Dodaj do ulubionych

POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA

IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.04.01, 20:16
Kto wg Was zasluguje na to miano?
Moje typy:
1)Krzysztof Krawczyk
2)Kapitan Nemo (czy ktos Go pamieta)
3)Jerzy Polomski
................i kto jeszcze ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Joe Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.toya.net.pl 03.05.01, 01:52
      Wokalistki ,ktore namietnie kopiuja amerykanskie gwiazdy.
    • Gość: Dorian Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.05.01, 05:38
      1. BEATA/BAJM
      2. Budka Suflera
      3. Skaldowie, Żuki, Czerwone Gitary
      • Gość: jarq Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.01, 16:31
        To ja może troszke inaczej. Zostawiam sprawę totalnego kiczu, bo to jest
        oczywiste! Ja stawiam na Piersi (Kukiz), Big Cyc i Golec Uorkiestra. Mam juz
        dość pseudojajcarskich kawałków, które mnożą się, jak insekty, tylko po to,
        żeby zdobyć 5 minut sławy i parę groszy! Prostym melodyjkom i debilnym tekstom
        w piosenkach - mówimy nie! Dziękuje, proszę o łagodny wymiar kary!
        • Gość: koka Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.polkomtel.com.pl 12.05.01, 16:57
          największy obciach to człowiek zwany kazimierzem staszewskim- chujowy wokal,
          cienkie texty, a autorytet że hej.......
          • Gość: hobbit Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.lovellwhitedurrant.com 15.05.01, 20:24
            Gość portalu: koka napisał(a):

&#62 największy obciach to człowiek zwany kazimierzem staszewskim- chujowy wokal,
            &#62 cienkie texty, a autorytet że hej.......

to ci ktos chyba na ucho nadepnal...

• Gość: _ed_ Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.wsi.edu.pl 23.05.01, 18:35
              Gość portalu: hobbit napisał(a):

&#62 Gość portalu: koka napisał(a):
              &#62
              &#62 &#62 największy obciach to człowiek zwany kazimierzem staszewskim- chujowy woka
              &#62 l,
              &#62 &#62 cienkie texty, a autorytet że hej.......
              &#62
              &#62
              &#62 to ci ktos chyba na ucho nadepnal...
              &#62
              kiedys moze spiewal nizle kawalki, ale dzisiaj juz dawno plywa w formalinie, czy
              wy tego nie widzicie/slyszycie ?!!!
              • Gość: BRUNO Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 212.244.180.* 12.06.01, 15:21

Gość portalu: _ed_ napisał(a):

&#62 Gość portalu: hobbit napisał(a):
                &#62
                &#62 &#62 Gość portalu: koka napisał(a):
                &#62 &#62
                &#62 &#62 &#62 największy obciach to człowiek zwany kazimierzem staszewskim- chujowy
                &#62 woka
                &#62 &#62 l,
                &#62 &#62 &#62 cienkie texty, a autorytet że hej.......
                &#62 &#62
                &#62 &#62
                &#62 &#62 to ci ktos chyba na ucho nadepnal...
                &#62 &#62
                &#62 kiedys moze spiewal nizle kawalki, ale dzisiaj juz dawno plywa w formalinie, cz
                &#62 y
                &#62 wy tego nie widzicie/slyszycie ?!!!

Racja - Kaziowi powinno się zabronić tak często występować i nagrywać kolejne płyty. Ta płodno?ć stanowczo nie wychodzi mu na zdrowie. Jak wyjdzie mu jeden numer miesięcznie to naprawdę będzie duży sukces.
          • Gość: gacjan Re: NAJLEPSZY ARTYSTA W POLSCE MIESZANY Z BŁOTEM IP: 192.127.210.* 03.09.01, 11:38
            Kazik obciachowy !!!
            to słuchaj dalej Ich Troje, albo Kai Paschalskiej tudzież Bon Jovi albo innych
            szmaciarzy !!!!!!
      • Gość: kaja Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 212.160.211.* 15.05.01, 16:09
        1. Urszula
        2. Zdzisława Sośnicka
        3. Shazza
        4. Maja Kraft
      • Gość: bObO Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 212.244.192.* 21.08.01, 18:15
        &#62 3. Skaldowie, Żuki, Czerwone Gitary

A o jakich Skaldach waść mówisz. Czyżby o tych, którzy w latach ''70 nagrali
        świetną progresywną płytę "Stworzenia Świata Cz. II", lub też "Podróż Magiczną".
        Bo jeśli nawet żeś o nich nie słyszał, to zdobądź najpierw trochę wiedzy, nim
        zaczniesz uogólniać i myśleć tylko o "Listonoszu".

• Gość: imek Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.ae.poznan.pl 14.05.01, 13:06
      STACHURSKY
      • Gość: Hit Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.olsz.gazeta.pl 15.05.01, 14:24
        1- Budka Suflera. Fajansiarstwo w zawodowym opakowaniu. Sikam na takich profi. Cugowskiego chciałbym
        złapać za łep i trzasnąć o kolano.
        2 - Piasek. Wkurza mnie jego wokal.
        3 - Zamanierowane hip hopowe gówniarstwo. Fason trzyma tylko Kaliber 44 i Fisz
      • Gość: Kicioll Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 217.97.190.* 11.07.01, 16:54
        Ja tez jestem za Stachurskim. Przecież to co on wyprawia to nic innego jak Disco
        Polo.
    • Gość: hobbit Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.lovellwhitedurrant.com 15.05.01, 20:28
      ostatnio Brathanki zeszly na psy, ale i tak nikt nie pobije w tej kategorii
      Britney i Boskiego Enrique. to dopiero koszmar na kolkach...
      • Gość: Iza Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 13:21
        Czy nadal mowimy o polskich wykonawcach?
        Dla mnie byla i bedzie Willas (czy ktos to jeszcze pamieta?)
      • Gość: GREG Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 217.8.179.* 16.05.01, 13:54
        NA SAMYM POCZATKU: POMIJAM TAKIE GOWNA JAK STACHURSKY, NORBI, SHAZZA BO TO Z
        ZALOZENIA KICZ, SKUPIAM SIE NA NIBY ARTYSTACH (TAK SIE ZWIA BYNAJMNIEJ ONI SAMI)
        1. KUKIZ
        2. BIG CYC
        3. BUDKA SUFLERA
        4. URSZULA
        5. PIASEK, CHOJNACKI, DE MONO ITP
        DUZE SZANSE DOLACZENIA DO ZACNEGO GRONA WROZE ZESPOLOWI T'LOVE
    • Gość: monimus Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.pl 16.05.01, 15:52
      Zdecydowanie nadmuchana Kukulska.Kicz gorszy niż disco polo.Zero głosu.Gdzie
      jej tam do mamy!Wstydu nie ma.
    • Gość: Katka Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 195.117.174.* 22.05.01, 11:13
      De gustibus non est disputandum
      • Gość: neo Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.public.uconn.edu 23.05.01, 04:38
        1)STECZKOWSKA ( woda sodowa)

2)Obywatel GC z czasow malzenstwa z pania Potocka ( a stara
        Republika byla taka fajna...)
    • Gość: _ed_ Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 195.117.114.* 23.05.01, 18:42
      Moje typy:
      1. Ta z Klanu Pipa, co to Britnej Szpyrka udaje
      2. Kokon Kulska czy jak jej tam, sztucznosci nigdy za wiele
      3. Golce i Bratanki do jednego gara z gownem
      4. te wszystkie pedaly yaro i spolka, az mnie czysci
      to wszystko co mam do powiedzenia, na dzien dzisiejszy cdn.
      AMEN
    • Gość: mimi Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 13:42
      1. Maja Sraja Kraft
      2. Brathanki (wielka porażka i nuda- wszystkie piosenki oparte samym schemacie;
      poza tym brzydka wokalistka- patrzć i słuchać nie mogę)
      3. Kukulska
      4. Budka Suflera
      ...na razie tyle, ale jeszcze trochę ich zostało...
      • Gość: Kakao Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 195.117.174.* 29.05.01, 11:02
        Gość portalu: mimi napisał(a):

&#62 1. Maja Sraja Kraft
        &#62 2. Brathanki (wielka porażka i nuda- wszystkie piosenki oparte samym schemacie;
        &#62 poza tym brzydka wokalistka- patrzć i słuchać nie mogę)
        &#62 3. Kukulska
        &#62 4. Budka Suflera
        &#62 ...na razie tyle, ale jeszcze trochę ich zostało...
        Są różne gusty, ja też nie lubię ww, ale po co ich obrażać...

• Gość: Kitty Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 20:51
      Dołączam się do listy, wymienię obciachowe (moim zdaniem) utwory, z tych
      najnowszych:
      Beata "Piesek twist"
      Kukulska "Tobie"
      K.Staszewski "Prohibition"
      • Gość: Kitty Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA -ups... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 21:18
        Ups, sorry... Przy tytule "Piesek twist" powinna być Urszula... Te panie często
        mi się mylą...
    • Gość: Kathy Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 195.117.174.* 31.05.01, 14:34
      Zdecydowanie Piasek
      • Gość: Arko Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 17:13
        1.STACHURSKY
        2.SHAZZA
        3.PIASEK
        4.NIE MÓWIĄC O CAŁYM DISCO POLO!!!!!!!
    • Gość: ja Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.chello.pl 04.06.01, 14:36
      praktycznie cała polska muzyka jest obciachowa, wiec o co tu sie klucic?
      w najlepszym razie robia nedzne kalki muzyki "zachodniej" - też żałosnej
      ostatnimi czasu.
    • Gość: krab Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 10.30.161.* 04.06.01, 15:12
      Według mnie Ich Troje - największa tandeta jaką widział świat
      • Gość: michał Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 18:07
        Gość portalu: krab napisał(a):

&#62 Według mnie Ich Troje - największa tandeta jaką widział świat

Absolutnie się zgadzam. Jak to pierwszy raz zobaczyłem/ usłuszałem to myślałem że
        to jakiś wygłup kolejny (z resztą mało śmieszny) a potem okazało się, że to chała
        to tak na poważnie. Zgroza. Zzęby bolą.

• Gość: Emka Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.unregistered.formus.pl 27.06.01, 15:27
          1.Mala ruda z Klanu
          2. KUkulska (A tak lubilam ja z czasow Puszka-Okruszka)
          3. Ich troje i cos czego nazwy nie pamietam - klon Ich troje, ktory tez byl w
          Opolu i cos tam wygral

• Gość: Fnoll Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.ds.uj.edu.pl 09.06.01, 21:35
      Monika Sewiolo (ta z big brudera) zdobyla chyba najwyzszy szczyt obciachowosci,
      tyle ze zawdziecza to nie tyle sobie (biedna w gruncie rzeczy dziewczyna), co raczej
      producentom. Dlatego do kategorii "obciachy" zglaszam wytwornie:
      - ta ktora wydala bigbruderowa muzyke
      - Sony
      - BMG
      - Warner Bros.
      - itp.
      • Gość: Drapka Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 15.08.01, 13:14
        To raczej w kategorii środek przeczyszczający powinno startować, z nie muzyka,
        więc nie zgadzam sie na takie zakwalifikowanie tego wybryku natury.
    • Gość: Zac Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.01, 10:18
      Nominuję następujących wykonawców:
      1. Kazik - pusty tandeciarz, od 10 lat nie nagrał nic ciekawego
      2. T.Love - to samo
      3. Zespoły metalowe, które się "nawróciły" - Houk, Armia itd.

Polska muzyka to zupełne dno, jeśli kogoś się promuje, to jest to jeszcze
      gorsze od tego, co było kiedyś.
      Swoją droga to nie dziwne, że Polska nie wylansowała ani jednej gwiazdy na
      miarę Europy, w żadnej kategorii muzyki.
    • Gość: Ravenous Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.06.01, 21:17
      1. SAMI - totalne dno i komercha, pojawiają sie tyko w sezonie letnim
      2. 90% polskiej sceny hiphopu
      3. wszystkie kalki z serii Maja Kraft, Natalia Kukulska
      4. Krywań - pseudo folk
      5. Wodecki, Ewa Bem, Krawczyk
      • Gość: bb Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 10.10.2.* / 213.76.160.* 05.08.01, 21:03
        Myślę, że szanowni uczestnicy forum trochę się zgalopowali. Nie można wrzucać
        do jednego worka autentycznych patałachów ze znakomitościami polskiej
        piosenki.Używać sformułowania "obciach" przy nazwisku Ewy Bem, tylko dlatego,
        że nie interesujemy się muzyką, którą ona wykonuje, jest dużym nadużyciem. Pani
        Ewa Bem jest znakomitą wokalistką przede wszystkim jazzową, jakiej Polska nie
        ma i nie miała. Zdzisławie Sośnickiej taka Jenifer Rush, to mogłaby warkoczyki
        zaplatać. Przykłady polskich wykonawców, których słuchanie nie jest obecnie w
        modzie, a którzy są fachowcami w tym co robią, możnaby mnożyć. I nie wolno
        porównywać ich z ewidentną tandetą . Bo Sośnicka potrafi śpiewać. A co potrafią
        Ich Troje, Maja Kraft,Sami, Hadwao i takie inne dziwne produkty?
        Obciach moim zdaniem jest wtedy, kiedy produkując towar na rynek muzyczny,
        zapomina się o sztuce.
        • Gość: valvert Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 194.209.228.* 06.08.01, 22:40
          bardzo slusznie bb.
          nie ma co mieszac swoich wlasnych preferencji z obiektywna w miare
          ocena profesjonalizmu. mozna nie sluchac bo nam rytm nie odpowiada,
          bo pokolenie nie to, bo przy innej muzyce sie pierwszy raz calowalem.
          a osobiscie wkurzaja mnie na przyklad wykonawcy "z poczuciem humoru"
          typu Big Cyc i Czarno Czarni - goscie zwyczajnie nabijaja ludzi w butelke.
          no i ostatno ulubiony przez wszystkich kwiatek: Ich Troje. to jest dopiero
          kawal stulecia. ja tez myslalam na poczatku ze goscie leja po prostu i do
          dzis nie moge uwierzyc wlasnym oczom i uszom.
          co do kalek zachodnich i produktow firm fono - Natalki biednej i innych -
          nie trzeba ich obrazac - no marnie i co gorsza naiwnie to wyglada ale nie
          obrzucajmy ich blotem. brakuje im najczesciej charakteru, a talent
          przypuszczalnie maja. jak wiekszosc z nas smile)))

• Gość: aga Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 217.11.133.* 18.06.01, 16:55
      Gabriel Fleszar, Maja Kraft, Monika Sewiolo, Shazza,
      • Gość: KREW Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 22:23
        Jest kilka osób robiących za gwiazdy a zupełnie nie przystających nawet do
        wizerunku gwiazdeczki...

1. Kozidrak - najgorzej bez wątpienia ubrana śpiewająca kobieta w tym kraju i
        to ją DYSKWALIFIKUJE . Ktos nazwał jej styl b. trafnie - "festyn"
        2. Kukulska - za układy i namolne naśladownictwo tego co nie nasze. Matka sie w
        grobie przewala...
        3. Budka S. - za ostatnie dokonania . Uzasadnienie zbędne, wszyscy i tak mi
        przytakną.
        4. Urszula - za beztalencie.
        5. Kayah - za krzywy nos i głupie gadanie.
        6. Chylińska - za brak wyczucia, smaku i zapatrzenie sie w inna polską
        wokalistkę - starszą " koleżankę", której powinna czyścic buty.
        • Gość: Fnoll KREW nieswieza IP: *.ds.uj.edu.pl 23.06.01, 00:00
          nie jestes KREW na czasie,
          Kayah juz sobie dawno nos wyprostowala ;-b
    • Gość: besides Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 192.168.71.* / 212.244.194.* 21.06.01, 11:53
      Wojciech Gąsowski, Kukiz, Ich Troje....Dla całej reszty mam jeszcze
      odrobinę pobłażliwości.
      • Gość: sewioło Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.pl 23.06.01, 00:00
        oczywiście piesek twist, kochaj mnie w kinie w Lublinie, a pamiętacie
        Makumbę? smile poza tym "Jestem młodym buntownikiem!", Małgorzata Ostrowska ,BAJM
        i ta pani co zawodzi o szklance wody,

ale u mnie numero uno to :

IZABELA TROJANOWSKA
        nic nie może przecież wiecznie trwać
        co zesłał los trzeba będzie stracić...

Ale nie mam nic przeciwko Justynie Steczkowskiej- ma najładniejszy i
        najpełniejszy głos ze wszystkich polskich wokalistek. TAK TRZYMAĆ!

Kukulska lansuje się na gwiazdę kroju Mariah Carey

A o świętojebliwych Majach Kraft (dwie szklanki mleka w jednym plasterku wink
        olach z klanu, zespołach friends i just 5 nawet nie wspomnę, bo mi guziki z
        klawiatury wyskakują.
        • Gość: Drapka Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 15.08.01, 13:19

&#62
          &#62 IZABELA TROJANOWSKA
          &#62 nic nie może przecież wiecznie trwać
          &#62 co zesłał los trzeba będzie stracić...
          &#62

No tak, tylko, że to była Anna Jantar, która w przeciwieństwie do w/w artystki
          przynajmniej śpiewać potrafiła.
    • Gość: bartek Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
      Monika Sewioło (czy jakoś tak) i Kaja Paschalska. Czy
      my musimy ze wszystkich na siłę robić gwiazdy
      estrady???
      • Gość: hip Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.kato.gazeta.pl 27.06.01, 16:19
        wszystkie wymienione tu nazwiska to duze obciachy, dodam tylko jeszcze
        janowskiego i jego 3 dupy z ”jaka to melodia”, ktore ostatnio spiewaly w opolu
    • lukaszl Re: olka z klanu 29.06.01, 12:00
      obsmiewam ja ostatnio najwiecej
      pozdrawiam
    • Gość: yosso Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.*.*.* 18.07.01, 09:46
      Norbi - hańba polskiej muzyki
    • Gość: ashya Pszczółka Maja Kraft,Natka Kuku-na muniu... IP: *.pisz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 16:35
      oraz Urszula-cebula (wyciskacz łez), Ich Troje (a beczą jak stado owiec), Budka
      Suflera (a wygląda jak budka z piwem), Gabriel Fleszar (archanioł dla
      podlotków),Yaro,Norbi,Friends( i inne dziwadła),Kaja Paschalska(głos ma, ale
      kto jej napisał taką beznadziejną piosenkę i wykreował na lolitkę?),Sewioło
      Młody Samotnik(wysmarowana w Playboyu olejem jadalnym), Golce kwiczące na widok
      słodyczy sprzedawanych przez Bratha Anki w kinie w Lublinie a także dinozaurowy
      zespół Happy End (jak się masz, kochanie...)albo Tercet Egzotyczny (bez
      komentarza) i wspaniałe, swojskie disco w polu...
    • Gość: trojan Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 10.9.97.* 06.08.01, 15:21
      1. ich troje
      2. ich troje
      3. ich troje
    • Gość: Alex Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 14:34
      1.Ich Troje 2.Stachursky 3.Kazik 4.Kukitz
      • never Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA 10.08.01, 09:49

Pomijając, przez wrodzoną delikatność, wykwity bojs-gerls-bendowe i inne
        stachurskie, typuję, co następuje wink

1. Kazik w MTV (o jaki to ja jestem antykomercyjny, ale chyba emtiwi nieźle
        płaci...)
        2. Ich 3 - nie wiem, czy to miało być dla jaj, czy na serio, ale w obu
        przypadkach nic dobrego o nich nie mogę powiedzieć
    • Gość: Oko Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 10.129.1.* 10.08.01, 11:00
      Wszędzie na świecie są zespoły i wykonawcy bardzo obciachowi, ale są i dobrzy.
      U nas tych drugich zdecydowanie brakuje, a tych z pierwszej kategorii jest
      zatrzęsienie. Właściwie wszyscy z ww się kwalifikują. Jedynie dyskutowałbym na
      temat dokonań Kazika.
      Dziwi mnie strasznie, że nikt nie wspomniał o bardzo miernej, ale za to
      strasznie pretensjonalnej Kasi Kowalskiej.
      • never Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA 10.08.01, 11:46
        Gość portalu: Oko napisał(a):

&#62 Dziwi mnie strasznie, że nikt nie wspomniał o bardzo miernej, ale za to
        &#62 strasznie pretensjonalnej Kasi Kowalskiej.

a kto to taki ?
        • Gość: SoSoS Re: POLSKI OBCIACHOWY WYKONAWCA / PIOSENKA IP: 62.87.135.* 14.08.01, 23:11
          Widze, ze watek wcale sie nie starzeje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka