Gość: COURTNEY IP: *.chello.pl 09.03.02, 15:34 Ktoś słucha tu metalu : Vader, Behemoth, Dimmu Borgir, Cradle of filth itp. Ostatnio mi się wydaje że fanow metalu jest za mało. Ludzie łączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: imbir Re: METAL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 19:51 Ty chyba tu nowy jesteś Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LP Re: METAL IP: *.acn.waw.pl 20.03.02, 14:48 METAL jest wieczny! NIE zginie! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia9702 Re: METAL 10.11.13, 12:43 Dokładnie tylko METAL do końca życia ..... \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: METAL 20.03.02, 15:47 No to witaj!!! Tiamat, Ancient, Samael, Paradise Lost, Satiricon, Dark Funeral, Sirrah (kurna, dlaczego już ich nie ma), Elend (może to nie metal, ale klimat niesamowity), Therion, The Gathering i wiele innych. Nie jestem w stanie sobie wszystkiego na poczekaniu przypomnieć. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
wernholf Re: METAL 20.03.02, 18:11 CZEŚĆ METALE WIDZE ŻE NIE JESTAM SAM. JEŚLI CHODZI O MNIE TO OPRÓCZ TYM ZESPOŁÓW TO WOLE MMIN. NIGHTWISH ATROCITY (POLSKI ZESPÓŁ)HAMERFFAL, NIE POGORDZE IRON MAIDENEM, I WIELE INNYCH. CZY BILIŚCIE NA METALMANII? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: METAL 21.03.02, 10:42 wernholf napisał(a): > CZY BILIŚCIE NA METALMANII? Ja się tam z nikim nie biłem. )) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia9702 Re: METAL 10.11.13, 12:41 Nie byłam jeszcze na METALMANII czy ktoś może orientuje się czy jeszcze jest wogóle to jak tak to proszę o kontakt no gg 48483846 i o najbliższych koncertach będę bardzo wdzięczna. \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: METAL 21.03.02, 10:31 gosia-s napisał(a): > > Sirrah (kurna, dlaczego już ich nie ma) zapytaj pana Dziubińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: METAL IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.03.02, 19:51 Nie mam nic przeciw metalowi, kiedyś sam słuchalem..., tylko dlaczego 90% wielbicieli tej muzyki ma długie przetłuszczone włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: METAL IP: 172.16.1.* 20.03.02, 20:44 Bo chcą się upodobnić do swoich idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: METAL 21.03.02, 09:08 Gość portalu: benicio napisał(a): > Nie mam nic przeciw metalowi, kiedyś sam słuchalem..., tylko dlaczego 90% > wielbicieli tej muzyki ma długie przetłuszczone włosy... Należę chyba do tych 10 %, bo ja swoje myję codziennnie.... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiddie Re: METAL 21.03.02, 09:02 Chyba sie urwales z choimki. Metal forever! A w ogole to Iron Maiden, Helloween, Gamma Ray, Metallica, Testament, Slayer, Motorhead, Megadeath... Ni i inne w tych klimatach. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: METAL 21.03.02, 10:18 Czy metale moga rozmawiać tylko poprzez wymienianie nazw zespołów? Woybraźcie sobie rozmowę discopolowców... bayer Full, Milano, super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: METAL 21.03.02, 10:40 tiresias napisał(a): > Czy metale moga rozmawiać tylko poprzez wymienianie nazw zespołów? Czasami rozmawiamy także tytułami utworów. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: METAL IP: 195.187.84.* 21.03.02, 10:23 Eee tam, przesadzasz! Nie jest nas znowu aż tak mało... Odpowiedz Link Zgłoś
wernholf Re: METAL 22.03.02, 18:22 Ponawiam pytanie: Czy był kyoś z was na tegorocznej Metalmanii? bo mnie ta przyjemność niestety z przyczyn niezależnych oddemnie opuściła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agr3soR Re: METAL IP: 217.96.7.* 16.04.02, 18:42 wernholf napisał(a): > Ponawiam pytanie: Czy był kyoś z was na tegorocznej Metalmanii? bo mnie ta > przyjemność niestety z przyczyn niezależnych oddemnie opuściła. A po co? Przecież oprócz Cannibal Corpse nic nie było do oglądania/ słuchania. A CC widziałem jeszcze z Krzysiem Burnsem więc w ogóle nie ma o czym gadać. Za to jest w sekcji .mp3 wyjebista rockowa kapela Nergala z Behemoth. Luuuudzie, jakie grrrranie!!!!!!!!! Coś między Szwecją (późny Entombed) a luzackim amerykańskim graniem (Warrior Soul, Monster Magnet) ale ciężkie, że aż miło!!! Słyszeliście, co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: METAL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 22:58 Nie rozumiem was ile mozna się podniecać metalem. Preciez to tylko jazda gitarowa, ten gatunek nie ewoluuje. Owszem mozna go posłuchać, ale żeby się nim ekscytować , śmieszn. Najwyższy czas dojrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agr3soR Re: METAL IP: 217.96.7.* 17.04.02, 10:24 Gość portalu: antoni napisał(a): > Nie rozumiem was ile mozna się podniecać metalem. Preciez to tylko jazda > gitarowa, ten gatunek nie ewoluuje. Owszem mozna go posłuchać, ale żeby się nim > > ekscytować , śmieszn. Najwyższy czas dojrzeć. Dojrzeeć??? Do umc, umc, umc w stylu techno? Czy do bełkotu rapero-hip - hopowców? Metal, ze wszystkimi swoimi cekiniarskimi przegięciami, ograniczeniami i uniformizacją jest wciąż bardziej różnorodny, twórczy, rozwojowy i eklektyczny jeśli chodzi o źródła niż jakikolwiek inny nurt muzyczny. Tyle, bye Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: METAL 17.04.02, 13:04 Gość portalu: Agr3soR napisał(a): > Metal, ze wszystkimi swoimi cekiniarskimi przegięciami, ograniczeniami i > uniformizacją jest wciąż bardziej różnorodny, twórczy, rozwojowy i eklektyczny > jeśli chodzi o źródła niż jakikolwiek inny nurt muzyczny. Tyle, bye Myślę, że z tym zdaniem można by polemizować... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: METAL 17.04.02, 13:10 buh napisał(a): >> Myślę, że z tym zdaniem można by polemizować... Z tym zdaniem takze moznaby polemizować )) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: METAL 17.04.02, 11:08 Gość portalu: antoni napisał(a): > Nie rozumiem was ile mozna się podniecać metalem. Preciez to tylko jazda > gitarowa, ten gatunek nie ewoluuje. Owszem mozna go posłuchać, ale żeby się nim > > ekscytować , śmieszn. Najwyższy czas dojrzeć. Eh Tońciu, najwyraźniej niewiele wiesz o muzyce, którą tak krytykujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: METAL IP: *.mofnet.gov.pl 17.04.02, 10:59 Gość portalu: Agr3soR napisał(a): > Za to > > jest w sekcji .mp3 wyjebista rockowa kapela Nergala z Behemoth. Luuuudzie, jaki > e > grrrranie!!!!!!!!! Coś między Szwecją (późny Entombed) a luzackim amerykańskim > graniem (Warrior Soul, Monster Magnet) ale ciężkie, że aż miło!!! Słyszeliście, > > co sądzicie? > jesteś chyba jedyną osobą, która nie przyrównała ich do danzig )))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia9702 Re: METAL 10.11.13, 12:20 hej ja słucham metalu np Within Temptation , metallica , ice drinkers i wiele innych. kocham metal tylko ta muzyka się liczy, a nie disco polo to takie głupie że masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia9702 Re: METAL 10.11.13, 12:28 Spotkał ktoś się z was z taką oceną od innych ludzi że ci co słuchają metalu ją jak szatani, albo coś gorszego mówiona na temat o mas ?????? Moim zdaniem muzyka jakiej słuchamy nie powinna być porównywana do wiary, albo żeby oceniać po muzyce jaki człowiek jest a nie po poznaniu go. Kto się ze mną zgadza ? I był obrażany w taki sposób bo słucha muzyki metal ???? Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata11975 Re: METAL 20.12.16, 19:01 Łączę się razem z wami i przybywam ze świeżutkim kawałkiem grupy Last of the Real -Masquerade !! www.youtube.com/watch?v=o6BgBrffnCQ Mistrzostwo! Odpowiedz Link Zgłoś