Gość: milka IP: *.lodz.msk.pl 22.04.04, 19:56 CMuWD (sankowskiemu).co za ćwok ja pierdykam. outoftune.rocks.it Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaviarnia Re: Gra muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 14:03 Ja już wysłałem. Ciekawe czy zostanę zauważony...Najważniejsze, że próbowałem. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Re: Gra muzyka IP: *.lodz.msk.pl 23.04.04, 14:32 nie zostaniesz zauwazony.straciles tylko plyte cdr.dobra "normalna" i sluchalna muzyka nie ma szans.trzeba pisac texty ala CKOD lub Negatyw :"wyszedlem z tramwaju, kupilem gazete, zrobilem kupe-chrzanic system".lepiej dac se spokoj i probowac szczescia u niezaleznych wytworni (np.Rough Trade) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godfather Re: Gra muzyka IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 11:40 slyszalem nagrania 'el barto i liam b' i sa nawet niezli wlasciwie to nic dziwnego,ze zostali zauwazeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAVIARNIA Re: Gra muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 14:10 Ale przynajmniej czuje wewnetzrny spokój, że próbowałem. A co do textów Negatyw- muza mi się podoba, ale treści piosenek trochę....naciągane. Pozdrawiam! I zapraszam na strefie mp3.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pistols Re: Gra muzyka IP: 213.199.201.* 25.04.04, 11:43 pytacie sie kim sa elbarto i liamb? to juz dla mnie legendarna grupa...po tym co pokazali szykuje sie najlepszy debiut w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Gra muzyka IP: *.acn.pl 25.04.04, 19:45 niepotrzebnie tu wyslalismy plyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emwu (ZP) Re: Gra muzyka IP: 62.233.171.* 26.04.04, 16:20 mam pytanie gdzie mozna sciagnac piosenki tych dobrych co wyslali nutke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAVIARNIA Re: Gra muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 14:03 mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/11555.html Oto link na stronkę kapeli KAVIARNIA. Są tam co prawda nasze pierwsze kawałki (więc nienajlepsze), za to w poczekalni parę fajnych. Czekajcie cierpliwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recox Re: Gra muzyka IP: *.securitas.com.pl 27.04.04, 10:07 P. Sankowski jest ściśle ukierunkowany muzycznie i nie potrafi obiektywnie patrzeć na nadesłane materiały to jest człowiek rock n roll.. i to mi się troche w nim nie podoba.. trzeba go zmienić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Re: Gra muzyka IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 27.04.04, 13:46 Sankwoski to po prostu idiota patrzacy na zachodnich krytykow (czasem przepisujacy recenzje z Rolling Stone o czym juz mowilem ale jakos nikt sobie z tego nic nie robi. Jesli cos jest nagrane z 2 kaczkami, 15 efektam.etc, nie ma melodii, ma beznadziejny(jakze poetycki text o niczym i jest (zazwyczaj) niesluchalne to jest wtedy cool, odkrywcze, swieze i w ogole trendy. przeciez to kpina. a nawet jesli umiesci kogos na gazeta.pl, to co z tego? najwyzej bedzie sie mozna powchwalic wsrod przyjaciol. zadna wytwornia nie podpisze z wami kontraktu bo zarabiaja na Wilkach, IRAch, Piaskach i innych gownach. nie beda tracic pieniedzy na normalny, sluchalny punk czy rock (no chyba ze to bedzie Zalef bo im sie nie oplaca. mimo iz na polskim rynku nie ma na przyklad zadnego noramalnego zespolu punkowego (pokroju Green Day, The Ramones czy The Clash) bo zespoly typu CKOD trudno to punka zaliczyc. jakies pseudoartystyczne popluczyny po Radiohead. dobra to juz chyba wszystko. wszystkim muzykujacym zycze powodzenia i keep on rockin' the free world!peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el barto Re: Gra muzyka IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 18:18 hmmm..... - my wyslalismy plyte, ktora nie miala w sobie nic z rock'n'rolla (no moze poza 2samplami w skitach: led zeppelin i the doors) - wszystkie nagrania na plycie byly bez wokali (nawet samplowanych) - nie bylo zadnych specjalnych efektow, wszystko bylo robione na tradycyjne oldskoolowe nagrania hh wiec nie wiem czy to wszystko co do sankowskiego sie zgadza ale ja go nie znam, nie wiem gdzie wczesniej pracowal, jakie ma dokonania itd. nasze demo pojawi sie w necie juz wkrotce damy znac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Re: Gra muzyka IP: *.vip.pik-net.pl 08.05.04, 10:37 A nasze demko już jest w sieci zapraszam www.pl.kom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COOL ME NACYA Re: Gra muzyka IP: *.infinity.net.pl 16.06.04, 01:11 Witam. Za dużo emocji w Was widzę. Niech kazdy robi to co lubi i nie dla kasy tylko przede wszystkim dlatego że nadaje mu to sens istnienia. Idąc dalej tym tropem jesli bedzie wkładał serce w swoje dzieła to nie ma bata że nie zostanie doceniony. Może to naiwne podejście ale wieżymy w to bo już nieraz się to sprawdziło. Ja mam w dupie wszelkie oceny bo już różni magicy oceniali Cool Me Nacy'e. Tutaj ktoś zarzucił nam podrabianie Modjo ale raczej człeczyna ten ma mierne pojecie o muzyce house i jedyne co słyszał z house'u to Modjo bo go wałkowali non stopa w mediach.Inna rzecz że każdy ma swoje preferencje. Poza tym jak ktoś mje za dużo sie wymondrza i krytykuje to mu mówie takie oto powiedzenie nieznanego pochodzenia : "KRYTYK I IMPOTENT JEDNĄ CHODZĄ DROGĄ, OBOJE WIEDZĄ JAK A SAMI NIE MOGĄ". Także w myśl tej maksymy Drodzy Moi pierdolcie to co mówią o Was i o Waszej tfórczości. Jeśli dobrze to też miejcie dystans do tego, nie ma się co zachłystywać. Duży sukces jest obkupiony ciężką pracą, aczkolwiek nie zawsze jak życie pokazuje. "Róbcie swoje" jak powiedziała Kora Jackowska (mądra kobieta) u Wojewódzkiego, nie oglądajac się na innych, kasę czy splendor i sławę. Wszystko to jeden wielki HUJ przez samo H. Gdyby nie muzyka to wiódlbym hujowe szare życie i gorzkniał z dnia na dzień ogladając ten cały syf, który nas otacza. Cieszymy się że Pan Sankowski daje nam szansę pokazania się. Życie nas nauczyło pokory i tego że nie warto się ekscytować takimi akcjami. Mamy nadzieję że przyczyni się to do naszego sukcesu choćby w małym stopniu To tyle od Cool Me Nacy'i zapraszam na naszą stronę www.coolmenacya.art.pl , powodzenia i wytrwałości życzymy dla wszystkich twórców wszelkiej maści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTON Re: Gra muzyka IP: *.ghnet.pl 16.06.04, 13:35 CZY GDZIEŚ MOŻNA SPRAWDZIĆ CZY MATERIAŁ WYSŁANY DOTARŁ DO WAS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anarcha Re: Gra muzyka IP: *.malopolska.mw.gov.pl 24.06.04, 11:59 Co to k...a w ogóle jest, k...a???? co to za mega chłam powpuszczano na portal??? tak ma wyglądać przyszłośc polskiej muzyki??? to są te młode, garażowe zespoły??? gówno prawda! zdaje mi się, że jedynym kryterium była jakość nagrań - bo te kawałki są raczej przyzwoicie zrealizowane... ale poziom?? żenada! kto to wybierał? zero odwagi, zero pomysłu, zero jaj!!! bez wyjątku ssyyyyyyffff!!nie wierzę, że nie znalazła się jakaś bardziej oryginalna, autorska kapela niż te wszystkie Lordy czy Dulibajty i WSZYSTKIE inne śmieci! to bzdura, że akcja promuje młode, niezależne zespoły... "gra muzyka" udaje że lansuje (bo tak naprawdę nic nie robi) żenujące prowincjonalne mentalnie bandy, które trochę w lokalnym światku muzycznym się zakisiły i przeznaczyły większe środki na produkcję swego beznadziejnego materiału!! wstyd, k....a, mać!!! rzygać mi się chce!!! bleeeeeee!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULEK (inflect) Re: To nie tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:14 Wśród ocen jakie pojawiły się na temat nagrań wyszczególnionych w akcji "Gra Muzyka" większość przyjmuje odcień negatywny. Ludzie, którzy nieco pochopnie "skreślają" nadesłane propozycje winni jednak wiedzieć, że mamy tu do czynienie z zespołami amatorskimi. Analizując owe nagrania przez pryzmat akcji organizowanej w jednej z najbardziej poczytnych gazet w Polsce, automatycznie oczekujecie jakiś cudów od zespołów nadsyłających swoje demówki. Jako bezpośredni uczestnik akcji "Gra Muzyka", jestem zdania, że takie filtry jak wspomniana akcja to tylko pewiem pomost dla amatorów. To dowód na to, że muzyka którą grają już posiada pewną wartość. Autorzy piosenek wyróżnionych przez Gazetę Wyborczą powinni traktowac to jako zastrzyk i zachętę do dalszej pracy. Niech odbiorca natomiast ujawni więcej zrozumienia dla "nowych"... POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW I SŁUCHACZY, SZACUNEK DLA WYGRANYCH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Gra muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:07 gorąco polecam: www.lstadt.prv.pl ich kawałków nie ma w serwisie, ale można posłuchać ich na stronie Odpowiedz Link Zgłoś