Gość: roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 11:01 Prosze aby mi podać najlepsze piosenki polskiego Hip-Hopu,robie składanke- będe dzwięczny wam za to.Please help me!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ukaz Re: Prosze napiszcie mi najlepsze piosenki Hip-Ho 08.02.04, 00:28 a sa wogole takie???? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Prosze napiszcie mi najlepsze piosenki Hip-Ho 08.02.04, 00:29 ukaz napisał: > a sa wogole takie???? Nie rozumiesz - spójrz na tytuł. Masz NAPISAĆ najlepsze piosenki. Jeszcze ich nie ma, ale Ty je stworzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
ukaz Re: Prosze napiszcie mi najlepsze piosenki Hip-Ho 08.02.04, 00:37 vulture napisał: > ukaz napisał: > > > a sa wogole takie???? > > Nie rozumiesz - spójrz na tytuł. Masz NAPISAĆ najlepsze piosenki. Jeszcze ich > nie ma, ale Ty je stworzysz. > dzieki za wsparcie, oto utwory z mojej nowej plytki: -Ja i moja nowa beema -Z fryzura na zero ci do twarzy -Skopmy tego frajera -That's a niezly towar -Road to moj dom o czwartej nad ranem -Pani z Pewexu -Kobznac cie w ucho(goscinnie z moim kumplem dr Beretem) -Majteczki w kropeczki(moj pierwszy kołwer) Odpowiedz Link Zgłoś
ukaz Re: do którego zaprosiłeś Kukulską? 08.02.04, 00:45 Kukulska robi wokale w "Z fryzura na zero ci do twarzy", byl tez plan zeby ponownie zmiksowac jej"Puszka okruszka" powstawiac pare loopow i takich tam, ale sie okazalo ze ona sie nie liczy na naszym rynku wiec stuknelismy sie dyniami i kazde poszlo w swoja strone, ale tera wlasnie dogaduje sie z niezlym rymersem Norbim, to bedzie hicior w Argentynie(moj producent tam gdzies mieszka) Odpowiedz Link Zgłoś
joseph80 Ukaz=Hero 08.02.04, 00:49 Joł men. Ukaż ju ar maj hiro Stary świetne wpisy. Mam nadzieję, że zagościsz na tym forum na dłużej. Już dawno się tak nie ubawiłem Tylko nie pisz nic przypadkiem o U2, albo Oasis, bo Cię spotka to co mnie w wątku o Gentle Giant Pis maj broda Jos Odpowiedz Link Zgłoś
ukaz Re: Ukaz=Hero 08.02.04, 00:56 joseph80 napisał: > Joł men. Ukaż ju ar maj hiro > Stary świetne wpisy. Mam nadzieję, że zagościsz na tym forum na dłużej. Już > dawno się tak nie ubawiłem > Tylko nie pisz nic przypadkiem o U2, albo Oasis, bo Cię spotka to co mnie w > wątku o Gentle Giant > Dzieki za ostrzezenie, teraz juz wiem ze U DWA to najlepszy zespol w galaktyce, Oasis to to potenga. > Odpowiedz Link Zgłoś
joseph80 Re: Ukaz=Hero 08.02.04, 00:58 ukaz napisał: > Dzieki za ostrzezenie, teraz juz wiem ze U DWA to najlepszy zespol w galaktyce, > > Oasis to to potenga. No własnie A szczegolnie przy Ilhanie i Ajchołpie tak 3maj pzdr jos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daine Re: Prosze napiszcie mi najlepsze piosenki Hip-Ho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 01:02 Hip- hopu nie słucham już od pewnego czasu, bo się, jakby to delikatnie powiedzieć, zjeb*ł ostatnio, więc tylko stare kawałki: 1. "+ i -" Kaliber44 Kawałek powszechnie uważany za najlepszy w swoim gatunku. 2. "Konfrontacje" Kaliber44 Jak wyżej 3. "Powierzchnie tnące" Paktofonika 4. "Normalnie o tej porze" Kaliber44 5. "Chwile ulotne" Paktofonika To mój ulubiony i jeszcze może: 6. "Prorytety" Paktofonika 7. "Jestem Bogiem" 8. "Nowiny" 9. "Lepiej być nie może" i może coś innego: 10. "Głucha noc" Peja To mnie akurat nie rusza, ale ludzie to lubią W sumie najlepsze kawałki możesz znależć na płytach: "Kinematografia" Paktofoniki i wszystkich trzech płytach Kalibra: "Księga Tajemnicza Prolog", "W 63 minuty dookoła świata" i "3:44" Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe najlepsze piosenki Hip-Hop 08.02.04, 09:28 Gość portalu: daine napisał(a): > 10. "Głucha noc" Peja > To mnie akurat nie rusza, ale ludzie to lubią Ty na serio czy jaja sobie robisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daine Re: najlepsze piosenki Hip-Hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 13:05 Na serio. Są ludzie, którzy to lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: Prosze napiszcie mi najlepsze piosenki Hip-Ho IP: *.toya.net.pl 08.02.04, 13:35 chociaz ogolnie polski hh jakis wyjatkowo ambitny nie jest, to tu tez mozna znalezc dobre rzeczy. ja bym wybrala wiele kawalkow z wszystkich 3 albumow fisza i emade, wiele k44, ale o tym juz byla mowa.. poza tym emade&ostr - 'niebo', sistars.. yyy no i to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
motyla.noga Re: Prosze napiszcie mi najlepsze piosenki Hip-Ho 08.02.04, 16:08 Wspomnę jeszcze o takim czymś jak Paktofonika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Prosze napiszcie mi najlepsze piosenki Hip-Ho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 10:53 hej a więc:WWO 'DAMY RADE' ASCETOCHOLIX 'aniele' 'wypierdalam w kosmos' PEJA I SWEET NOIS (CHBA ZLE NAPISALAM) NIESTETY ZARAZ PRZERWA DOPISZE CI JESZCZE KIEDYŚ Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Prosze napiszcie mi najlepsze piosenki Hip-Ho 10.06.04, 01:52 Pożyczyłem i oddaję >> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12528661&a=13240483 Odpowiedz Link Zgłoś