Gość: Pawel S. IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 21.02.04, 19:25 Jest swietny. bardzo lubie go sluchac. Wpada w ucho. Naprawde cool Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ps25@poczta.fm Sean Paul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 11:40 Koles jest normalnie zajebisty piosenka Get busy i Gimme the light są cool i wogóle czekam na kolejną równie zajeb... plytę. Co do pana Seana P. to mowie mu pozdro600 i niech jego dancehall trwa na WIEKI WIEKÓW AMEN!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: I'm Still In Love With You IP: *.vline.pl / *.vline.pl 17.04.04, 12:35 A ja myślałem że to wątek o pięknej bluesowej balladzie Thin Lizzy Wersja z "Live and Dangerous" po prostu zwala z nóg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosambo Re: I'm Still In Love With You IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 15:30 Aha, nie jestes sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uszczypnij_muzo Re: I'm Still In Love With You IP: *.toya.net.pl 17.04.04, 14:21 Generalnie rzecz biorąc utwór ten słyszę około 10 razy dziennie, co chwilę "puszczają" go w radiu, w pubie, w którym często siedzę i na różnego rodzaju imprezach. Mam go po prostu serdecznie dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michasia Re: I'm Still In Love With You IP: *.faraon / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 15:17 Przystojny jamajczyk,swietna muzyka ,seksowny glos,uwodzicielskie spojrzenie,uwielbiam go sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps25@poczta.fm Re: I'm Still In Love With You IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:45 Nieźle mu powiedziałaś jak by to usłyszał to by Cię pewnie porwał na Jamajkę, ożenił się z Tobą i śpiewał by Ci tym swoim seksownym głosem.szkoda,że nie jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: I'm Still In Love With You 11.05.04, 15:52 Muszę powiedzieć, że generalnie to zbiera mi się na wymioty kiedy po raz 34868972776 w ciągu dnia słyszę w radiu seplenienie pana Seana Paula. Potworny muczyczny koszmarek. Zastanawialem się nawet, czy nie wartoby rozważyć sprzedawania nagrań pana Seana Paula w aptekach, jako niezawodnego środka na oczyszczenie górnych odcinków przewodu pokarmowego i alternatywną metodę płukania żołądka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uszczypnij_muzo Re: I'm Still In Love With You IP: *.toya.net.pl 22.05.04, 14:04 Otóż to - ten kawałek jest grany w radiu kilka razy w ciągu każdej godziny. Ten koszmarny "akcent" (tudzież seplenienie) pana Seana Paula jest nie-do- zniesienia. Ów jamajczyk powinien zawisnąć, a cały nakład jego ostatniej plyty powinien być spalony. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: I'm Still In Love With You 22.05.04, 16:40 na imprezie nie najogorszy. ale RAZ!!!! bo ilez mozna.. ueeeeee Odpowiedz Link Zgłoś