h8red 18.02.04, 20:38 Chwilowo mam dwa: "Po chuj tam lecisz?" "Panowie, kurwa, wyjazd jest" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Re: Cytaty meczowe 18.02.04, 21:15 "Na stadionie (...) chyba nie słyszeli o noszach, bo nie widzę tych gości, którzy noszą." Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Cytaty meczowe 01.03.04, 08:47 do wbiegającego sanitariusza: "dobij go!!" Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Myślałem, że będzie cytat :((( (n/t) 01.03.04, 15:12 Ale ja żadnych cycatów moczowych nie znam. A tym bardziej cytatów, gdyz nie oglądam sportu, a tymbardziej piłki noznej... Przypominają mi się tylko dwa stare cytaty: "Trener puścił Bąka" i "Piecyk się rozgrzewa".)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Myślałem, że będzie cytat :((( (n/t) 01.03.04, 17:36 aric napisał: >"Piecyk się > rozgrzewa".)) Tego typu to znam: "W zespole wojskowych rozstrzelal sie Nyćkowiak" "Marek Zając - świeżo upieczony reprezentant Polski" "Trener gosci spojrzał na zegarek by dać swoim zawodnikom ostatnie wskazówki" Odpowiedz Link Zgłoś