xeda 22.02.02, 21:01 1.pray in the name of love 2.one 3.with or without you .ale prosze tylko o 3 bo na bym mógł więcej ok.7 ale wybrałem z bólem 3 .pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buh Re: 3 najlepsze numery grupy u2 22.02.02, 22:40 1. Please 2. Bullet the blue sky 3. Wake up dead man Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: 62.233.138.* 22.02.02, 23:20 1.Who's gonna ride your wild horses 2.Unforgettable fire 3.October Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: 172.16.2.* 23.02.02, 01:19 1. New Year's Day 2. Sunday Bloody Sunday 3. One Jedyne genialne piosenki tej przereklamowanej moim zdaniem grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.czeladz.msk.pl 23.02.02, 13:49 I still haven`t found what I`m looking for Exit Rejoice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 22:57 1. Bad 2. Love comes tubling 3. Even better than the real thing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satYra Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 23:54 Tylko trzy??? Oj, ciężko wybrać... One Who's Gonna Ride Your Wild Horses Mysterious Ways Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.wroc.gazeta.pl 24.02.02, 16:22 z pierwsza dwójką nie mam problemów, gorzej z trzecim, ale niech będzie 1. Exit 2. Unforgetable Fire 3. Until The End of The World (za tekst) PS. A ostatnia płyta jest tak beznadziejna, że nawet nic z niej nie zapamietałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ostatnia płyta rewelacja !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 17:06 Gość portalu: jedrek napisał(a): > z pierwsza dwójką nie mam problemów, gorzej z trzecim, ale niech będzie > > 1. Exit > 2. Unforgetable Fire > 3. Until The End of The World (za tekst) > > PS. A ostatnia płyta jest tak beznadziejna, że nawet nic z niej nie zapamietałe > m -------- co ? prawie każdy utwór to marzenie...!! 1. One 2. Walk On 3. New York Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 17:14 Gość portalu: jedrek napisał(a): > z pierwsza dwójką nie mam problemów, gorzej z trzecim, ale niech będzie > > 1. Exit > 2. Unforgetable Fire > 3. Until The End of The World (za tekst) > > PS. A ostatnia płyta jest tak beznadziejna, że nawet nic z niej nie zapamietałe > m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.acn.waw.pl 24.02.02, 20:16 1.One 2.With or without you 3......trzeciego nie zgłaszam, te dwa są bajeczne ponad czasowe, inne góra bardzo dobre. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: 3 najlepsze numery grupy u2 24.02.02, 21:23 1 Pride 2 Until The End Of The World 3 Where The Streets Have No Name Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.siemens.de 27.02.02, 13:14 No, nareszcie ktos wspomnial o tym numerze. "Until the End Of the World" to piosenka, ktora zabralo mi kilka lat zycia. I nigdy tego nie bede zalowal. Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: 3 najlepsze numery grupy u2 24.02.02, 22:45 1.the sweetest thing 2.lemon 3.staring at the sun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 23:23 1. New Years day 2. Stay(far away so close) 3. Pride pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: 195.117.18.* 27.02.02, 13:37 U2 Nie ma takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.02, 19:32 1.mysterious ways 2.walk on 3.beautiful day Odpowiedz Link Zgłoś
amnesiac Re: 3 najlepsze numery grupy u2 01.03.02, 23:00 Oho, tu chyba jakaś młoda fanka U2 (której nick chyba na to wskazuje). Wierz mi, U2 obecne to trochę inna bajka niż dawne U2. Ale Bono wciąż ten sam Mniejsza o to, i tak pozdrawiam! A swoje 3 numery dopiszę jutro, bo rzeczywiście ciężko wybrać tylko 3... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.02, 23:19 amnesiac napisał(a): > Oho, tu chyba jakaś młoda fanka U2 (której nick chyba na to wskazuje). > Wierz mi, U2 obecne to trochę inna bajka niż dawne U2. Ale Bono wciąż ten sam : > ) > > Mniejsza o to, i tak pozdrawiam! > > A swoje 3 numery dopiszę jutro, bo rzeczywiście ciężko wybrać tylko 3... czy to bylo do mnie?tak w nicku jest moj wiek.U2 znam i slucham od dawna-nie jest tak ze od ostatniej plyty.jak wszyscy slusznie zauwazaja nie da rady wybrac tylko 3 kawalkow wiec wybralam akurat te ktore OBECNIE!! sa dla mnie najlepsze.ja po prostu dostosowuje muzyke do siebie i swoich aktualnych nastrojow.kiedys bardziej podobaly mi sie "where the streets have no name",-jako ze darze sentymentem Big Apple czy "even better than the real thing",czy "fly"ect.ja ich kocham za to wlasnie ze wciaz ewouluja ,ze nie staneli na poziomie "starego dobrego U2"i nie rabia na ta sama nute.dlatego wlasnie "walk on"czy "elevation".tego nie mozna porownac do "achtung baby"i chwala im za to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amnesiac Re: 3 najlepsze numery grupy u2 02.03.02, 17:15 Skoro odpowiedziałem na Twój list, to pewnie to było do Ciebie... Napisałem, iż jest to zupełnie inna bajka, ale nie znaczy to, że jest gorsza! Nie mam nic do Twojego wieku - chodziło mi raczej o to, że jesteś młodą fanką U2, tzn. słuchasz ich od niedawna - skoro jest inaczej, sorry, nie wiedziałem, ok? Poza tym według mnie nie da się wybrać 3 najlepszych utworów, gdyż zespół, który wydał już tyle płyt i istnieje tyle lat, ma na koncie naprawdę wiele dobrych numerów. I masz rację, dostosowując muzykę do danej chwili. U mnie np. leci w tej chwili Sunday Bloody Sunday, i choć to dobry kawałek, to w pierwszej trójce chyba by się nie zmieścił. Bardzo długo się zastanawiałem, czy typować 3, i postanowiłem nie typować Po prostu się nie da!!! Pozdrawiam Cię serdecznie! (I napisz coś jeszcze... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.02, 19:16 amnesiac napisał(a): > Skoro odpowiedziałem na Twój list, to pewnie to było do Ciebie... > Napisałem, iż jest to zupełnie inna bajka, ale nie znaczy to, że jest gorsza! > Nie mam nic do Twojego wieku - chodziło mi raczej o to, że jesteś młodą fanką U > 2, > tzn. słuchasz ich od niedawna - skoro jest inaczej, sorry, nie wiedziałem, ok? > Poza tym według mnie nie da się wybrać 3 najlepszych utworów, gdyż zespół, któr > y > wydał już tyle płyt i istnieje tyle lat, ma na koncie naprawdę wiele dobrych > numerów. I masz rację, dostosowując muzykę do danej chwili. U mnie np. leci w t > ej > chwili Sunday Bloody Sunday, i choć to dobry kawałek, to w pierwszej trójce chy > ba > by się nie zmieścił. > Bardzo długo się zastanawiałem, czy typować 3, i postanowiłem nie typować > Po prostu się nie da!!! > > Pozdrawiam Cię serdecznie! > (I napisz coś jeszcze... ) Ja tez Cie pozdrawiam-tak odpisalam bo ludzie maja tendencje do klasyfikowania wg.schematow wszystkiego co sie rusza np.ma te 19 czy 20 lat kupila ostatnia plytke i rżnie znawczynie ect.ze juz nie wspomne o innych tego typu przykladach.ale nie odnosi sie to do Ciebie-twoj wpis byl sympatyczny i mam nadzieje ze bedziesz tu zagladal czasami jak czas pozwoli. Co do U2 to praktycznie kazdy utwor to hit -zreszta nie moga sobie pozwolic na zejscie ponizej pewnego poziomu.jest co prawda pare piosenek ktore mniej lubie bo byloby lekka hipokryzja twierdzic ze nie ma takich [sa potencjalnymi hitami ale do mnie nie trafiaja np."staring at the sun" czy "stuck in a moment".]za to "walk on"za tekst to mistrzostwo ,zwlaszcza ta koncoweczka "all that you fashion,all that you make,all that you build,all that you break,all that you measure,all that you steal"no i music. A w ogole ten wątek powinien sie nazywac ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND... Odpowiedz Link Zgłoś
amnesiac Re: 3 najlepsze numery grupy u2 02.03.02, 20:05 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > mam nadzieje ze bedziesz tu zagladal czasami jak czas pozwoli. A pewnie, pewnie. > jest co prawda pare piosenek ktore mniej lubie bo byloby lekka hipokryzja twierdzic ze nie ma takich [sa potencjalnymi hitami ale do mnie nie trafiaja np."staring at the sun" czy "stuck in a moment".] Owszem, do mnie oprócz "Stuck in a moment" nie trafiło swego czasu "Discotheque" (a nawet cały "Pop"), a na przykład utwór z soundtracku do "Batman Forever" - o ile dobrze pamiętam tytuł (a dobrze to nie pamiętam ) - "Hold me, thrill me, kiss me, kill me" - choć nie jest typowy dla U2, mnie się nawet podoba... > "walk on" za tekst to mistrzostwo ,zwlaszcza ta koncoweczka "all that you fashion,all that you make,all that you build,all that you break,all that you measure,all that you steal"no i music. Na tę końcóweczkę zwróciłem szczególną uwagę ostatnio, gdy oglądałem teledysk do w/w utworu. Rzeczywiście, kawałek niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acur Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.interkom.pl 28.02.02, 10:29 niemożliwe wybrać tylko trzy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: 212.160.165.* 01.03.02, 14:05 - chyba jednak "one" - "i still haven't found..." - "desire". Poza tym to tak jakbym miał wymienić, który z polskich biskupów jest mi najbliższy (oohh!!-chyba przesadziłem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksy ksy Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 00:02 still haven't found what i'm looking for with or without you new year's day i wiele, wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: 192.168.1.* 03.03.02, 21:42 ŻADNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Source Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: 202.42.183.* 04.03.02, 05:37 1. 43 2. 27 3. 78 lubie jeszcze numer 15 ale nie zmiescil sie na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juvenala Re: 3 najlepsze numery grupy u2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 21:05 1 like a song 2 pride 3 one Odpowiedz Link Zgłoś