Dodaj do ulubionych

Leszek Możdżer "Piano" Arms Records

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.04, 01:25
to dobrze, bo lesiu fajny chłopak jest... smile
Obserwuj wątek
    • Gość: wiktor Re: Leszek Możdżer "Piano" Arms Records IP: 82.135.172.* 30.06.04, 09:59
      Gratuluje!
    • Gość: adam 'aimsoft' Re: Leszek Możdżer "Piano" Arms Records IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:55
      nie no, zajebiscie! masakra! zajebista plyta! ten koles to geniusz.
      • Gość: marek Re: Leszek Możdżer "Piano" Arms Records IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:21
        "ten koleś to geniusz"-zgadzam się ludzie. To dobry muzyk. Płyta tez brzmi
        ciekawie, czasem nawet porywająco. Szkoda tylko, ze to wystzsko nie jest takie
        piękne. Szkoda, ze słyszalny efelt nie zostal osiagniety w naturalny sposob,
        czyli tak, jak opisane jest w ksiązeczce. efelt tak wielkiej przestrzeni,
        niezwykłęgo pogłosu i otaczającego nas dzwieku osiagnieto przez... odwócenie
        fazy.. Cała płyta odwrócona jest w fazie co z technicznego punktu widzenia jest
        skopanym materiałem. Ponad to, po sprowadzeniu sygnału do postaci mono nie
        słychać W OGÓLE dołu. A ludzie słuchają różnie!!
        Takim sposobem-odwróceniem fazy-to sobie można spreparować każde nagranie.
        Nikto o tym nie mówi!I moze dlategopłyta otrzymala miano platynowej.
        • Gość: Inż.Dźwięku Re: Leszek Możdżer "Piano" Arms Records IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:09
          Odwracanie fazy na płycie to głupota.
          Płyta przmi kapitalnie, bo kapitalnie została zagrana i nagrana.
    • Gość: torquem Re: Leszek Możdżer "Piano" Arms Records IP: *.kompania.net 10.04.05, 21:18
      Czy waszym zdaniem w "No message" nie pobrzmiewa od czasu do czasu temat
      "Message in a Bottle" (The Police) - szczególnie pod koniec?...
    • cycocha Czy Leszek jest trendy? 10.04.05, 21:20
      Bo jak jest to sobie jego plyte kupie i bede bardziej popularna! I faceci sie za
      mna beda ogladali, ze mam Leszka plyte i na czasie jestem!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka