Gość: grandż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 15:41 brawo RATM! ;] gdybym co 5 minut natykał się na to, a nie na *** Last Christmas, świat byłby piękniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Frusciante Re: Rage Against The Machine świątecznym numerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 19:22 Podsumowanie wam się udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawez Re: Rage Against The Machine świątecznym numerem IP: *.CNet.Gawex.PL 21.12.09, 22:41 Rage Against the Machine!!! W końcu zwycięstwo zła nad dobrem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radwan19 Re: Rage Against The Machine świątecznym numerem IP: *.bb.sky.com 21.12.09, 23:50 Moje pobranie było jednym z 500000 na liście.Protest przeciwko współczesnemu debilizmowi powiódł się w 100%... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Rage Against The Machine świątecznym numerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.09, 09:54 KRIS ZAR z Londynu i jego pierwszy teledysk: www.youtube.com/watch?v=E-f8L4STy1A Muzyka inspirowana popem, jazzem i soulem, a także twórczością Madonny, Annie Lennox i Basi Trzetrzelewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlad Re: Rage Against The Machine świątecznym numerem IP: *.pzu.pl 22.12.09, 10:52 fajnie ostatnio pojeździłem trochę za prezentami po galeriach i w każdej "last christmas", "jingle bells" i jeszcze pare innych piosenek słyszałem. Kiedy ktoś się zorientuje, że to zaczyna w pewnym momencie wk*?#**# i człowiek chętniej wszedłby do sklepu, gdzie leci normalna muzyka? Czy ludzie którzy ustalają co będzie puszczane w sklepach to debile? Odpowiedz Link Zgłoś