Gość: Kobietka IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 16:12 TAKIE JEST MOJE ZDANIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellivia Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC 03.03.02, 16:43 JA umiem spiewać Tak naprawde mam wielki talent wokalny tylko sie tremuje! Co robic???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 19:11 no nie wiem... chyba mnie nie przekonasz pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re:...a faceci nie umieją gotować, czy tak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 22:11 A dlaczego tak sądzisz? Najgorsze są uogólnienia typu - "wszyscy faceci to świnie" albo "wszystkie kobiety to materialistki". Są takie, które śpiewają lepiej i takie, którym to gorzej wychodzi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re:...a faceci nie umieją gotować, czy tak? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 00:35 PROSZE O PRZYKLADY SLONCE TY MOJE! AKURAT W TEJ KATEGORII KOBITKI PRZEGRYWAJA Z FACETAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relom Re:...a faceci nie umieją gotować, czy tak? IP: *.de.deuba.com 04.03.02, 09:38 Gość portalu: Kobietka napisał(a): > PROSZE O PRZYKLADY SLONCE TY MOJE! AKURAT W TEJ KATEGORII KOBITKI > PRZEGRYWAJA Z FACETAMI. Maria Callas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re:...a faceci nie umieją gotować, czy tak? IP: *.de.ihost.com 04.03.02, 16:10 Diamanda Galas Lisa Gerard PJ Harvey Lydia Lunch Exene Cervenka Elisabeth Fraser wyliczać dalej...... ksenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re:...kilka boskich głosów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 18:32 Dorzucę od siebie: Aretha Frankiln Monserrat Cabalie Celine Dion Chaka Khan Mary J. Blige .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *K* Re:...kilka boskich głosów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 18:14 Gość portalu: Słońce napisał(a): > Dorzucę od siebie: > > Aretha Frankiln > Monserrat Cabalie > Celine Dion > Chaka Khan zapomniałeś dodać Whitney Houston > Mary J. Blige > > .... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juvenala Re:...a faceci nie umieją gotować, czy tak? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 21:01 Gość portalu: ksenia napisał(a): > Diamanda Galas > Lisa Gerard > PJ Harvey > Lydia Lunch > Exene Cervenka > Elisabeth Fraser > > wyliczać dalej...... > ksenia kseniu- zgadzam sie z Tobą całkowicie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re:...a faceci nie umieją gotować, czy tak? IP: *.de.ihost.com 06.03.02, 12:20 Gość portalu: juvenala napisał(a): > Gość portalu: ksenia napisał(a): > > > Diamanda Galas > > Lisa Gerard > > PJ Harvey > > Lydia Lunch > > Exene Cervenka > > Elisabeth Fraser > > > > wyliczać dalej...... > > ksenia > > kseniu- zgadzam sie z Tobą całkowicie ) Miło mi i pozdrawiam )))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re:...a faceci nie umieją gotować, czy tak? 28.03.02, 17:24 Gość portalu: ksenia napisał(a): > Diamanda Galas > Lisa Gerard o tak > PJ Harvey o tak > Lydia Lunch > Exene Cervenka > Elisabeth Fraser o tak > > wyliczać dalej...... > ksenia poprzednia lista byla mniej interesujaca, lecz ta to jest to co lubie KANER Odpowiedz Link Zgłoś
wybrana To faceci nie umieja spiewac 20.03.02, 19:01 Takie jest moje zdanie pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: To faceci nie umieja spiewac 28.03.02, 17:25 wybrana napisał(a): > Takie jest moje zdanie pa pa No nie z tym sie niezgodze Nick Cave Leonard Cohen i to tylko poczatek KANER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goralka Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.gronet.pl 05.04.02, 22:45 Gość portalu: kobietka napisał(a): > no nie wiem... chyba mnie nie przekonasz pozdrowionka No coz, z mizoginii tez dzis juz lecza, jest wiele dobrych specjalistow. Trzymamy kciuki za powodzenie terapii Odpowiedz Link Zgłoś
wybrana Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC 20.03.02, 18:56 tak myslisz bo ni sluchasz Cranberries Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realbjo Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.chello.pl 07.04.02, 00:14 cóż za bezsensowna dyskusja.. Jak można dyskutować i licytować się na temat czy kobiety czy mężczyźni nie umieją śpiewać !! Totalna bzdura. Mi to wygląda na typową prowokację. Nikt przy minimalnej choć inteligencji, nie może potraktowac takiej dyskusji poważnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.pl 05.03.02, 21:22 Może i kobiety umieją śpiewać, ale faceci jednak są w te klocki dużo, dużo lepsi. O wiele więcej emocji udziela się facetowi niż kobiecie podczas śpiewania. Co słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.de.ihost.com 06.03.02, 12:27 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Może i kobiety umieją śpiewać, ale faceci jednak są w te klocki dużo, dużo > lepsi. O wiele więcej emocji udziela się facetowi niż kobiecie podczas > śpiewania. Co słychać. daleko mi do feminizmu, ale to co powyżej to jakas kosmiczna bzdura.... niby jak można wyodrębnić te "większe emocje" u panów? czy np Nick Cave ma bardziej rozdzierający głos niż np Patti Smith??? chętnie poczytam rozumny i podparty konkretami wywód na ten temat panie (?) Crotalus. ksenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: 10.34.16.* 06.03.02, 16:36 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Może i kobiety umieją śpiewać, ale faceci jednak są w te klocki dużo, dużo > lepsi. O wiele więcej emocji udziela się facetowi niż kobiecie podczas > śpiewania. Co słychać. A Nina Hagen ? Zaden facet tego nie potrafi co ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.pl 06.03.02, 18:29 Gość portalu: ina napisał(a): > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > Może i kobiety umieją śpiewać, ale faceci jednak są w te klocki dużo, dużo > > > lepsi. O wiele więcej emocji udziela się facetowi niż kobiecie podczas > > śpiewania. Co słychać. > > A Nina Hagen ? Zaden facet tego nie potrafi co ona. Nie ma się co licytować, bo i tak to męskie głosy stworzyły historię rocka. Nina Hagen? Keenan, czy Vadder gdy milczą to przebiją ją swoją ekspresyjnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: 10.34.16.* 06.03.02, 18:46 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Gość portalu: ina napisał(a): > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > > > Może i kobiety umieją śpiewać, ale faceci jednak są w te klocki dużo, > dużo > > > > > lepsi. O wiele więcej emocji udziela się facetowi niż kobiecie podcza > s > > > śpiewania. Co słychać. > > > > A Nina Hagen ? Zaden facet tego nie potrafi co ona. > > > Nie ma się co licytować, bo i tak to męskie głosy stworzyły historię rocka. Nin > a > Hagen? Keenan, czy Vadder gdy milczą to przebiją ją swoją ekspresyjnością. Amen. Powiedzial co wiedzial. 4AD to glownie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 20:41 POPIERAM CIE W 100 PROCENTACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.pl 07.03.02, 19:17 a wokalistka sneaker pims ? fiona apple pj harvey kasia nowicka anouk (mauvais sang szczegolnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 22:40 POMYLILAM SIE - OCZYWISCIE POPIERAM CROTALUSA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relom Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.de.deuba.com 08.03.02, 10:23 wszystkiego najlepszego dla wszystkich pań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELLA Re: ILE WOKALISTEK W ŻYCIU SŁYSZAŁEŚ? IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.03.02, 10:37 a słyszałeś WSZYSTKIE śpiewające panie? posłuchaj czasami DOBREJ muzyki to zmienisz zdanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: ILE WOKALISTEK W ŻYCIU SŁYSZAŁEŚ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 16:01 Nie jestem facetem!!!!!!!!! Slucham duzo dobrej muzyki i stwierdzam fakty - faceci sa w tej kwestii lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Kobietko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 23:45 Oj Kobietka, nie lubisz ty konkretów, nie lubisz. Wątek jest bez sensu. To tak jakby mówić, że truskawka jest lepsza od winogrona a Michael Jackson od trzech tenorów...)nie podoba mi się to twoje uogónianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 21:32 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Gość portalu: ina napisał(a): > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > > > Może i kobiety umieją śpiewać, ale faceci jednak są w te klocki dużo, > dużo > > > > > lepsi. O wiele więcej emocji udziela się facetowi niż kobiecie podcza > s > > > śpiewania. Co słychać. > > > > A Nina Hagen ? Zaden facet tego nie potrafi co ona. > > > Nie ma się co licytować, bo i tak to męskie głosy stworzyły historię rocka. Nin > a > Hagen? Keenan, czy Vadder gdy milczą to przebiją ją swoją ekspresyjnością. Chyba VEDDER kolego..... ksenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigu A Elton John to co IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.03.02, 12:47 A Elton John, Michał WIśniewski, David Bowie - panny jak malowanie i śpiewają niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC 15.03.02, 08:55 A słyszałaś może Artrosis? Piękny głos ma dziewczyna (Magda). Poza tym lubię Sośnicką, za wokal i teksty. A nawiązując do wypowiedzi gigu, Wiśniewski jest ostatnią osobą, o której powiedziałabym, że umie śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 14:28 Czy to stwierdzenie jest na poważnie? Jeżeli tak, to nawet się nie chce tego komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Niektore nie potrafia - na zywo 16.03.02, 11:32 Medeah z Artrosis faktycznie jest dobra, ale mysle, ze jak ktos twierdzi, ze taka np. Edyta Gorniak albo Kayah nie umieja spiewac, to chyba ma sluch porownywalny do tego, jakim szczyci sie (?) Urban. Mysle, ze lepiej by mozna powiedziec, ze NIEKTORE kobiety nie potrafia spiewac NA ZYWO. Jak ktos slyszal np. dawna Anje Ortodox, to wie, o co lata. Na szczescie duzo sie nauczyla przez te pare lat. Hmmm. Wg mnie o tym, czy spiewac nie potrafia mezczyzni czy kobiety swiadcza liczby - ile jest meskich a ile kobiecych glosow chociazby na polskim rynku muzycznym??? Pozdroofky Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 17:50 W Polsce akurat ,kobiety są bardziej muzykalne. Zarówno jeśli chodzi o artystki zawodowe jak i nurt amatorski, wystarczy obejżeć kilka programów z cyklu: Szansa na Sukces lub Droga do Gwiazd. Na Świecie przyznaję nieco lepsi są meżczyżni(w rocku na pewno). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 18:15 e tam,co to za gadanie-śpiewać potrafią generalnie ci,którym Bozia dała talent- a jak Bozia tym talentem dzieliła,to kolejka z pewnością była koedukacyjna kto słyszał,jak śpiewa ANNA MARIA JOPEK-ten wierzy mi na słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
ella22 Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC 18.03.02, 21:55 Gość portalu: aneta napisał(a): > e tam,co to za gadanie-śpiewać potrafią generalnie ci,którym Bozia dała talent- > a jak Bozia tym talentem dzieliła,to kolejka z pewnością była koedukacyjna > kto słyszał,jak śpiewa ANNA MARIA JOPEK-ten wierzy mi na słowo... otóż to, aneta pozdrawiam i zaprzeczam jeszcze raz tym dziwnym pogłoskom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 01:35 A najpiękniej śpiewał Waldemar Kocoń i Krzysztof Cwynar. Ale co Wy o nich możecie wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC 29.03.02, 10:25 Jesli chodzi o muzyke pop to sie zgodze tylko nigdy nie nalezy generalizowac. Prosze posluchac zespolow z kregu muzyki gotyckich o dowiesz sie ze kobiety potrafia spiewac i to pieknie (co nie znaczy ze faceci mnie umieja) a takze radze posluchac Loreeny MaKennit ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: KOBIETY NIE UMIEJA SPIEWAC IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 29.03.02, 15:46 A może Curie-Skłodowska też była kobietą ?! Odpowiedz Link Zgłoś