cze67 27.03.06, 10:51 Ponieważ wpisy o tym radio plątają się sobie po różnych wątkach (w czym wielka zasługa kolegi obłego:-)), proponuję pogaduchy o nim umieszczać tutaj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek0 Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 13:44 Zauważam zbieżność stylu narracji i sposobu intonacji osoby prowadzącej jedną z audycji RK a nieodżałowanej pamięci Pawłem Kostrzewą. (Takie charakterystyczne zawieszanie głosu na końcu zdania) No, z tą drobną różnicą, że Osoba Prowadząca nie podnieca się jak Kostrzewa, co też jej się chwali. Odpowiedz Link
janek0 Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 14:06 obly napisał: > Czy myslisz o tym Studencie Redaktorze? yhm. przynajmniej taka mi się nasunęła refleksya po ostatniej audycji. Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 13:48 Fajnie!! A co to jest Radio Kampus? :) Odpowiedz Link
janek0 Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 14:07 grimsrund napisał: > Fajnie!! > > A co to jest Radio Kampus? :) a to Odpowiedz Link
cze67 Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 14:21 A zaczęło się tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20715&w=34853205&wv.x=1&a=35260406 Odpowiedz Link
obly Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 13:58 nie czuje sie winnym, to nie jest hype, po prsotu kurde tak jest no. a co do XTC to to pierwsze to straszliwy ckliwy majonez do sałatek i to ni taki "napoleoński" ale taki dekoracyjny. Natomiast drugi to smaczna ściana gitarowego deszczu. a powracajac do radio Kampus to dla mnie naprawdę jedyne na razie radio (z wyjątkami pewnych audycji) gdzie nie wkroczył jeszcze wszechobecny wojewódczyzm i dzwoniedopanapani czy tez inne audiotele prowadzone przez trolle z obowiązkową wadą wymowy pod nazwą "Pan Ojakijestemfajny". I jest słodki brak dużej ilosci reklam. Bo to tak jest że jak ktos godnosciom swom i kulturom osobostom i pasjom ponadpodziałowom podeprze choćby britpop i to fajnie wybrany to to smakuje. W bisce prowadzą dziwni kolesie czasem audycje. Ich się boję. krzyczą cos. i w ogóle jeszcze sie okazało dodatkowo po przejrzeniu autorów że z kolesiem z "klimaciarni", niejakim "cukrem" spotkałem się na pobrzdąkiwaniu gitarami swego czasu. i pewnie się spotkam jeszcze. Mnie się podoba ze sporo z tych tam to aktywne muzykolubiejące stwory i choć studentem nie jestem to ten szacunek do muzy mi strasznie odpowiada. Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 17:07 Wszedłem... pierwszy strzał na klatę - Destrołks, których nienawidzę. No cóż, sie zobaczy dalej. Odpowiedz Link
jazzkam Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 17:10 ten koleś co ma na imię kuba a nazwisko nie pamiętam jest spoko, w niedziele ma audycje, poza tym jakieś recenzje ponoć pisze ale chyba do szuflady :F Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 17:23 Znów przegapiłem audycję, to znaczy nie przegapiłem tylko niedzielne wieczory mam przeważnie pozajmowane i nie mogę. Jest jakiś tzw. szpieg w Kampusie, żeby można było sobie odsłuchać Kuby Ambrożewskiego np. w poniedziałek? Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 17:31 glebogryzarka1 napisał: > Znów przegapiłem audycję, to znaczy nie przegapiłem tylko niedzielne wieczory > mam przeważnie pozajmowane i nie mogę. Jest jakiś tzw. szpieg w Kampusie, żeby > można było sobie odsłuchać Kuby Ambrożewskiego np. w poniedziałek? Hm, szpieg jest, ale nie mam do niego dostępu. A nawet jak bym miał, to jak to udostępniać? Yousenditować godzinne pliki? :| Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 17:39 > Hm, szpieg jest, ale nie mam do niego dostępu. A nawet jak bym miał, to jak > to udostępniać? Yousenditować godzinne pliki? :| A wiesz, ile by to miało ściągnięć? :) Odpowiedz Link
mameluch Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 18:55 i Ilhan po pewnym czasie stałby się kimś w rodzaju Arctic Monkeys wśród prowadzących;P Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 19:28 glebogryzarka1 napisał: > A wiesz, ile by to miało ściągnięć? :) Z milion. Tak czy owak, w tej chwili nie mam możliwości. Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 21:13 Niedziela między 22 a 23... Hmm, co my wtedy robimy? Aaa, zawsze siedzimy przed kompem. No, dożyć do niedzieli, a wtedy się zobaczy, a właściwie usłyszy :) Odpowiedz Link
aasiek Re: wątek o Radio Kampus 27.03.06, 22:49 Mi ktoś powiedział wczoraj ;) i sobie posłuchałam. Fajnie, cieszę się, ze mogłam posłuchać czegoś innego niż zwykle ostatnio. I ten Redaktor taki w porządku bardzo ;) Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 02.04.06, 22:54 Żeśmy trochę zapomnieli, i dopiero teraz włączyli... Powitali nas w związku z tym Oasis. Jakoś tak zero zdziwień, jakby kto pytał :) Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 02.04.06, 22:59 No, ale teraz, jakby na przeprosiny, Spiritualized. No tak to rozumię, jest w porzo, dziękuję serdecznie :)) Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 02.04.06, 23:16 To rozumiem do zarządzającego playlistą, bo audycji autorskich dziś w godzinach 20-24 nie ma. Odpowiedz Link
nemrrod Re: wątek o Radio Kampus 02.04.06, 23:23 Ha, wiedziałem że coś jest nie tak. Też postanowiłem dziś w końcu posłuchać i dziwiłem się czemu Ilhan gra Red Hot Chili Peppers i Royksopp :| Odpowiedz Link
polleke Re: wątek o Radio Kampus 02.04.06, 23:23 ilhan napisał: > To rozumiem do zarządzającego playlistą, bo audycji autorskich dziś w godzinach 20-24 nie ma. No, oddycham z ulgą. Trochę mnie ci Red Hoci przestraszyli :) Odpowiedz Link
janek0 Pokolenie JPII uprasza się o nieczytanie 03.04.06, 19:38 ilhan napisał: > Phi, ludzie małej wiary :) Ty się lepiej ciesz, że nie kazali Ci grać Barki. Odpowiedz Link
pytajnick Porcys - ojej? 05.04.06, 21:16 porcys.com/Forum.aspx?id=1862 coś własnie leci, ale nie wiem czy to oni bo nie znam mam pojęcia o timbre redaktorow porcysa. Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 09.04.06, 21:50 Żeby nie było, żem tylko do niezalu naszych niezal-forumowiczów cięty, to do protokołu proszę wpisać, że niezal w wydaniu red. Sz. prezentowany właśnie na antenie też mnie nudzi mocno, no. :) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Middle Class Revolt! n/t 09.04.06, 23:33 A tak w ogóle to żem nagrał tę audycję red. A. całą i tak się zastanawiam jak ją ogółowi do znania przerzucić - 139 mega to nie w kij dmuchał :( Odpowiedz Link
janek0 Re: Middle Class Revolt! n/t 09.04.06, 23:38 grimsrund napisał: > A tak w ogóle to żem nagrał tę audycję red. A. całą i tak się zastanawiam jak > ją ogółowi do znania przerzucić - 139 mega to nie w kij dmuchał :( Czemu aż tyle ?! Odpowiedz Link
grimsrund Re: Middle Class Revolt! n/t 09.04.06, 23:47 Częstotliwość empeczy 320. Ale mogiem spróbować zmienić na przykład do 180 - to pewnie się zmniejszy. Odpowiedz Link
janek0 Re: Middle Class Revolt! n/t 10.04.06, 00:00 grimsrund napisał: > Częstotliwość empeczy 320. Ale mogiem spróbować zmienić na przykład do 180 - to > > pewnie się zmniejszy. Heh. przyszedł mi do głowy pomysł zrobienia kreatywnego miksa. :) Coś w stylu "Dziennika TV" Fedorowicza. :) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Middle Class Revolt! n/t 10.04.06, 00:15 Przy 192 jest 83 MB. Lepiej, ale może się jeszcze lepiej da? Może spróbuję .wma, albo .aac?? Odpowiedz Link
pytajnick Re: Middle Class Revolt! n/t 10.04.06, 00:17 grimsrund napisał: > Przy 192 jest 83 MB. Lepiej, ale może się jeszcze lepiej da? Może > spróbuję .wma, albo .aac?? Może wywal muzykę i zostaw samego, hehe, redaktora? Utwory sami sobie znajdziemy. :-) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Middle Class Revolt! n/t 10.04.06, 00:19 To dużo tego nie zostanie ;)) Powolutku. Najpierw spróbujem, jak wyjdzie z .wma 160 kb/s 44100 Hz. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Middle Class Revolt! n/t 10.04.06, 00:50 No dobra. Przy 80 kB i tak wyszło 35 mega, czyli za dużo. Będzie tak: pełna wersja empeczy 192 idzie do mojego archiwum, a ludności wyślę za chwilę same wycięte wynurzenia Redaktora, o. :) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Middle Class Revolt! n/t 10.04.06, 02:56 Nu i już jest! 13 mega i 19 minut (wma), ale warto :)) Odpowiedz Link
ilhan Re: Middle Class Revolt! n/t 10.04.06, 09:18 Dajcie spokój! Wczoraj był pure nonsense, skupiałem się na samorealizacji :) Odpowiedz Link
ilhan Re: Middle Class Revolt! n/t 10.04.06, 09:20 A Grimsrund niech naprawi sobie skrzynkę, bo wszystkie maile zwraca :/ Odpowiedz Link
grimsrund Re: Middle Class Revolt! n/t 10.04.06, 14:32 No co? Nie lubię gazowni, to i gazownia pewnie też mnie nie lubi ;) Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 16.04.06, 22:35 Kurdeno, prawie zapomniałem!!! :(( Ale od teraz już nagrywam. Dobre i to... Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 16.04.06, 23:50 Wersja oficjalna jest taka, że zobaczyłem wpis Grimsrunda i w ostatniej chwili wstawiłem Spiritualized Odpowiedz Link
mameluch Re: wątek o Radio Kampus 17.04.06, 00:08 i dlatego anegdotka się nie zmieściła? wobec wyżej przedstawionej wersji oficjalnej - Grim ma bęcki;) Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 17.04.06, 00:40 Kolega niech nie będzie taki duży ;) Odpowiedz Link
mameluch Re: wątek o Radio Kampus 17.04.06, 00:41 przycinać proszę od dołu, głowa jeszcze powinna mi się przydać;) Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 17.04.06, 00:46 mameluch napisał: > i dlatego anegdotka się nie zmieściła? Bo zaplanowałem za dużo muzyki (alternatywnie: bo za dużo gadałem). Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 17.04.06, 00:57 Tak czy owak, sierżant Nowak - plik z uratowanej części już wysłany :) Odpowiedz Link
around_the_sun Re: wątek o Radio Kampus 17.04.06, 12:28 jedyne co mogę powiedzieć tym, których jeszcze nie wciągnęło: polecam, polecam, polecam. Wczorajsza świąteczna audycja- bardzo, bardzo :) Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 18.04.06, 18:58 Jako że wątek o całym radiu, a nie tylko jednej audycji, to powiem, że właśnie frunie sobie w Kampusie sam Karl Malone. Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 18.04.06, 19:00 No to wreszcie, pierwszy raz w życiu, se słucham. Dzięki! :)) Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 18.04.06, 19:28 grimsrund napisał: > No to wreszcie, pierwszy raz w życiu, se słucham. Karla Malone? Przecież ściągalny jest, legalnie. afrokolektyw.elysium.pl/muzyka/Karl_Malone.mp3 Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 18.04.06, 20:14 A bo ja to taki niedzisiejszy jestem :) Dzięki. Odpowiedz Link
cze67 Re: wątek o Radio Kampus 24.04.06, 10:14 grimsrund napisał: > A bo ja to taki niedzisiejszy jestem :) > > Dzięki. Ja też pierwszy raz posłuchałem wreszcie tego kultowego kawałka. W wersji studyjnej nie ma on jednak tego czadu co na koncercie. BTW - co wokalista śpiewa w refrenie po słowach "Karl Malone"? Odpowiedz Link
mameluch Re: wątek o Radio Kampus 24.04.06, 13:23 wydaje mi się, że 'Listonosz Malone'. tzn. 'listonosz' na pewno (w końcu to jego przydomek), a 'Malone' to domniemanie, które teraz mi się nasunęło po przesłuchaniu. wcześniej myślałem, że to 'na kosz' lub coś takiego:) Odpowiedz Link
cze67 Re: wątek o Radio Kampus 24.04.06, 13:25 A mi się wydaje, że "i kosz ma dość":-) Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 24.04.06, 13:29 Kaaaaarl Maaaalooooone / Listoooonoooosz Kaaaarl Nie? Zawsze tak to słyszałem. Odpowiedz Link
cze67 Re: wątek o Radio Kampus 24.04.06, 16:19 Jak doniosło źródło zbliżone, leci to tak: "Karl Malone listonosz Malone". Idę do laryngologa. Do jutra. Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 23.04.06, 22:33 Kurna!!!! Znów to samo!!!! :((( Na sam koniec TY ANIELE MÓJ dopiero sie załapałem. Ale dobre i to. Odpowiedz Link
theagata Re: wątek o Radio Kampus 23.04.06, 22:53 grimsrund napisał: > Kurna!!!! Znów to samo!!!! :((( > > Na sam koniec TY ANIELE MÓJ dopiero sie załapałem. Ale dobre i to. > koniec ale jednocześnie początek ;) to leci tak: "ŚPIJ ANIELE MÓJ ŚPIJ ANIELE MÓJ ŚPIJ ANIELE MÓJ ..." i koniec piosenki. Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 24.04.06, 13:45 theagata napisała: > ucieszył mnie nowy cykl o THE JAM. To git. Klaus, mam nadzieję, nie sprofanowany. Pozdr. Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 30.04.06, 22:34 Dziś na posterunku od początku na szczęście. Teraz - Lenny Valentino. No i to ja rozumię! :)) Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 30.04.06, 23:43 Muzyka ładna, tylko prowadzący strasznie dziś ględził. Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 01.05.06, 00:28 To dla prowadzącego dobra wiadomość zatem - w czasie montażu 3/4 audycji się skasowało :(( Został tylko ostatni kwadrans, więc umieściłem wszystko to, co było słychać, bez wycinania. Jakaś siła ohydna nie pozwala całości jak widać ogarnąć :( Tak czy owak, już wisi. Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 07.05.06, 22:21 Czy muszę pisać, czyjej pamięci poświęcona jest dzisiejsza audycja? No, to do głośników pędem... Odpowiedz Link
obly Re: wątek o Radio Kampus 07.05.06, 22:57 akurat sobie siedzie ;))) kierownik zapodaje, załoga słucha grzecznie w ogóle sie dowiedziałem ze po kilku latach przerwy kumpela a niejaka gruzya ktora kiedys puszczala nocne audycje w radiostacji wraca na łono eteru i radiować będzie po Ilhanie 0 23. pierwzy kawalek Again ponoc ma frunać. Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 07.05.06, 23:41 obly napisał: > w ogóle sie dowiedziałem ze po kilku latach przerwy kumpela a niejaka gruzya > ktora kiedys puszczala nocne audycje w radiostacji wraca na łono eteru i > radiować będzie po Ilhanie 0 23. pierwzy kawalek Again ponoc ma frunać. Serio to ona? No to się poznaliśmy. Zdziwiło mnie te 16 minut na liczniku kiedy wybiegałem z radia, ale skoro "Again", to stawiam że Archive? I dziękuję wszystkim dziś słuchającym. Tak, mi też było smutno. Nadal jest, co zrobić. Odpowiedz Link
ton2 Re: wątek o Radio Kampus 07.05.06, 22:57 Dawno mi sie tak smutno nie sluchalo radia. Szkoda, ale i dzieki za to, Ilhan. Pozdrawiam Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 07.05.06, 23:49 Jak ja nienawidzę swojego komputera!!! :(( Zniszczył mi drań większość nagrania, zostało tylko 10 minut ze środka audycji. Dobre i to - zaraz umieszczam. Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 07.05.06, 23:53 W tej kwestii, to jeśli ktoś ma chęć przesłuchać audycję ubiegłotygodniową (a tę dzisiejszą za tydzień itd.), to proszę tylko powiedzieć. Odpowiedz Link
janek0 Re: wątek o Radio Kampus 08.05.06, 10:05 lhan napisał: > W tej kwestii, to jeśli ktoś ma chęć przesłuchać audycję ubiegłotygodniową (a t > ę dzisiejszą za tydzień itd.), to proszę tylko powiedzieć. Mówię. (tj. i tę dzisiejszą, i tę ubiegłotygodniową) (Bo notorycznie zapominam, że mam włączyć radio o tej godzinie...) Odpowiedz Link
nemrrod Re: wątek o Radio Kampus 08.05.06, 18:41 janek0 napisał: > Mówię. (tj. i tę dzisiejszą, i tę ubiegłotygodniową) Ja również. Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 08.05.06, 18:44 nemrrod napisał: > janek0 napisał: > > > Mówię. (tj. i tę dzisiejszą, i tę ubiegłotygodniową) > > Ja również. Pocztę proszę sprawdzić. Zresztą na "ogólnej" też chyba jest. Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 14.05.06, 21:20 janek0 napisał: > (Bo notorycznie zapominam, że mam włączyć radio o tej godzinie...) *przypomina* Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 14.05.06, 21:39 *ma n******ę, że tym razem nagranie mu się nie spieprzy...* Odpowiedz Link
grimsrund Re: wątek o Radio Kampus 15.05.06, 01:55 No i prawie wszystko się nagrało :) Ucięło jedynie ostatnie zagajenie Redaktora, ale cała reszta ocalała. Przystępuję do transportu. Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 15.05.06, 16:25 Zainteresowani całością z ubiegłego tygodnia czyli audycją o Grancie M. powinni wejść *gdzie należy*. Odpowiedz Link
janek0 uff 30.05.06, 17:26 Orzeł leciał długo i lotem poniekąd koszącym, a w międzyczasie, eee, gniazdo się zepsuło, ale w końcu wylądował. Odpowiedz Link
obly Re: wątek o Radio Kampus 28.05.06, 21:58 zeby nie było ja juz grzecznie siedze przy radyjku, drineczek pelen, grzebie siebie w sieci i jak na razie czekam na pana panie generale fal il Hanie Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 28.05.06, 22:24 obly napisał: > zeby nie było ja juz grzecznie siedze przy radyjku, drineczek pelen, grzebie > siebie w sieci i jak na razie czekam na pana panie generale fal il Hanie Brać przykład z tego pana! *przeprasza za wpadkę* Odpowiedz Link
mameluch Re: wątek o Radio Kampus 28.05.06, 22:25 jak się na foruma zerka to się wpada;) tak serio to nawet nie zauważyłem:| Odpowiedz Link
mameluch Re: wątek o Radio Kampus 28.05.06, 22:29 aha, chyba że chodzi o ten bliżej nieokreślony dźwięk, a nie żadną wpadkę merytoryczną. myślałem że jakiś dżingiel:) Odpowiedz Link
obly Re: szkocki pop, cudownie (n/t) 28.05.06, 22:48 spsociłbym cos ;)))0 wooo hooooooo (dance dance dance) Odpowiedz Link
obly Re: szkocki pop, cudownie (n/t) 28.05.06, 22:51 brak mi kawalka killing joke love like blood... ale sobie w podgrupie nadrobie... ilhan twoja czupryna jeszcze za grzeczna ale ostatnimi kawalkami ciut ci sie zmierzwiła i jest dobrze ;))) Odpowiedz Link
ilhan Re: szkocki pop, cudownie (n/t) 28.05.06, 23:46 obly napisał: > brak mi kawalka killing joke love like blood... > ale sobie w podgrupie nadrobie... > ilhan twoja czupryna jeszcze za grzeczna ale ostatnimi kawalkami ciut ci sie > zmierzwiła i jest dobrze ;))) Obly, jaka czupryna? :| Zresztą ja grzecznieję na starość raczej, niż odwrotnie. "Love Like Blood" było kiedyś: www.radiokampus.waw.pl/index.php?cont=audycje_opis&aud=129&data=2006-02-12 Podziękowania dla wszystkich słuchających i kolejne przeprosiny za wpadkę na końcu. No bezmyślność. Odpowiedz Link
ilhan Re: szkocki pop, cudownie (n/t) 28.05.06, 23:46 ilhan napisał: > Zresztą ja grzecznieję na starość raczej, niż odwrotnie Przypominam wszystkim, że mówimy o muzyce :P Odpowiedz Link
obly Re: szkocki pop, cudownie (n/t) 29.05.06, 00:07 hehehehe dobry stary łysy wujek ilhanisko myslał by kto... ja tam lubie pewne rzeczy mniej grzeczne.. ostatnio słucham na maxa diamande galas... no normalnie mnie kobiecina rozwala... jestem ptzy niej takim aniołkiem ze nigdy bym sie nie spodziewał ;))) a co do włosów mój drogi to sie nie martw.. jest taka dobra niemiecka masc.... ;)) w ogóle to fajnie sie słucha radia kampus w niedziele mimo ze prawie zaden kawalek z mojego zakresu zainteresoiwan ;))) nawet teraz jak ta sieczka elektro leci... a co do killing joke to normalnie ostatnio na nowo ich odkrywam... bogowie i smiem twierdzic ze siekiera to nei tyle z nich co z the eksploited zrzynala... Odpowiedz Link
mameluch 04.06.06 04.06.06, 22:07 w końcu wyraźny wpływ forum na audycję:))) chyba cała futbolowa nie będzie? a szkoda, dobry muzyczny wstęp do MŚ byśmy mieli:) Odpowiedz Link
ilhan Re: 04.06.06 04.06.06, 23:57 mameluch napisał: > w końcu wyraźny wpływ forum na audycję:))) > chyba cała futbolowa nie będzie? a szkoda, dobry muzyczny wstęp do MŚ byśmy mieli:) Nie ma aż tyle dobrych piosenek o piłce :) Odpowiedz Link
mameluch Re: 04.06.06 05.06.06, 00:04 gdzieś już to słyszałem;) dobiłbyś Rikim Martinem do 50;) albo tym: video.google.com/videoplay?docid=735599108415694668 Odpowiedz Link
ilhan Re: 11.06.06 11.06.06, 21:13 Dziś konkurencja silna. Ale przypominam o konkursie :) Odpowiedz Link
jack9 Re: (konkurs programowo zbojkotuje, ale będzie sł 11.06.06, 22:55 Rozumiem że znajomi nie biorą udziału w konkursie ze wzgledu na fair play ;) Odpowiedz Link
grimsrund Re: (konkurs programowo zbojkotuje, ale będzie sł 11.06.06, 23:06 W założeniu tak było, ale tak mnie zdenerwowała bezwładność słuchaczy, że aż puściłem parę uszami, nie wytrzymałem i zagroziłem wygraniem konkursu. I od razu na szczęście od razu znalazła się inna prawidłowa odpowiedź :) Odpowiedz Link
ilhan Re: (konkurs programowo zbojkotuje, ale będzie sł 12.06.06, 00:03 jack9 napisał: > Rozumiem że znajomi nie biorą udziału w konkursie ze wzgledu na fair play > ;) Jack - wręcz przeciwnie :) Odpowiedz Link
mechanikk Re: Elo elo [n/t] 18.06.06, 22:02 No to dzisiaj słucham. Hehe, początek piękny :D Odpowiedz Link
mameluch Re: Elo elo [n/t] 18.06.06, 22:09 jakiż piękny ukłon w stronę forum i Aimarka:) Odpowiedz Link
around_the_sun Re: Elo elo [n/t] 18.06.06, 22:16 początek re we la cja ! komentarz zarówno :) jak w każdą niedzielę melduję się. Odpowiedz Link
mechanikk Re: Elo elo [n/t] 18.06.06, 22:21 Kurcze, że też nie wiem jai to kawałek był w tych Rolniczych Rozmowach ;P Odpowiedz Link
mechanikk Re: Elo elo [n/t] 18.06.06, 22:27 W ogóle to czuję, że za tym słynnym wyciszeniem na początku "Some Girls..." kryje się jakaś historia/anegdota. Ciekawe. Odpowiedz Link
ilhan Re: Elo elo [n/t] 18.06.06, 22:39 Dziękuję zarówno wiernej, jak i nowej publice. Bez Was byłoby to niemożliwe *wzrusza się* Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: Halo! [n/t] 25.06.06, 22:16 Aaaaaa, słyszę ilhana, ale fajnie :D Raz już nawet byłam blisko od posłuchania jego audycji, ale se na koncert wolał pojechać i zastępstwo było ;) Odpowiedz Link
ilhan Re: Halo! [n/t] 25.06.06, 22:28 To proszę o uwagi. Najlepiej krytyczne, tylko nie że "buuu ale pedalski głos", bardziej merytorycznie. Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: Halo! [n/t] 25.06.06, 23:20 spróbuję, ale uprzedzam, że ja merytorycznie raczej nie potrafię ;) Największym plusem jest to, że wszystkie utwory mi się podobały, co jak na standardy polskiego eteru jest rzeczą wręcz niebywałą. Większość o dziwo nawet znałam wcześniej, co sprawia, że mój wewnętrzny inżynier Mamoń jest zadowolony :) Ale Guillemots nie znałam i tych cosiów nowozelandzkich tyż nie, więc i funkcje edukacyjne mają szanse być pełnione. Także nie chcę straszyć, ale chyba przybędzie Ci jedna głucha słuchaczka ;) Odpowiedz Link
ilhan Re: Halo! [n/t] 26.06.06, 00:06 Danke. W takim razie za tydzień będzie bardziej niezal. Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: Halo! [n/t] 26.06.06, 21:05 ilhan napisał: > Danke. jak się czwórką z dojcza popisuje ;) Keine Ursache, Herr Ilhan ;D Odpowiedz Link
around_the_sun Re: Halo! [n/t] 02.07.06, 17:01 tak dla przypomnienia,up! I najlepszego dla aasiek. Odpowiedz Link
mechanikk Re: Halo! [n/t] 02.07.06, 22:55 Na koniec się podłączyłem i szkoda bo widzę, że dzisiaj koledżowy odcinek. Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: Halo! [n/t] 02.07.06, 23:02 ten kawalek the chills to bylo pink frost? Odpowiedz Link
janek0 Re: Halo! [n/t] 02.07.06, 23:31 Zabił mnie tekst: "Ten zespół nagrał kilka dobrych płyt, konkretnie dwie" Jednak oglądanie za dużo meczów nie robi najlepiej :) Odpowiedz Link
ilhan Re: Halo! [n/t] 02.07.06, 23:48 janek0 napisał: > > Zabił mnie tekst: > > "Ten zespół nagrał kilka dobrych płyt, konkretnie dwie" > > Jednak oglądanie za dużo meczów nie robi najlepiej :) Nic dodać nic ująć. Prowadzący dziś jak nowicjusz normalnie, ech. Odpowiedz Link
ilhan Re: Halo! [n/t] 03.07.06, 00:12 janek0 napisał: > > Zabił mnie tekst: > > "Ten zespół nagrał kilka dobrych płyt, konkretnie dwie" Ej no jak się przyjrzeć to jest to bardzo szpakowskie: "Przy piłce Anglicy a konkretnie Rooney". Odpowiedz Link
janek0 Re: Halo! [n/t] 03.07.06, 00:37 ilhan napisał: > > Zabił mnie tekst: > > "Ten zespół nagrał kilka dobrych płyt, konkretnie dwie" > Ej no jak się przyjrzeć to jest to bardzo szpakowskie: > "Przy piłce Anglicy a konkretnie Rooney". No więc właśnie. :] Czy teraz mamy się spodziewać "Andych Parrrrtrrrrydżów" i "Morisejów" ? ;) ATSD, to mi to Galaxie 500 na koniec przypomniało, że miałem się zapytać, czy znasz Lunę ? Bardziej "popowo" i melodyjnie grają od G500, i jakoś tak mi się wydaje, że Ci się może spodobać - momentami jest to coś między Belle & Sebastian i TG-B. Godna polecenia jest zwłaszcza "Romantica" z 2002. Odpowiedz Link
ilhan Re: Halo! [n/t] 03.07.06, 00:43 janek0 napisał: > No więc właśnie. :] Czy teraz mamy się spodziewać "Andych Parrrrtrrrrydżów" i > "Morisejów" ? ;) "Pierwsza jakże ważna płyta tego zespołu." > ATSD, to mi to Galaxie 500 na koniec przypomniało, że miałem się zapytać, czy > znasz Lunę ? Bardziej "popowo" i melodyjnie grają od G500, i jakoś tak mi się > wydaje, że Ci się może spodobać - momentami jest to coś między Belle & Sebastian i TG-B. Godna polecenia jest zwłaszcza "Romantica" z 2002. Coś tam kiedyś słyszałem, ale głównie z nazwy (że po rozpadzie G500 itd.). Will check them out soon. Odpowiedz Link
mechanikk Re: Halo! [n/t] 03.07.06, 01:08 > janek0 napisał: > > > No więc właśnie. :] Czy teraz mamy się spodziewać "Andych Parrrrtrrrrydżó > w" i > > "Morisejów" ? ;) Ech, w Radiu Łódź, jeden pan redaktor wspominał kiedyś o zespołach ARCZIW*, i DE REJWONTIS**. *Archive **The Raveonettes Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: Halo! [n/t] 03.07.06, 08:24 muchos gracias, rewelacyjny kawalek:] Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: Halo! [n/t] 03.07.06, 18:28 a ja wczoraj musiałam słuchać w komplecie z tatusiem i siostrą - uroki małych mieszkanek, jednego kompa i zepsutych słuchawek :/ Ale, o zgrozo, podobało im się, nawet mimo wrodzonej niechęci tatusia do muzyki obcojęzycznej. Moja działalność misyjna chyba nie idzie najlepiej, bo ilhanowi przybywa tylko kolejnych głuchych słuchaczy ;) Odpowiedz Link
ilhan Re: Halo! [n/t] 03.07.06, 19:14 Jakie poświęcenie. Doceniam bardzo. Pozdrowienia dla całej rodziny :) Odpowiedz Link
mechanikk Re: wątek o Radio Kampus 09.07.06, 21:29 A dzisiaj coś będzie, czy Redaktor festiwalem zmęczony? Odpowiedz Link
wybredny.projektant Re: wątek o Radio Kampus 09.07.06, 21:39 mechanikk napisał: > A dzisiaj coś będzie, czy Redaktor festiwalem zmęczony? Myślę że nie chodzi o zmęczenie festiwalem tylko o taki jeden mecz w TV...;) Odpowiedz Link
around_the_sun Re: wątek o Radio Kampus 09.07.06, 21:40 tym bardziej, że chyba zanosi się na dogrywkę... Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 09.07.06, 23:11 Dziś była sama muzyka. Ale jakże urodziwa, prawda? Za tydzień już normalnie. Odpowiedz Link
around_the_sun Re: wątek o Radio Kampus 09.07.06, 23:12 Muzyka urodziwa, a jakże ale bez głosu prowadzacego- nie da sie ukryć, nie to... Odpowiedz Link
ilhan Re: wątek o Radio Kampus 09.07.06, 23:24 around_the_sun napisała: > Muzyka urodziwa, a jakże > ale bez głosu prowadzacego- > nie da sie ukryć, nie to... Będę musiał coś spieprzyć za tydzień, bo za dużo tych miłych słów ostatnio :) Przysięgam, że to wyjątkowa sytuacja - następny finał dopiero za cztery lata. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: wątek o Radio Kampus 10.07.06, 08:48 ilhan napisał: > Przysięgam, że to wyjątkowa sytuacja - następny finał dopiero za cztery lata. > Pozdrowienia. Dlatego też sobie odpuściłam tym razem audycję. Ale wyczuwam w powietrzu odpuszczenie grzechów dla mnie ;) Z resztą, co to za audycja bez prowadzącego ;D Odpowiedz Link
theagata Re: wątek o Radio Kampus 10.07.06, 09:25 kwiat_paproci napisała: > Z resztą, co to za audycja bez prowadzącego. bo radio to nie szafa grająca ;) Odpowiedz Link
around_the_sun Re: wątek o Radio Kampus 16.07.06, 17:32 czy jest dzisiaj jakis mecz? nie? w takim razie mam nadzieję, że dzisiaj audycja będzie z prowadzącym :) Odpowiedz Link