Dodaj do ulubionych

Gra muzyka

IP: *.lodz.msk.pl 22.04.04, 19:56
CMuWD (sankowskiemu).co za ćwok ja pierdykam. outoftune.rocks.it
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaviarnia Re: Gra muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 14:03
      Ja już wysłałem. Ciekawe czy zostanę zauważony...Najważniejsze, że próbowałem.
      Pozdrawiam wszystkich!
      • Gość: milosz Re: Gra muzyka IP: *.lodz.msk.pl 23.04.04, 14:32
        nie zostaniesz zauwazony.straciles tylko plyte cdr.dobra "normalna" i sluchalna
        muzyka nie ma szans.trzeba pisac texty ala CKOD lub Negatyw :"wyszedlem z
        tramwaju, kupilem gazete, zrobilem kupe-chrzanic system".lepiej dac se spokoj i
        probowac szczescia u niezaleznych wytworni (np.Rough Trade) pozdrawiam.
        • Gość: godfather Re: Gra muzyka IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 11:40
          slyszalem nagrania 'el barto i liam b' i sa nawet niezli
          wlasciwie to nic dziwnego,ze zostali zauwazeni
        • Gość: KAVIARNIA Re: Gra muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 14:10
          Ale przynajmniej czuje wewnetzrny spokój, że próbowałem. A co do textów Negatyw-
          muza mi się podoba, ale treści piosenek trochę....naciągane. Pozdrawiam! I
          zapraszam na strefie mp3.wp.pl
    • Gość: pistols Re: Gra muzyka IP: 213.199.201.* 25.04.04, 11:43
      pytacie sie kim sa elbarto i liamb? to juz dla mnie legendarna grupa...po tym
      co pokazali szykuje sie najlepszy debiut w Polsce
      • Gość: kamil Re: Gra muzyka IP: *.acn.pl 25.04.04, 19:45
        niepotrzebnie tu wyslalismy plyte
    • Gość: emwu (ZP) Re: Gra muzyka IP: 62.233.171.* 26.04.04, 16:20
      mam pytanie gdzie mozna sciagnac piosenki tych dobrych co wyslali nutke
      • Gość: KAVIARNIA Re: Gra muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 14:03
        mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/11555.html
        Oto link na stronkę kapeli KAVIARNIA. Są tam co prawda nasze pierwsze kawałki
        (więc nienajlepsze), za to w poczekalni parę fajnych. Czekajcie cierpliwie!
    • Gość: recox Re: Gra muzyka IP: *.securitas.com.pl 27.04.04, 10:07
      P. Sankowski jest ściśle ukierunkowany muzycznie i nie potrafi obiektywnie
      patrzeć na nadesłane materiały to jest człowiek rock n roll.. i to mi się
      troche w nim nie podoba.. trzeba go zmienić..
      • Gość: milosz Re: Gra muzyka IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 27.04.04, 13:46
        Sankwoski to po prostu idiota patrzacy na zachodnich krytykow (czasem
        przepisujacy recenzje z Rolling Stone o czym juz mowilem ale jakos nikt sobie z
        tego nic nie robismile. Jesli cos jest nagrane z 2 kaczkami, 15 efektam.etc, nie
        ma melodii, ma beznadziejny(jakze poetyckiwink text o niczym i jest (zazwyczaj)
        niesluchalne to jest wtedy cool, odkrywcze, swieze i w ogole trendy. przeciez
        to kpina. a nawet jesli umiesci kogos na gazeta.pl, to co z tego? najwyzej
        bedzie sie mozna powchwalic wsrod przyjaciol. zadna wytwornia nie podpisze z
        wami kontraktu bo zarabiaja na Wilkach, IRAch, Piaskach i innych gownach. nie
        beda tracic pieniedzy na normalny, sluchalny punk czy rock (no chyba ze to
        bedzie Zalefwink bo im sie nie oplaca. mimo iz na polskim rynku nie ma na
        przyklad zadnego noramalnego zespolu punkowego (pokroju Green Day, The Ramones
        czy The Clash) bo zespoly typu CKOD trudno to punka zaliczyc. jakies
        pseudoartystyczne popluczyny po Radiohead. dobra to juz chyba wszystko.
        wszystkim muzykujacym zycze powodzenia i keep on rockin' the free world!peace
        • Gość: el barto Re: Gra muzyka IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 18:18
          hmmm.....
          - my wyslalismy plyte, ktora nie miala w sobie nic z rock'n'rolla (no moze poza
          2samplami w skitach: led zeppelin i the doors)
          - wszystkie nagrania na plycie byly bez wokali (nawet samplowanych)
          - nie bylo zadnych specjalnych efektow, wszystko bylo robione na tradycyjne
          oldskoolowe nagrania hh
          wiec nie wiem czy to wszystko co do sankowskiego sie zgadza
          ale ja go nie znam, nie wiem gdzie wczesniej pracowal, jakie ma dokonania itd.

nasze demo pojawi sie w necie juz wkrotce
          damy znac....
          • Gość: PL Re: Gra muzyka IP: *.vip.pik-net.pl 08.05.04, 10:37
            A nasze demko już jest w sieci zapraszam www.pl.kom.pl
    • Gość: COOL ME NACYA Re: Gra muzyka IP: *.infinity.net.pl 16.06.04, 01:11
      Witam.
      Za dużo emocji w Was widzę. Niech kazdy robi to co lubi i nie dla kasy tylko
      przede wszystkim dlatego że nadaje mu to sens istnienia. Idąc dalej tym tropem
      jesli bedzie wkładał serce w swoje dzieła to nie ma bata że nie zostanie
      doceniony. Może to naiwne podejście ale wieżymy w to bo już nieraz się to
      sprawdziło. Ja mam w dupie wszelkie oceny bo już różni magicy oceniali Cool Me
      Nacy'e. Tutaj ktoś zarzucił nam podrabianie Modjo ale raczej człeczyna ten ma
      mierne pojecie o muzyce house i jedyne co słyszał z house'u to Modjo bo go
      wałkowali non stopa w mediach.Inna rzecz że każdy ma swoje preferencje. Poza
      tym jak ktoś mje za dużo sie wymondrza i krytykuje to mu mówie takie oto
      powiedzenie nieznanego pochodzenia : "KRYTYK I IMPOTENT JEDNĄ CHODZĄ DROGĄ,
      OBOJE WIEDZĄ JAK A SAMI NIE MOGĄ". Także w myśl tej maksymy Drodzy Moi
      pierdolcie to co mówią o Was i o Waszej tfórczości. Jeśli dobrze to też miejcie
      dystans do tego, nie ma się co zachłystywać. Duży sukces jest obkupiony ciężką
      pracą, aczkolwiek nie zawsze jak życie pokazuje. "Róbcie swoje" jak powiedziała
      Kora Jackowska (mądra kobieta) u Wojewódzkiego, nie oglądajac się na innych,
      kasę czy splendor i sławę. Wszystko to jeden wielki HUJ przez samo H. Gdyby nie
      muzyka to wiódlbym hujowe szare życie i gorzkniał z dnia na dzień ogladając ten
      cały syf, który nas otacza. Cieszymy się że Pan Sankowski daje nam szansę
      pokazania się. Życie nas nauczyło pokory i tego że nie warto się ekscytować
      takimi akcjami. Mamy nadzieję że przyczyni się to do naszego sukcesu choćby w
      małym stopniu smile
      To tyle od Cool Me Nacy'i zapraszam na naszą stronę www.coolmenacya.art.pl ,
      powodzenia i wytrwałości życzymy dla wszystkich twórców wszelkiej maści.
    • Gość: ANTON Re: Gra muzyka IP: *.ghnet.pl 16.06.04, 13:35
      CZY GDZIEŚ MOŻNA SPRAWDZIĆ CZY MATERIAŁ WYSŁANY DOTARŁ DO WAS?
    • Gość: Anarcha Re: Gra muzyka IP: *.malopolska.mw.gov.pl 24.06.04, 11:59
      Co to k...a w ogóle jest, k...a????
      co to za mega chłam powpuszczano na portal??? tak ma wyglądać przyszłośc
      polskiej muzyki??? to są te młode, garażowe zespoły???
      gówno prawda! zdaje mi się, że jedynym kryterium była jakość nagrań - bo te
      kawałki są raczej przyzwoicie zrealizowane... ale poziom?? żenada! kto to
      wybierał? zero odwagi, zero pomysłu, zero jaj!!! bez wyjątku ssyyyyyyffff!!nie
      wierzę, że nie znalazła się jakaś bardziej oryginalna, autorska kapela niż te
      wszystkie Lordy czy Dulibajty i WSZYSTKIE inne śmieci!
      to bzdura, że akcja promuje młode, niezależne zespoły... "gra muzyka" udaje że
      lansuje (bo tak naprawdę nic nie robi) żenujące prowincjonalne mentalnie bandy,
      które trochę w lokalnym światku muzycznym się zakisiły i przeznaczyły większe
      środki na produkcję swego beznadziejnego materiału!! wstyd, k....a, mać!!!
      rzygać mi się chce!!!
      bleeeeeee!!!!!
    • Gość: JULEK (inflect) Re: To nie tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:14
      Wśród ocen jakie pojawiły się na temat nagrań wyszczególnionych w akcji "Gra
      Muzyka" większość przyjmuje odcień negatywny. Ludzie, którzy nieco
      pochopnie "skreślają" nadesłane propozycje winni jednak wiedzieć, że mamy tu do
      czynienie z zespołami amatorskimi. Analizując owe nagrania przez pryzmat akcji
      organizowanej w jednej z najbardziej poczytnych gazet w Polsce, automatycznie
      oczekujecie jakiś cudów od zespołów nadsyłających swoje demówki. Jako
      bezpośredni uczestnik akcji "Gra Muzyka", jestem zdania, że takie filtry jak
      wspomniana akcja to tylko pewiem pomost dla amatorów. To dowód na to, że muzyka
      którą grają już posiada pewną wartość. Autorzy piosenek wyróżnionych przez
      Gazetę Wyborczą powinni traktowac to jako zastrzyk i zachętę do dalszej pracy.
      Niech odbiorca natomiast ujawni więcej zrozumienia dla "nowych"...
      POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW I SŁUCHACZY, SZACUNEK DLA WYGRANYCH!
    • Gość: mar Re: Gra muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:07
      gorąco polecam: www.lstadt.prv.pl
      ich kawałków nie ma w serwisie, ale można posłuchać ich na stronie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka