Dodaj do ulubionych

Fryderyki 2003 rozdane

IP: 62.181.161.* 09.03.04, 23:49
e tam fryderyki
Obserwuj wątek
    • Gość: docent_pa Fryderyk dla Jacka Kaczmarskiego IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:52
      Najwyzszy czas smile
      • telek_ Re: Fryderyk dla Jacka Kaczmarskiego 19.05.04, 17:04
        Gość portalu: docent_pa napisał(a):

> Najwyzszy czas smile

Za późno.
        I niepotrzebnie - nobilitacja to nagrody, a nie Twórcy.
    • Gość: gwidosz Pewnie, że najwyższy czas! IP: 81.210.54.* 10.03.04, 00:10
      I to nie tylko na Fryderyki!
    • hanunia33 Re: Fryderyki 2003 rozdane 10.03.04, 09:00
      ja czekałam na roztrzygnięcia i ucieszyły mnie one
      • Gość: pasztet Kayah - zero i słusznie:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.04, 12:57
        Koniec ery zarozumiałej mega gwiazdy smile
        • arim Re: Kayah - zero i słusznie:) 10.03.04, 14:26
          A mnie się nie podoba, że nic nie dostała. W ogóle do bani te fryderyki.
          Najwięcej nagród zbiera Raz-dwa-trzy, które jest średniawe, wśród debiutów
          wygrywa SiStars, podczas gdy rewelacyjne 15 minut projekt pozostaje w cieniu -
          i dlaczego? - bo wydaje ich Kayah! Ktoś się uwziął na nią i przez to udupili
          bardzo fajny zespół... uncertain

P.S. Powyższe opinie są moje własne, nikogo do nich nie będę przekonywał i nie
          zamierzam o nich dyskutować, chciałem je tylko przedstawić wink
    • Gość: Klasyk Re: Fryderyki 2003 rozdane IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.03.04, 23:24
      Szkoda ze kolejny raz media zajely sie tylko sztuka przez male "S",a gdzi echoc
      slowo n atemat nagrod w kategoriach w ktorych juz od lat jestesmy liderem w
      europie i swiecie.Czy nie zapominamy o osiagnieciach tzw sztuki wysokiej,czy
      redakcje szanownych gazetek zapomnialy o muzykach klasycznych.Wstyd,ze opisuja
      tylko newsy dla ludozerki.Dajcie cos dla intelektualnych elit......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka