP: *.pzu.pl 22.12.09, 10:52
      fajnie smile ostatnio pojeździłem trochę za prezentami po galeriach i w każdej "last christmas", "jingle bells" i jeszcze pare innych piosenek słyszałem. Kiedy ktoś się zorientuje, że to zaczyna w pewnym momencie wk*?#**# i człowiek chętniej wszedłby do sklepu, gdzie leci normalna muzyka? Czy ludzie którzy ustalają co będzie puszczane w sklepach to debile?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka